Phase One XC kamera

Tuotetunnus (SKU): 73312000

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Phase One XC kamera. Inspiroidu missä tahansa.

XC on korkealaatuisin kamera, jonka saat helposti mukaan matkaasi mihin tahansa. Markkinoiden suurin keskikoon kenno, korkein resoluutio ja tinkimätön laatu yhdistettynä viimeisteltyyn tekniseen toteutukseen.

Kysy lisätietoja tuotteesta ja saatavuudesta sähköpostitse tai soittamalla puh. 010 387 4100

Näytä enemmän

Kuvaus

The XC Camera: Explore, Inspire, Create, Anywhere

Phase One on digitaalisena edelläkävijänä luonut ensimmäisen integroidun keskikoon kameran keski- ja suurikokoisella optiikalla. XC kameran myötä Phase One on pyrkinyt tehostamaan ja uudelleen kuvittelemaan, mitä “kumppanikamera” voi tarjota. XC-kamera tarjoaa erittäin laajan polttovälin medium format -linssin, täydellisen digitaalisen integroinnin ja työnkulun sekä X-Shutter-tekniikan.

Täydellinen digitaalinen integrointi

XC integroi suljinhallinnan saumattomasti ilman ulkoisia lisävarusteita tai kaapeleita. IQ4 digiperä, XC-kamera, X-Shutter ja Rodenstock 23mm -objektiivi mahdollistavat vaivattoman kuvausprosessin.

Integroitu valotuksen säätö

Sommittele, tarkenna ja kuvaa. Suljimen ja aukon säätimet on integroitu IQ4-kosketusnäyttöön, mikä mahdollistaa saumattoman ja intuitiivisen käytön 100-prosenttisen tarkkojen tulosten kanssa. XC-kamerassa on yksinkertainen ja suoraviivainen kaksoistoiminen suljinpainike.  Kameran yksinkertainen ja elegantti muotoilun korostaa valokuvauksen olennaisia asioita.

Laadukas optiikka

Rodenstock HR 23mm -objektiivin optinen suunnittelu tunnetaan suuresta tarkkuudestaan ja kontrastistaan suurilla aukoilla. Objektiivi vähentää diffraktiota ja värivirhettä jopa IQ4 150MP:n pikselitiheydessä, mikä antaa joustavuutta täyden kennokoon keskiformaatin sensorille.

• XC 23mm – Rodenstock HR Digaron-S 23mm f/5.6 on yksinkertaisesti paras erittäin laajakulmainen keskikoon objektiivi.

151 miljoonaa pikseliä

XC-kamera hyödyntää korkeimman saatavilla olevan resoluution täyden kennokoon keskiformaatin kennoa, varmistaen että jokainen RAW-kuva hyödyntää täysimääräisesti Rodenstock 23mm:n hämmästyttävää laatua ja yksityiskohtia. Tällainen kuvan resoluutio tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia tulostamiseen, sekä mahdollisuuden rajata ja skaalata kuvia aiemmin ennenkuulumattomille tasoille. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät ominaisuudet -välilehdeltä.

X-Shutter

XC – Rodenstock 23mm:n sydämessä on X-Shutter. X-Shutter on älykkäästi integroitu ja sähköisesti ohjattu suljin, joka on syntynyt Phase Onen Geospatial -yksikön osaamisesta ja kokemuksesta. X-Shutter on tarkoituksella suunniteltu tarjoamaan hienostunutta ohjausta pienemmässä muototekijässä. IQ4:n ohella, X-Shutter jakaa tavoitteen Infinity-alustan tulevaisuuden kasvusta ja joustavuudesta.

IQ4 Infinity Platform

XC-kameran ytimessä on IQ4, joka on rakennettu tehokkaalle ja joustavalle Infinity-alustalle. Infinity-alusta laajenee ja sopeutuu dynaamisesti markkinoiden vaatimuksiin ja teknologisiin muutoksiin. Se tarjoaa uusia ominaisuuksia, toimintoja, yhteensopivuutta ja parannettua käytettävyyttä. Infinity-alusta mahdollistaa IQ4:n saumattoman vaihtamisen kamerarungosta toiseen — XF -rungon ammattimaiseen voimaan ja toiminnallisuuteen sekä XT -rungon maisema- ja arkkitehtuurikuvauksen erikoisominaisuuksiin..

