SANDISK MicroSDHC Extreme 32GB+Adap Rescue Pro Deluxe 100MB/s A1 C10 V30 UHS-I U3 Muistikortti

Tuotetunnus (SKU): 780498

25,00 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Valmistettu äärimmäisiin olosuhteisiin
Kortti on iskunkestävä, vedenpitävä, ja se kestää röntgensäteitä sekä lämpötilan muutoksia.

Näytä enemmän

Kuvaus

MicroSDHC Extreme 32GB+Adap Rescue Pro Deluxe 100MB/s A1 C10 V30 UHS-I U3

• Jopa 100 MB / s lukunopeus
• Jopa 90 MB / s kirjoitusnopeus **
• 4K UHD ja Full HD Video (1)
• Class 10, App Performance Class 1 (A1) (2) Video Speed Class 30 (V30) (4), UHS Speed Class 3 (U3) (4)
• SanDisk Memory Zone sisältyy (3)
• RescuePRO® Deluxe vuoden
Media Recovery Software (lataustarjous) (5)
• SD-sovitin sisältyy
• Elinikäinen takuu (6)

RescuePRO® Deluxe tiedonpalautus
Ladattava ohjelmistotarjous (5), vahingossa poistettujen kuvien palauttamiseen.

Selitykset:
** 32GB-64GB: Jopa 100MB / s luku; Jopa 60MB / s kirjoitus. Perustuu sisäisiin testeihin. Suorituskyky saataa olla alhaismpi isäntälaitteesta riippuen. 1 MB = 1 000 000 bittiä
** 128GB-256GB: Jopa 100MB / s (667X) luku; Jopa 90MB / s (600X) kirjoitus. Perustuu sisäisiin testeihin. Suorituskyky saattaa olla alhaisempi isäntälaitteesta riippuen. 1 MB = 1 000 000 bittiä.
1 Vaatii yhteensopivan laitteen. 4K UHD (3840×2160) videotuki saattaa vaihdella isäntälaitteesta, tiedostomääritteistä ja muista tekijöistä riippuen. Katso Sandiskin kotisivut.
2 Tulos saattaa vaihdella isäntälaitteesta, sovellustyypistä ja muista tekijöistä riippuen.
3 Vaatii latauksen. Katso Sandiskin kotisivut.
4 32GB-128GB: Videonopeusluokka 30 (V30), kestävä videotallennusnopeus 30MB / s ja UHS Speed Class 3 (U3) suorituskykyinen vaihtoehto, joka on suunniteltu tukemaan reaaliaikaista tallennusta UHS-aktivoidulla isäntälaitteella.
5 Vaatii rekisteröinnin. Ehdot ovat voimassa.
6 Katso Sandiskin kotisivut.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006