Profoto TTL Connect (Olympus)

Tuotetunnus (SKU): 901318

289,00 sis. alv

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa

Minimalistinen tehopakkaus salamakuvausta alotteleville ja luotettava, helppokäyttöinen lähetin kokeneemmille käyttäjille. Luo luonnolliset valo-olosuhteet missä tahansa – vaivattomasti. Uusi Profoto Connect toimii minkä tahansa Profoto salaman kanssa langattomasti, ja tarkempia säätöjä varten tarvitset vain Profoto Appin omaan älypuhelimeesi.

Takuu 2 vuotta ostohetkestä.

Demo myymälässä.

Näytä enemmän

Kuvaus

Luo vapaasti – Profoto Connect

Profoto Connect

Profoto Connect (Olympus) tekee langattomasta valonhallinnasta entistä helpompaa. Connect on aivan uusi, painikkeeton radiolaukaisin. Laita lähetin kiinni kameraan, kierrä laitetta auto- tai manual-tilaan ja pääset heti kuvaamaan. Laitteen hallinta ja valojen tehoasetusten muuttaminen onnistuu helposti Profoto App -sovelluksella.

  • Painikkeeton langaton laukaisin kaikille Profoton valoille
  • Kolme asetusta: Auto, manuaali ja pois päältä.
  • Pieni, kevyt ja minimalistinen design
  • Sisäänrakennettu ladattava LiPo akku – 30h toiminta-aika.
  • Canon, Nikon, Olympus, Sony ja Fuji -yhteensopiva
Vapaus ja helppous

Jos salamalla kuvaaminen on sinulle uutta, hyppäys salamakuvaukseen voi tuntua pelottavalta ja kenties omaa luovuutta rajoittavalta. Asetusten säätämisen opettelu tuntuu hukkaan heitetyltä ajalta, jos tulokset eivät olekaan heti miellyttäviä. Tämä radiolähetin on mainio valinta sinulle, jolle lopputulos ja käytön helppous on tärkeintä. Ylimääräisen säätämisen voi jättää vaikka sadepäivän puuhasteluksi. Connect yhdistettynä esimerkiksi Profoto A1-salaman kanssa on helppo ja täydet taiteelliset vapaudet mahdollistava valokuvaajan ensimmäinen lokaatiosalamakitti, jolla luoda luonnollisen näköinen valo missä tahansa, milloin tahansa.

 width=

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006