Capture One Inside

Integroimme Capture Onen ohjelmiston leikkaavan RAW-muokkausydin suoraan kameraasi, jotta voit heijastaa henkilökohtaista estetiikkaasi suoraan RAW-tiedostoon. IQ4:n runsaan prosessointitehon ansiosta Capture One Insidella saat suuremman hallinnan RAW-kuvauksestasi, kun olet poissa tietokoneeltasi ja uppoutunut aiheeseesi.

Tarkkuutta yksityiskohtiin

XC-kamerasysteemi on rakennettu vain korkealaatuisista materiaaleista. Jokainen suunnittelun ja valmistuksen osa-alue, aina käsintehdystä kahvasta alkaen, keskittyy laatuun ja tarkkuuteen, varmistaen yksinomaisen ja nautittavan kuvauskokemuksen.

 

Lue lisää Phase Onen verkkosivuilta tai lähetä meille sähköpostia

 

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Ominaisuudet

 XC Functions 

Shutter release 

Two action with customizable half press 

Hand Grip 

Dedicated Eronomics for Hand-held operation 

 Integrated Lens 

Electrical Interface 

14-pin X-Shutter interface 

Manual Focus 

Refined Manual Focus Control 

Focus Range Guide 

DOF Scale for easy reference 

 Tripod Foot 

Camera Strap Mounts 

Simplified mounting points for supplied neck strap 

Detachable Tripod Mount 

Detachable Tripod mount foot for alternative accessories 

Tripod Mount fit 

Arca Swiss type rail 

 RODENSTOCK HR DIGARON-S 23MM F/5.6 

XC HR 23mm 

Aperture Range 

5.6 – 22 

Filter diameter 

72mm 

 X – Shutter 

Shutter Type 

Electro magnetical 

Shutter Speed 

1/1000 – 60min 

Durability 

Tested to 500.000+ captures 

Shutter blades 

Carbon fiber material 

Helical Focus Drive 

Ultra fine manual focus 

Focusing clamp 

Optional reposition or detach w. 2 screws 

Aperture module 

5 blades (curved blades) 

 

Digital Back Options 

IQ4 150MP 

IQ4 150MP Achromatic 

Resolution 

151 Megapixel 

151 Megapixel 

Long exposure 

60 minutes 

60 minutes 

16 bit Opticolor+ 

Yes 

Yes 

Dynamic range 

15 F-stops* 

15 F-stops* 

Sensitivity (ISO) 

50 – 25600 

200 – 102400 

Sensor type 

CMOS BSI 

CMOS BSI 

Sensor size 

53.4 x 40 

53.4 x 40 

Active pixels 

14204 x 10652 

14204 x 10652 

Pixel size (micron) 

3.76 x 3.76 

3.76 x 3.76 

Output image dim. 300 DPI 

120.26 x 90.19 cm 

120.26 x 90.19 cm 

Output image dim. 600 DPI 

60.13 x 45.09 cm 

60.13 x 45.09 cm 

Mount option 

XT/XF/XC 

XT/XF/XC 

3.2″ multi touch display 

Yes 

Yes 

XT Powershare 

Yes 

Yes 

Electronic Shutter (ES) 

Yes 

Yes 

USB-C 

Yes 

Yes 

Gigabit Ethernet 

Yes 

Yes 

Wi-Fi 802.11 

Yes 

Yes 

HDMI 

Yes 

Yes 

File formats 

IIQ L 16 Extended, IIQ L 16, IIQ L, IIQ S, IIQ S 14+ 

IIQ L 16 Extended, IIQ L 16, IIQ L, IIQ S, IIQ S 14+ 

Sensor+ 

Yes 

Yes 

Captures per second 

X – Shutter 

2 fps 

2 fps 

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006