Profoto A2 akkusalama

Tuotetunnus (SKU): 901250

Ensimmäinen vuokrauspäivä 70,00

Rentals cannot start/end on highlighted days.
Yhteensä: € ()
Vuokratuotteen palautus päivää

Tämän tuotteen voi myös ostaa

Osta tuote

Profoto A2 on 100w akkusalama, jossa riittää potkua moneen ja se kulkee vaivattomasti mukanasi.

 • Erittäin kompakti – Ota se mukaasi kaikkialle.
 • Helppokäyttöinen – keskity 100 % luovuuteen.
 • Voit luottaa sen toimintakykyyn – riippumatta siitä, mitä kameraa käytät.

Demo- ja testilaite löytyy heti meiltä myymälästä! Myös vuokralle.

 

Näytä enemmän

Kuvaus

Profoto A2 akkusalama tiivistettynä:

 • Ensimmäinen “yksirunkoinen” akkusalama Profoto Clic kategoriassa
 • Tämä on valo juuri sinulle jos kaipaat erittäin kevyttä keikkasettiä tapahtumiin, häihin tai kuvausmatkalle. Erittäin hyvä lisävalo, jos sinulla on jo Profoto A10 tai tai B10 sarjan salamavaloja käytössä.
 • Käyttää samoja akkuja kuin Profoto A1x/A10 salama.
 • 100 Ws teho.
 • 11 aukon säädettävä teho. Voit kuvata jopa tehoasetuksella 0,1 esim. kun viet valon äärimmäisen lähelle kohdetta.
 • Salaman latausaika 0,1 – 1,6 sek.
 • 400 täyden tehon välähdystä.
 • Iso ja intuitiivinen näyttö.
 • Jalusta-adapteri ja pehmeä kantolaukku tulevat mukana.
 • Yhteensopiva OCF valonmuokkainjärjestelmän kanssa OCF II adapterin avulla.

 

 

 

Profoto A2.

Upea valo, joka on aina kanssasi.

Profoto A2 on pieni, kevyt ja kannettava – suunnilleen tavallisen limutölkin kokoinen. Kompakti koko tarkoittaa, että tämä on valo, jonka voit todella viedä minne tahansa ja kaikkialle. Heitä se laukkuun tai takin taskuun, niin olet valmis ottamaan kaiken irti mistä tahansa sijainnista. Se on ihanteellinen, kun tilaa on vähän ja aikaa on vähän. Kuten kaikki Profoto -valot, A2 on helppo ja intuitiivinen käyttää; pääset laatikosta ensimmäiseen välähdykseen ennätysajassa. Kyllä, sen mukana tulee käyttöohje, ja ei, sinun ei todennäköisesti tarvitse vaivautua lukemaan sitä. Sisäänrakennetun AirX-yhteyden ansiosta voit käyttää A2:ta osana laajempaa Profoto-valojärjestelmää ja voit kuvata millä tahansa kameralla, myös älypuhelimella. Voit joustavasti valita, mitä kautta säädät salaman asetuksia. Joko salaman käyttäjäystävällisen suuren näytön, Profoto Control -sovelluksen kautta tai Profoto Connect Pro radiolaukaisimen kautta. Luovista mahdollisuuksista tulee lähes loputtomat, kun yhdistät A2:n Profoto Clic Systemiin. Clic on sarja valonmuokkaimia, jotka on räätälöity A-sarjan salamoille. Jos hankit vielä Clic OCF Adapter II (tulossa myöhemmin sykyllä 2022), niin yhtäkkiä Profoton koko valikoima OCF-valonmuotoilutyökaluja on myös käytettävissä.

Tekniset tiedot

Salama

Välähdysten tehon tasaisuus: <0,2 f-stop.
Max f-stop @2m /100 ISO: 8.0.5 ilman ulkoista heijastinta.
TTL: Kyllä.
HSS: Kyllä.

Jatkuva valo

Lampun tyyppi: LED.
Maksimiteho (lumenia): 200.
Himmennysalue (%): 100-10%.
Värilämpötila (K): 3500.
Värintoisto (CRI): >80

Langaton yhteys

Sisäänrakennettu liitäntä: Profoto AirX.
Langaton toiminta-alue
Profoto-kaukosäätimillä: 0,5 – 100 m (1,5 – 330 jalkaa).
Bluetooth-laitteilla: 0,1-30 m (0,3-90 jalkaa).

Tuetut Air-kaukosäätimen ominaisuudet

Kaikki ominaisuudet kaikissa Profoto Air-, AirTTL- ja Connect-kaukosäätimissä.

Tuetut sovellusominaisuudet

Kaikki ominaisuudet kaikissa Profoto kamera- ja ohjaussovelluksissa.

Virransyöttö

Akku: A-sarjan akku MkII.
Akun kapasiteetti: Jopa 400 täydellä teholla välähdystä.
Akku latautuu alle 2 tunnissa A-sarjan akkulaturilla.

Sekalaista

Laiteohjelmistopäivitys: Kyllä, Bluetoothin kautta minkä tahansa Profoto-sovelluksen kautta.
Valokenno/IR-slave: Ei.
Ulkoiset synkronointiliitännät: Ei.
Jalustan sovitin: Kyllä, irrotettava.
Sateenvarjokiinnitys: Kyllä, integroitu telineadapteriin.
Mitat ja paino
Leveys: 7,9 cm
Korkeus: 7,9 cm
Pituus: 12,6 cm
Paino: 495 g ilman akkua ja jalustasovitinta. 773 g akun ja telineadapterin kanssa.

Profoto A2 ja click softbox octa

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006