RICOH THETA Z1 51GB 360 kamera

Tuotetunnus (SKU): 116512

1.201,61 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Pieni ja kevytrakenteinen 360° kamera suurikokoisella 24mm sensorilla, 4K videolla, Wi-Fi:llä ja muilla edistyneillä ominaisuuksilla:

  • Pieni ja kevyt 360° kamera, mahtuu paidan taskuun
  • 23 megapikselin tarkkuuden 360° still-kuvia, joko JPEG tai RAW
  • Äärimmäisen tarkka 24mm (1-inch type) CMOS-kenno
  • 4K videoa 30 kuvaa/sekunnissa
  • 360° äänitys sisäänrakennetuilla nelikanavamikrofonilla
  • 360° Live Streaming-livelähetys sekä 4K että Full HD-videona
  • 51 GB sisäänrakennettu tallennustila
  • Langaton yhteys Wi-Fi ja Bluetooth
  • Android-käyttöliittymä ja voimakas Qualcomm-suoritin

Näytä enemmän

Kuvaus

Ricoh Theta Z1 on Theta-sarjan 360 asteen kameroiden lippulaivamalli, tarjoten suorituskykyä harrastajasta ammattilaiselle. Pienen kokonsa ansiosta se kulkee vaikka taskussa.

Kameran runko on valmistettu kevyestä mutta kestävästä magnesiumseoksesta joka kestää rankkaa käyttöä, ja jonka tyylikäs pintakuviointi takaa hyvän otteen.

23 megapikselin still-kuvia ja parannettu linssi

Kompaktin rungon sisältä löytyy suurikokoinen, erityisen herkkä, taustavalaistu 24mm CMOS (1-inch type) kuvakenno, joka tarjoaa 23 megapikselin tarkkuuden 360° still-kuvia ylivertaisella kuvanlaadulla.

Parannettu linssi rajoittaa haamuheijastukset, linssiheijastukset ja purppurareunaisuuden minimiinsä, ja Theta Z1 omaa myös säädettävän aukon jolla on kolme asentoa: F2.1, F3.5 ja F5.6. Kirkkaissa valaistusoloissa aukon pienentäminen parantaa kuvan terävyyttä, ja hämärällä suurin aukon asento (F2.1) sallii valon pääsyn sensorille helpommin ja auttaa vähentämään kohinaa. ISO 6400 asti yltävä herkkyys tekee hämärässä kuvaamisesta helpompaa.

Dynaamisen alueen (DR)-kompensaatio tapahtuu automaattisesti normaalikuvauksessa, tehokkaasti vähentäen ylivalotuksen ja ylitummien varjojen vaikutusta lopputuloksessa.

Ricoh Theta Z1 tukee myös RAW-muotoista kuvaamista (Adobe DNG) joten kuvien editointi on yhtä helppoa kuin tavanomaisesta järjestelmäkamerasta.

4K videoa ja ääntä 360°

Theta Z1 kuvaa 360° 4K-videokuvaa (3840×1920 pikseliä) 30 fps nopeudella, ja kiitos tehokkaan kolmeakselisen kiertovakauden kompensoi myös kameran liikkeitä, tuottaen pehmeitä kuva-ajoja.

Aukko-prioriteetti (Av), suljin-prioriteetti (Tv), ISO-herkkyys (ISO) ja manuaaliasetukset (M) moodit antavat valita parhaan ratkaisun jokaiseen kuvaustilanteeseen.

Theta Z1 sisäänrakennettu nelikanavamikrofoni tallentaa ääntä 360 asteen alalta, tuottaen ylivertaista realismia 360 videokuvaan.

Android-järjstelmä sekä Wi-Fi

Kameran rungossa on 0.93″ näyttö joka esittää laajan valikoiman tietoja kameran tilasta ja käytöstä, muistiin mahtuvien kuvien määrän, valotusasetukset jne.
Android-pohjainen käyttöjärjestelmä sallii päivitysten ja vaihtoehtoisen laajennusten käytön, tuoden käyttöön esim. Time-shift-kuvauksen joka poistaa kuvaajan heijastuksen kuvista.

Kiitos 51 GB sisäänrakennetun muistin, Ricoh Theta Z1 tallentaa helposti paljon videoita ja kuvia. Sisäänrakennetun Wi-fi-yhteyden ansiosta tallennetun materiaalin jakaminen on myös helppoa. Kuvat voidaan jakaa suoraan Facebookkiin tai theta360.com-sivustolle ja sieltä muihin sosiaalisiin medioihin, kuten Twitteriin, Tumblriin tai Instagramiin. Luonnollisesti 360 asteen videoita voi ladata myös YouTuben 360-asteen kanavalle ja Google Mapsiin.

Virtaa säästävä Bluetooth-teknologia sallii kameran jaktuvan yhteyden älypuhelimeen kuluttamatta akkua.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006