Profoto B1X 500 AirTTL To-Go Kit

Tuotetunnus (SKU): 901028

2.157,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Tämä tuote on myös vuokratuote

Vuokraa tuote

Eniten myyty akullinen TTL salamalaite – demolaite esillä myymälässä! Vuokravalikoimassa myös B1X Location Kit kahdella valolla.

36kk Leasing-sopimuksella 61,49€ / kk (alv 0%).
Kuukausimaksu sisältää kaikki kustannukset (perustamiskulut ja laskutuslisä). Sopimuksen päätyttyä laitteen voi lunastaa omaksi yhden kuukausierän suuruisella summalla.

Takuu 2 vuotta ostohetkestä.

Näytä enemmän

Kuvaus

Uusi lokaatiovalaisun standardi

Lokaatiovalaisuun luotu Profoto B1X asettaa akkukäyttöisten kompaktisalamalaitteiden standardin. TTL ja HSS toimintojen avulla valaiset helposti ja vaivattomasti missä tahansa lokaatiossa.

 width=

Nopea säätää. Helppo käyttää

Profoto tekee yksinkertaisia laitteita. B1X on langaton salamalaite yksinkertaisilla ja intuitiivisilla säädöillä ja helppolukuisella LED-näytöllä. Sen sijaan että kaatuilet johtoihin ja etsit alavalikoista toivomiasi asioita, voit keskittyä luovuuteen. Laitteen säätäminen onnistuu sekunneissa.

Vangitse hetki täydellisessä valossa AirTTL:n avulla

Oikean valotuksen löytäminen saattaa olla vaikeaa, kun siihen ei ole aikaa tai valaistusolosuhteet muuttuvat jatkuvasti. AirTTL tekee tämän automaattisesti puolestasi – joten ainoa asia mikä sinun pitää tehdä on osoittaa kamera oikeaan suuntaan ja kuvata. Voit vaihtoehtoisesti vaihtaa manuaalitoimintoon säilyttäen TTL säädöt ja hienosäätää valotehoa kunnes saavutat juuri haluamasi valaistuksen. Air Remotella voit laukaista salamalaitteesi langattomasti jopa 300 metrin päästä. Suorassa auringonvalossa.

Muokkaa valoa päivänpaisteessa HSS:llä

Profoton High Speed Synciä käyttäessäsi ei ole merkitystä kuinka kirkkaana aurinko paistaa. HSS:in avulla voit synkata salamasi jopa 1/8000 sekunnissa. Voit siis helposti peitota auringonvalon ja kuvata isoilla aukoilla kirkkaassa auringonpaisteessa.

 width=

Akkutehoa johon voit luottaa

Akkutehon loppumisesta kriittisellä hetkellä ei tarvitse huolehtia – B1X:n ladattava lithium-ioni akku antaa jopa 325 täyden tehon välähdystä ja kymmeniätuhansia välähdyksiä matalimmalla teholla. Ja se latautuu nopeasti.

Tarpeeksi tehokas miljöön valaisuun

Kuvasitpa kirkkaassa auringonpaisteessa tai iltahämärässä, B1X mahdollistaa molempien olosuhteiden valaisun ympäröivän valaistuksen mukaisesti 500Ws maksimiteholla ja 9 aukon tehonsäätöalueella. Se on 10 kertaa tehokkaampi kuin keskiverto käsisalamalaite, joten sinulla on aina kosolti valoa.

Tarpeeksi nopea liikkeen pysäyttämiseen

Ei enää haamukuvia. Jopa 20 välähdystä sekunnissa ja jopa 1/19000 sekunnin välähdysajalla B1X pysyy liikkeen ja kamerasi tahdissa.

Tehokas ja laadukas ohjausvalo

Tehokas LED ohjausvalo auttaa sinua arvioimaan valon lankeamisen ja varjojen muodostumisen kohteeseesi. LED ohjausvalon korkea värintoistoalue tekee siitä käyttökelpoisen päävalon vähässä valossa.

Tutki valonmuokkauspotentiaaliasi

Valokuvauksessa on kysymys valon muokkaamisesta ja kontrolloimisesta. B1X:llä voit helposti viedä luovuutesi seuraavalle tasolle salamalaitteelle suunnitelluilla OCF Valonmuokkaimilla. Helposti asennettavaan ja irroitettavaan valikoimaan kuuluu softbokseja, beauty dishejä, kovan valon muokkaimia, gridejä, kalvoja, ladonovia ja snootti. Voit myös valita mitä tahansa 120 Profoto valonmuokkaimesta muokataksesi valon juuri sellaiseksi kuin haluat.

Kuvaa vapaasti ja joustavasti

 width=

Profoto B1X

B1X ei ole sidottu verkkovirtaan; se on tehty seikkailunhaluiselle valokuvaajalle, joka rakastaa kuvaamista lokaatiossa. Helposti mukana kannettava B1X on langaton, akkukäyttöinen ja joustava salamalaite. Se tarjoaa helppoa valonmuokkausta missä ikinä kuvaatkin keveiden OCF valonmuokkainten ansiosta.

TTL-toiminto mahdollistaa kuvaamisen kirkkaimmassa päivänvalossa. TTL on nopea käyttää, joten saat kuvasi lyhyessäkin ajassa. Oikein valotettuna. Anna mielikuvituksesi asettaa rajasi, älä salamalaitteesi johdon mitan.

Tehoa kaikissa tärkeissä paikoissa

Profoto B1X on tehoa tarkoituksella. Ja tämä tarkoitus on yksinkertainen; valokuvaajien on mahdollista toteuttaa visionsa missä tahansa. Olkoon se sitten vaikka vuoristossa auringonvalon peittoamista roikkuessasi kalliolta Välimeren yllä!

Jotta tämä kaikki olisi mahdollista, niin LED ohjausvalossa on 80% enemmän tehoa, akunkesto on 50% parempi ja HSS alue on laajin kaikista valmistajista. Koska Profoto B1X on tehoa kaikissa tärkeissä paikoissa.

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006