Profoto D2 1000 AirTTL

Tuotetunnus (SKU): 901013

2.425,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

36kk Leasing-sopimuksella 67€ / kk (alv 0%).
Kuukausimaksu sisältää kaikki kustannukset (perustamiskulut ja laskutuslisä). Sopimuksen päätyttyä laitteen voi lunastaa omaksi yhden kuukausierän suuruisella summalla.

Näytä enemmän

Kuvaus

The world’s fastest monolight with TTL

Olet aina ajan tasalla D2 salamalaitteen kanssa

Monipuolinen ja supernopea D2 kompakti salamalaite TTL- ja HSS-toiminnoilla vastaa kaikkiin haasteisiin. D2 pystyy pysäyttämään liikkeen jopa 1/63000 sekunnissa, välähtämään jopa 20 kertaa sekunnissa ja synkkaamaan kameran sulkimen kanssa jopa 1/8000 sekunnissa. D2 määrittelee uudestaan kompaktien salamalaitteiden mahdollisuudet.

Miksi valita D2?

Nopea säätää. Helppo käyttää.

Profoto tekee yksinkertaisia laitteita. D2 on salamalaite yksinkertaisilla ja intuitiivisilla säädöillä ja helppolukuisella LED-näytöllä, jota on helppo lukea pimeässä tai kirkkaassa auringonpaisteessa. Sen sijaan että kaatuilet johtoihin ja etsit alavalikoista toivomiasi asioita, voit keskittyä luovuuteen. Laitteen säätäminen onnistuu sekunneissa.

Vangitse hetki täydellisessä valossa AirTTL:n avulla

Oikean valotuksen löytäminen saattaa olla vaikeaa, kun siihen ei ole aikaa tai valaistusolosuhteet muuttuvat jatkuvasti. AirTTL tekee tämän automaattisesti puolestasi – joten ainoa asia mikä sinun pitää tehdä on osoittaa kamera oikeaan suuntaan ja kuvata. Voit vaihtoehtoisesti vaihtaa manuaalitoimintoon säilyttäen TTL säädöt ja hienosäätää valotehoa kunnes saavutat juuri haluamasi valaistuksen. Air Remotella voit laukaista salamalaitteesi langattomasti jopa 300 metrin päästä. Suorassa auringonvalossa.

Vangitse toiminta

Kuvaa jopa 20 väläystä sekunnissa vangiten minkä tahansa toiminnan. Pyydä malliasi hyppäämään ilmaan ja voit valita 20:stä valotuksesta, mikäli kamerasi suljin siis pysyy D2 tahdissa. Nopean latautumisen lisäksi D2 synkkaa kamerasi sulkimen kanssa jopa 1/8000 sekunnissa.

Pysäytä hetki

Tarkkapiirteisen ja terävän kuvan, jossa ei ole liike-epäterävyyttä, tuottaminen ei ole ongelma maailman nopeimmalle kompaktille salamalaitteelle. D2 salamalaitteen lyhyt, jopa 1/63,000 sekunnin välähdyksen kesto, pystyy pysäyttämään liikkeen täydellisellä terävyydellä. Huomaat, että jopa hienoimmat yksityiskohdat nousevat esiin – veden roiske, hiukkanen puuteria ja jopa yksittäinen hiussuortuva tallentuvat äärimmäisen terävinä.

Peittoa mikä tahansa valo. Tai lisää vain hitunen valoa.

D2 salamalaitteen 10 aukon tehonsäätöalue tarjoaa sinulle joustavia mahdollisuuksia erilaisiin valaisutilanteisiin. Siitä löytyy tarpeeksi potkua peittoamaan auringonvalo ja valaisemaan suurempia alueita. Sinun on silti mahdollista käyttää matalempia tehoja lisätäksesi hitusen valoa pimeämpiin tiloihin – täydellistä kun haluat luoda miellyttävän ja tunnelmallisen ilmapiirin. Mihin ikinä tarvitsetkaan valoa, D2 on kuin täydellinen väripaletti, millä maalata.

Muokkaa valoa päivänpaisteessa HSS:llä

Profoton High Speed Synciä käyttäessäsi ei ole merkitystä kuinka kirkkaana aurinko paistaa. HSS:in avulla voit synkata salamasi jopa 1/8000 sekunnissa. Voit siis helposti peitota auringonvalon ja kuvata isoilla aukoilla kirkkaassa auringonpaisteessa.

Tutustu valonmuokkauspotentiaaliisi

D2 on yhteensopiva yli 120 valonmuokkaimen kanssa, joiden kumikaulus tekee niiden kiinnittämisen helpoksi. D2 sisältää myös monia sisäänrakennettuja toimintoja. Profoton uniikki valonmuokkainten kiinnityskohdan muuttaminen, eli zoomaus, tarjoaa entistä enemmän luovia ratkaisuja. Yhdestä valonmuokkaimesta saa monenlaista valoa zoomaamalla. D2 salamalaitteen suljettu rakenne diffuusiolaseineen tekee sellaisenaankin laajalle leviävää ja tehokasta valoa sen lisäksi, että se on erittäin kompakti ja hyvin suojattu.

Aina ajan tasalla Profoto D2

Valokuvaaja kohtaa monenlaisia haasteita päivittäin. D2 on kehitetty tämä mielessä pitäen. D2 on läpimurto, koska se on maailman nopein kompakti salamalaite, jossa on TTL. Joten ensimmäistä kertaa nopeus on puolellasi, mikä ikinä toimeksiantosi onkaan.

Voit pysäyttää liikettä täydellisellä terävyydellä, kuvata supernopeilla bursteilla, synkata nopeimpien mahdollisten suljinnopeuksien mukaan ja kuvata nopeasti ja helposti HSS- ja TTL-toimintojen avulla. Kuvaat sitten urheilua, ruokaa tai muotia, D2 pitää sinut aina ajan tasalla.

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006