SARAMONIC Blink 500 Pro B2 2,4GHz wireless w/3,5mm

Tuotetunnus (SKU): 114904

Ensimmäinen vuokrauspäivä 35,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Yhteensä: € ()
Vuokratuotteen palautus päivää

Tämän tuotteen voi myös ostaa

Osta tuote

Uudet Blink 500 Pro B1 ja B2 -järjestelmät vievät langattomien mikrofonien tehon ja kantaman aivan uudelle tasolle. Uusi sarja lisää edistyneitä ammatillisia ominaisuuksia, joita sisällöntuottajat, videokuvaajat ja suoratoistajat tarvitsevat.

Näytä enemmän

Kuvaus

Laajennetun, jopa 100 metrin kantaman ja jopa 8 tunnin akunkeston ansiosta käyttäjillä on nyt vapaus tehdä laajempia, kattavampia otoksia pelkäämättä keskeytyksiä ja kuvata koko päivän yhdellä latauksella.

Uusi kaksikanavainen RX-lähetin sisältää sekä TRS- että TRRS-lähtöjohdot. Jotta järjestelmä toimisi täydellisesti sekä peilittömien järjestelmäkameroiden että muunlaisten kameroiden, tallentimien, mikserien, nykyaikaisten tietokoneiden ja monien muiden laitteiden kanssa. Se toimii kuulokeliitännällä varustettujen älypuhelinten ja tablettien kanssa. Vastaanottimessa on toivottu mono/stereo-lähtöasetus, joka antaa mahdollisuuden tallentaa jokainen mikrofoni erillisiin kameran ja tallentimen mikrofonitulojen kanaviin, kun käytetään kahta lähetintä.

Lähettimessä on uusi sisäänrakennettu monisuuntainen mikrofoni, jonka herkkyys on vaikuttavat -39 dB. Tämä antaa dynaamisen, kristallinkirkkaan äänenlaadun lähettimessä, joka voidaan helposti kiinnittää paitaan, kaulukseen tai liu’uttaa taskuun. Se toimii myös perinteisenä bodypack-lähettimenä käyttämällä mukana tulevaa suuntaamatonta SR-M1 lavalier-mikrofonia.

Saramonic Blink 500 Pro B1:llä ja B2:lla voit lähettää linjatason signaalin langattomasti ja tarjota liitännän mikrofoneille. Tämä tekee järjestelmästä erittäin monipuolisen, koska se voidaan kytkeä lähes mihin tahansa äänilähteeseen. Voit käyttää mukana toimitettua lavalier-mikrofonia, kytkeä minihaulikkomikrofonin, lisätä kuulokemikrofonin tai melkein mikä tahansa 3,5 mm mikrofoni, joka on kytketty tavalliseen TRS-liitäntään. Säädettävän mikrofonin vahvistuksen avulla saat täydellisen tason aina!

Sekä vastaanottimessa että lähettimessä on iso ja selkeä OLED-näyttö, jonka avulla voit seurata syöttötilaa, mikrofonitasojen pariliitosta ja paljon muuta. Uutta on myös mukana toimitettava latauskotelo, joka tarjoaa elintärkeän suojan varastointia ja kuljetusta varten, sekä tarjoaa myös ladattavan 2000 mAh:n sisäisen akun (vain B2), jonka avulla voit ladata järjestelmäsi milloin tahansa.

Tärkeimmät ominaisuudet

Pieni ja kompakti
Lähetin toimii itsenäisenä mikrofonina ja se voidaan kytkeä lavalieriin tai muihin mikrofoneihin
Vaikuttava -39 db:n herkkyys
Vastaanottimessa voi olla enintään kaksi lähetintä
Mukana latauspisteenä toimiva suojalaukku
3,5mm linjatulo

Laatikossa mukana:
In the box

2 x Blink 500 Pro TX Transmitter with OLED Display, Built-In Microphone and Clip
1 x Blink 500 Pro RX Dual Receiver with OLED Display, Built-In Clip and Camera Shoe-Mount
1 × Blink 500 Pro B2 Portable Charging Carry Case
2 x SR-M1 Omnidirectional Lavalier Microphone
2 x Alligator-Style Lavalier Microphone Clip
2 x Foam Lavalier Windscreen
2 x Furry High-Wind Press-On Windscreen for Blink 500 Pro TX Transmitter
1 × Zipper Bag
1 x 1 (30.5cm) Gold-Plated 3.5mm TRS to TRS Output Cable for Cameras
1 x 1 (30.5cm) Gold-Plated 3.5mm TRS to TRRS Output Cable for Smartphones, Tablets and Computers
1 x 1 (30.5cm) Gold-Plated USB-C to USB-A Charging Cable
1 x 1 Gold-Plated Micro USB to USB-A Charging Cable

Lisätiedot

Paino 0,8 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006