Profoto B1X 500 AirTTL To-Go Kit

Tuotetunnus (SKU): 901028

2.495,97 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Profoton luottovalo B1X on tukevalla rungolla ja akulla varustettu 500w välähdysteholla varustettu studio ja lokaatiovalo.

Kysy leasingistä!

Kuukausimaksu sisältää kaikki kustannukset (perustamiskulut ja laskutuslisä). Sopimuksen päätyttyä laitteen voi lunastaa omaksi yhden kuukausierän suuruisella summalla.

Takuu 2 vuotta ostohetkestä.

Näytä enemmän

Kuvaus

Säästä 30% B1x location kitissä! Kampanja voimassa 19.2. – 31.3.

Uusi lokaatiovalaisun standardi

Lokaatiovalaisuun luotu Profoto B1X asettaa akkukäyttöisten kompaktisalamalaitteiden standardin. TTL ja HSS toimintojen avulla valaiset helposti ja vaivattomasti missä tahansa lokaatiossa.

 width=

Nopea säätää. Helppo käyttää

Profoto tekee yksinkertaisia laitteita. B1X on langaton salamalaite yksinkertaisilla ja intuitiivisilla säädöillä ja helppolukuisella LED-näytöllä. Sen sijaan että kaatuilet johtoihin ja etsit alavalikoista toivomiasi asioita, voit keskittyä luovuuteen. Laitteen säätäminen onnistuu sekunneissa.

Vangitse hetki täydellisessä valossa AirTTL:n avulla

Oikean valotuksen löytäminen saattaa olla vaikeaa, kun siihen ei ole aikaa tai valaistusolosuhteet muuttuvat jatkuvasti. AirTTL tekee tämän automaattisesti puolestasi – joten ainoa asia mikä sinun pitää tehdä on osoittaa kamera oikeaan suuntaan ja kuvata. Voit vaihtoehtoisesti vaihtaa manuaalitoimintoon säilyttäen TTL säädöt ja hienosäätää valotehoa kunnes saavutat juuri haluamasi valaistuksen. Air Remotella voit laukaista salamalaitteesi langattomasti jopa 300 metrin päästä. Suorassa auringonvalossa.

Muokkaa valoa päivänpaisteessa HSS:llä

Profoton High Speed Synciä käyttäessäsi ei ole merkitystä kuinka kirkkaana aurinko paistaa. HSS:in avulla voit synkata salamasi jopa 1/8000 sekunnissa. Voit siis helposti peitota auringonvalon ja kuvata isoilla aukoilla kirkkaassa auringonpaisteessa.

 width=

Akkutehoa johon voit luottaa

Akkutehon loppumisesta kriittisellä hetkellä ei tarvitse huolehtia – B1X:n ladattava lithium-ioni akku antaa jopa 325 täyden tehon välähdystä ja kymmeniätuhansia välähdyksiä matalimmalla teholla. Ja se latautuu nopeasti.

Tarpeeksi tehokas miljöön valaisuun

Kuvasitpa kirkkaassa auringonpaisteessa tai iltahämärässä, B1X mahdollistaa molempien olosuhteiden valaisun ympäröivän valaistuksen mukaisesti 500Ws maksimiteholla ja 9 aukon tehonsäätöalueella. Se on 10 kertaa tehokkaampi kuin keskiverto käsisalamalaite, joten sinulla on aina kosolti valoa.

Tarpeeksi nopea liikkeen pysäyttämiseen

Ei enää haamukuvia. Jopa 20 välähdystä sekunnissa ja jopa 1/19000 sekunnin välähdysajalla B1X pysyy liikkeen ja kamerasi tahdissa.

Tehokas ja laadukas ohjausvalo

Tehokas LED ohjausvalo auttaa sinua arvioimaan valon lankeamisen ja varjojen muodostumisen kohteeseesi. LED ohjausvalon korkea värintoistoalue tekee siitä käyttökelpoisen päävalon vähässä valossa.

Tutki valonmuokkauspotentiaaliasi

Valokuvauksessa on kysymys valon muokkaamisesta ja kontrolloimisesta. B1X:llä voit helposti viedä luovuutesi seuraavalle tasolle salamalaitteelle suunnitelluilla OCF Valonmuokkaimilla. Helposti asennettavaan ja irroitettavaan valikoimaan kuuluu softbokseja, beauty dishejä, kovan valon muokkaimia, gridejä, kalvoja, ladonovia ja snootti. Voit myös valita mitä tahansa 120 Profoto valonmuokkaimesta muokataksesi valon juuri sellaiseksi kuin haluat.

Kuvaa vapaasti ja joustavasti

 width=

Profoto B1X

B1X ei ole sidottu verkkovirtaan; se on tehty seikkailunhaluiselle valokuvaajalle, joka rakastaa kuvaamista lokaatiossa. Helposti mukana kannettava B1X on langaton, akkukäyttöinen ja joustava salamalaite. Se tarjoaa helppoa valonmuokkausta missä ikinä kuvaatkin keveiden OCF valonmuokkainten ansiosta.

TTL-toiminto mahdollistaa kuvaamisen kirkkaimmassa päivänvalossa. TTL on nopea käyttää, joten saat kuvasi lyhyessäkin ajassa. Oikein valotettuna. Anna mielikuvituksesi asettaa rajasi, älä salamalaitteesi johdon mitan.

Tehoa kaikissa tärkeissä paikoissa

Profoto B1X on tehoa tarkoituksella. Ja tämä tarkoitus on yksinkertainen; valokuvaajien on mahdollista toteuttaa visionsa missä tahansa. Olkoon se sitten vaikka vuoristossa auringonvalon peittoamista roikkuessasi kalliolta Välimeren yllä!

Jotta tämä kaikki olisi mahdollista, niin LED ohjausvalossa on 80% enemmän tehoa, akunkesto on 50% parempi ja HSS alue on laajin kaikista valmistajista. Koska Profoto B1X on tehoa kaikissa tärkeissä paikoissa.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006