Profoto B10 AirTLL Duo Kit

Tuotetunnus (SKU): 901167

2.798,39 alv 0 %

Varasto loppu

Tilattavissa

Tuotteen myynti lopetettu!

Korvaava uusi tuote Profoto B10X duo kit.

Näytä enemmän

Kuvaus

Koolla on oikeasti väliä

Siksi Profoto kehitti pienimmän ja kevyimmän off-camera salamalaitteen, Profoto B10:nen. Kameran objektiivin kokoinen ja muotoinen B10 vastaa teholtaan viittä käsisalamalaitetta. Voit jopa käyttää B10:nen jatkuvaa valoa videovalaisussa. Yhteensopivuus yli 120 Profoto valonmuokkaimen, Profoto Air Remote lähettimien ja Profoto Appin kanssa mahdollistaa lähes loputtomat kasvumahdollisuudet. Profoto B10 on suuri valaisin pienessä paketissa.

 width=

Lokaatiokuvaamisessa on paljon haasteita. Yksi suurimmista haasteista ilmenee jo suunnitteluvaiheessa. Kuinka paljon kalustoa voit ottaa mukaan? Jos otat liikaa, niin kaikki energiasi menee kaapelien ja valojen roudaamiseen. Jos otat liian vähän, niin et välttämättä ottamaan kuvaa minkä haluat.

Duo Kitissä saat kaksi laitetta pakattuna tyylikkään toiminnalliseen Profoto Core Backpack S reppuun. Lisää vain kamerasi ja muutama objektiivi ja olet valmis kuvaamaan!

Yhteensopivuus Profoton valonmuokkainten kanssa laajentaa luovuuttasi vielä pidemmälle. Valittavissa on mikä tahansa OCF-muokkain tai mikä tahansa Profoton yli 120 muokkaimista. Profoton valonmuokkaimet mahdollistavat minkä tahansa tunnelman tai tunteen luomisen valolla.

 width=

Selkeä ja minimalistinen käyttöliittymä tekee B10:stä helppokäyttöisen suoraan laatikosta. Akku on nopea ja helppo vaihtaa ja sitä voi jopa ladata käytön aikana. Jos käytät assaria, niin B10 on tarpeeksi kevyt kädessä pidettäväksi. Jos rakennat itse valosi, niin voit laittaa valaisimen valaisinjalustalle tai kamerajalustalle.

B10 on laukaistavissa ja säädettävissä langattomasti millä tahansa Profoto AirTTL lähettimellä, Profoto A1 käsisalamalaitteella tai Profoto Appilla. Profoto Applikaation kautta voit katsoa ja säätää kaikkia B10 säätöjä iPhonesi näytöltä, käyttää B10 iPhonesi kameran valaisimena ja päivittää B10 firmwaren.

Ominaisuudet

  • Profoto Core Backpack S sisältyy Kittiin
  • Kevyt ja langaton
  • Salamalaite, jossa viiden käsisalamalaitteen teho
  • Jatkuva valo säädettävällä teholla ja värilämpötila
  • Kiinnitettävissä valaisinjalustoihin ja kamerajalustoihin
  • Yhteensopiva yli 120 Profoto valonmuokkaimen kanssa
  • Yhteensopiva Profoto AirTTL Remotejen, myös Profoto A1, kanssa
  • Smart-liitettävyys Profoto applikaatioon

 

Tutustu myös uuteen Profoto applikaatioon!

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006