Profoto D2 1000 AirTTL

Tuotetunnus (SKU): 901013

2.458,87 alv 0 %

Tilattavissa

36kk Leasing-sopimuksella 67€ / kk (alv 0%).
Kuukausimaksu sisältää kaikki kustannukset (perustamiskulut ja laskutuslisä). Sopimuksen päätyttyä laitteen voi lunastaa omaksi yhden kuukausierän suuruisella summalla.

Näytä enemmän

Kuvaus

The world’s fastest monolight with TTL

Olet aina ajan tasalla D2 salamalaitteen kanssa

Monipuolinen ja supernopea D2 kompakti salamalaite TTL- ja HSS-toiminnoilla vastaa kaikkiin haasteisiin. D2 pystyy pysäyttämään liikkeen jopa 1/63000 sekunnissa, välähtämään jopa 20 kertaa sekunnissa ja synkkaamaan kameran sulkimen kanssa jopa 1/8000 sekunnissa. D2 määrittelee uudestaan kompaktien salamalaitteiden mahdollisuudet.

Miksi valita D2?

Nopea säätää. Helppo käyttää.

Profoto tekee yksinkertaisia laitteita. D2 on salamalaite yksinkertaisilla ja intuitiivisilla säädöillä ja helppolukuisella LED-näytöllä, jota on helppo lukea pimeässä tai kirkkaassa auringonpaisteessa. Sen sijaan että kaatuilet johtoihin ja etsit alavalikoista toivomiasi asioita, voit keskittyä luovuuteen. Laitteen säätäminen onnistuu sekunneissa.

Vangitse hetki täydellisessä valossa AirTTL:n avulla

Oikean valotuksen löytäminen saattaa olla vaikeaa, kun siihen ei ole aikaa tai valaistusolosuhteet muuttuvat jatkuvasti. AirTTL tekee tämän automaattisesti puolestasi – joten ainoa asia mikä sinun pitää tehdä on osoittaa kamera oikeaan suuntaan ja kuvata. Voit vaihtoehtoisesti vaihtaa manuaalitoimintoon säilyttäen TTL säädöt ja hienosäätää valotehoa kunnes saavutat juuri haluamasi valaistuksen. Air Remotella voit laukaista salamalaitteesi langattomasti jopa 300 metrin päästä. Suorassa auringonvalossa.

Vangitse toiminta

Kuvaa jopa 20 väläystä sekunnissa vangiten minkä tahansa toiminnan. Pyydä malliasi hyppäämään ilmaan ja voit valita 20:stä valotuksesta, mikäli kamerasi suljin siis pysyy D2 tahdissa. Nopean latautumisen lisäksi D2 synkkaa kamerasi sulkimen kanssa jopa 1/8000 sekunnissa.

Pysäytä hetki

Tarkkapiirteisen ja terävän kuvan, jossa ei ole liike-epäterävyyttä, tuottaminen ei ole ongelma maailman nopeimmalle kompaktille salamalaitteelle. D2 salamalaitteen lyhyt, jopa 1/63,000 sekunnin välähdyksen kesto, pystyy pysäyttämään liikkeen täydellisellä terävyydellä. Huomaat, että jopa hienoimmat yksityiskohdat nousevat esiin – veden roiske, hiukkanen puuteria ja jopa yksittäinen hiussuortuva tallentuvat äärimmäisen terävinä.

Peittoa mikä tahansa valo. Tai lisää vain hitunen valoa.

D2 salamalaitteen 10 aukon tehonsäätöalue tarjoaa sinulle joustavia mahdollisuuksia erilaisiin valaisutilanteisiin. Siitä löytyy tarpeeksi potkua peittoamaan auringonvalo ja valaisemaan suurempia alueita. Sinun on silti mahdollista käyttää matalempia tehoja lisätäksesi hitusen valoa pimeämpiin tiloihin – täydellistä kun haluat luoda miellyttävän ja tunnelmallisen ilmapiirin. Mihin ikinä tarvitsetkaan valoa, D2 on kuin täydellinen väripaletti, millä maalata.

Muokkaa valoa päivänpaisteessa HSS:llä

Profoton High Speed Synciä käyttäessäsi ei ole merkitystä kuinka kirkkaana aurinko paistaa. HSS:in avulla voit synkata salamasi jopa 1/8000 sekunnissa. Voit siis helposti peitota auringonvalon ja kuvata isoilla aukoilla kirkkaassa auringonpaisteessa.

Tutustu valonmuokkauspotentiaaliisi

D2 on yhteensopiva yli 120 valonmuokkaimen kanssa, joiden kumikaulus tekee niiden kiinnittämisen helpoksi. D2 sisältää myös monia sisäänrakennettuja toimintoja. Profoton uniikki valonmuokkainten kiinnityskohdan muuttaminen, eli zoomaus, tarjoaa entistä enemmän luovia ratkaisuja. Yhdestä valonmuokkaimesta saa monenlaista valoa zoomaamalla. D2 salamalaitteen suljettu rakenne diffuusiolaseineen tekee sellaisenaankin laajalle leviävää ja tehokasta valoa sen lisäksi, että se on erittäin kompakti ja hyvin suojattu.

Aina ajan tasalla Profoto D2

Valokuvaaja kohtaa monenlaisia haasteita päivittäin. D2 on kehitetty tämä mielessä pitäen. D2 on läpimurto, koska se on maailman nopein kompakti salamalaite, jossa on TTL. Joten ensimmäistä kertaa nopeus on puolellasi, mikä ikinä toimeksiantosi onkaan.

Voit pysäyttää liikettä täydellisellä terävyydellä, kuvata supernopeilla bursteilla, synkata nopeimpien mahdollisten suljinnopeuksien mukaan ja kuvata nopeasti ja helposti HSS- ja TTL-toimintojen avulla. Kuvaat sitten urheilua, ruokaa tai muotia, D2 pitää sinut aina ajan tasalla.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006