Panasonic Lumix S5 II X järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): 122457

2.088,71 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Panasonic Lumix S5 II X järjestelmäkamera

Näytä enemmän

Kuvaus

Autofocus

Kamerat käyttävät uutta Phase Hybrid AF -järjestelmää, joka yhdistää PDAF:n (Phase Detection Auto-Focus) ja kontrastin tunnistavan automaattitarkennuksen. Tämä nopea ja luotettava järjestelmä tarjoaa 779-alueen mittauksen ja pystyy tunnistamaan kohteet vaikeissa olosuhteissa, kuten heikossa valaistuksessa ja taustavalossa. Kun tarkennus on lukittu kohteeseen, se pysyy seurannassa, vaikka kuvassa olisi muita liikkuvia kohteita. Jatkuva automaattitarkennus zoomauksen aikana ja automaattitarkennuksen mikro-säätö ovat myös saatavilla.

Uusi kenno

Panasonic on kehittänyt uuden 24,2 megapikselin 35 mm täyden koon CMOS-kennon, joka tukee PDAF:ia (Phase Detection Auto-Focus). Myös kuvaprosessori on kehitetty uudelleen saavuttamaan korkean resoluution, luonnollisen kuvauksen ja noin kaksinkertaisen signaalinkäsittelynopeuden korkealaatuisen videon tallennusta varten.

PDAF:n käyttöönoton myötä automaattitarkennusjärjestelmä on kehittynyt nopeaksi ja tarkaksi Phase Hybrid AF:ksi, mikä tekee siitä entistä luotettavamman. Kehittyneet kohteen tunnistus- ja mittaustekniikat takaavat tarkennuksen kohteeseen vaikeissakin valaistusolosuhteissa. Kun kohde on lukittu, se pysyy seurannassa, vaikka kuvassa olisi useita liikkuvia kohteita.

Kuvanvakaaja

S5 IIX:ssä on tehokas kuvanvakautusjärjestelmä laajalle kuvausolosuhteiden ja -tilanteiden kirjolle. Yhdistämällä kameran rungon vakautuksen (Body I.S.) ja LUMIX S -sarjan objektiivin optisen vakautuksen (O.I.S.), 5-akselinen Dual I.S. maksimoi korjausvoiman mahdollistaen jopa 6,5 askeleen hitaamman suljinajan. Lisäksi Active I.S. on lisätty vielä vakaamman videokuvauksen saavuttamiseksi. Active I.S. optimoi horisontaalisen, vertikaalisen ja kiertosuunnan korjaussuhteet kameran tärinän tilan perusteella. Tämän tuloksena kuvanvakaimen suorituskyky maksimoi jopa 200 % suuremman tärinän kompensoinnin verrattuna perinteiseen kuvanvakaajaan.

Ammattimainen video

LUMIX S5IIX on vakavasti otettavien videokuvaajien valinta. Uuden prosessorin käyttöönotto antaa LUMIX S5IIX:lle korkean videon suorituskyvyn, joka on verrattavissa elokuvakamera LUMIX S1H:een. Se tarjoaa 4:2:0 10-bittistä 6K (17:9 tai 3:2) / 5.9K (16:9) sekä rajoittamatonta 4:2:2 10-bittistä C4K/4K -tallennusmahdollisuutta. Uuden lämmönhajautusmekanismin ansiosta tallennusaikaa ei rajoita ylikuumenemisongelma.

LUMIX S5IIX tukee All-Intra- ja ProRes-tallennusta SSD:lle USB:n kautta. Se sisältää myös langallisen/langattoman IP-suoratoiminnon ja USB-tetheringin. Lisäksi Apple ProRes RAW -tallennus on mahdollista HDMI RAW -ulostulon kautta Atomos Ninja V+ -monitoritallentimeen LUMIX S5IIX:llä.

Kamerassa on 14+ aukon V-Log/V-Gamut -kuvaus, joka tuottaa korkean dynaamisen alueen ja laajan väriskaalan.

REAL-TIME LUT -toiminto mahdollistaa värimäärittelyn yhteensopivassa videossa ja valokuvissa kamerassa käyttämällä SD-muistikortille tallennettua LUT (.VLT/.cube) -tiedostoa. Käyttäjät voivat suorittaa halutun värimäärittelyn paikan päällä ilman jälkituotantoa ja jakaa kuvia verkossa sosiaalisen median kautta. Tätä toimintoa voidaan käyttää myös live-striimauksessa.

Kaksoiskorttipaikat (molemmat UHS-II) tukevat jatkuvaa tallennusta, varmuuskopiointia ja kohdennettua tallennusta, ja 2200mAh:n suurikapasiteettinen akku voidaan ladata AC- tai USB-liitännällä.

Kamerassa on täysikokoinen HDMI Type A -liitin ja nopea USB 3.2 Gen 2 sekä kaapelilukko estämään ei-toivottua irrotusta. Langaton yhteys Wi-Fi 5GHz ja 2.4GHz mahdollistaa nopean ja vakaan yhteyden älypuhelimiin ja tabletteihin.

Kamerat on rakennettu kestämään kenttäkäyttöä, ja niissä on magnesiumseoksesta valmistetut valettu etu- ja takarunko sekä roiske- ja pölytiivis rakenne.

Videon aputoiminnot, kuten aaltomuotomonitori, vektoriskooppi ja seepra-kuvio. Ominaisuuksia, kuten järjestelmätaajuus (24,00Hz), Synchro Scan, tuuletintila ja uudistettu ohjauspaneeli, joka mahdollistaa nopean valikon valinnan, ovat myös saatavilla.

Kaksoisnatiivi ISO-herkkyys minimoi kohinan valitsemalla optimaalisen piirin käytettäväksi herkkyyden mukaan ennen vahvistinkäsittelyä. Tämän ansiosta se mahdollistaa enintään ISO 51200 (laajennettu: 204800) korkean herkkyyden tallennuksen.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006