SmallRig 2087 CAGE FOR SONY A7RIII

Tuotetunnus (SKU): 113238

95,97 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Erityisesti Sony A7III/A7RIII -kameroille valmistettu lisävarusteranka. Runsaasti lisää kiinnitysvaihtoehtoja lisävarusteille joiden avulla kameran koko potentiaali saadaan käyttöön kuvaajan tarpeiden mukaisesti.

Näytä enemmän

Kuvaus

SMALLRIG 2087 Cage for SONY A7III/A7RIII Lisävarusteranka tuo Sony A7III/A7RIII-kameroille mahdollisuuden kiinnittää laajan valikoiman erilaisia lisävarusteita kuvaustilanteen hallintaan ja kuvaajan ergonomian parantamiseen. Rangan päältä löytyy perinteinen lisävarustekenkä, johon sopivat kaikki normaalisti kameran salamakenkään kiinnittyvät lisävarusteet jotka eivät tarvitse kameralta virtaa (ns. cold shoe). Esimerkiksi mikrofonijärjestelmät, salamalaitteet tai SmallRig Magic Arm 1497/1498/2070 monitorivarret.

ARRI-asemointipisteet rangan yläosassa soveltuvat ARRI-asemointitappien käyttöön lisävarusteiden pitämiseksi tarkasti oikeansuuntaisina, kuten SmallRig Magic Arm with Anti-rotation Magic Arm Adapter 2026 lisävarsi monitorille tai langattomalle kuvalähettimelle.Ranka on muotoiltu siten, ettei se estä pääsyä kameran hallintalaitteisiin ja liitäntöihin, myös salamakenkä on käytettävissä jos halutaan liittää esim. Sony XLR 2KM ja XLR-K1M tai suurikokoinen salamalaite.1/4″-20 kierteellä varustetut kiinnitysreiät rangan yläpäässä ja sivuilla mahdollistavat SmallRig Top Handle 1984/1638 käsivaralta kuvaamiseen, tai yläosaan voidaan asentaa SmallRig DSLR Monitor Holder Mount 1842 monitorin kiinnittämiseen.

Sivuille voidaan kiinnittää yksi tai kaksi SmallRig 2093 Handle Wooden Universal Side kuvauskahvoja haluttaessa lisää vakautta ja hallintaa kameralle. Rangan yläkulmissa on kiinnityspaikat kantohihnalle ja rannehihnalle, jotka suojaavat kameraa vahinkopudotuksilta käsivaralta kuvattaessa. Kaksi linssiadapterin paikkaa ottavat SmallRig Lens Adapter Support 1764 linssiadapterituen joka tukee raskaampien linssien painoa. Lisäksi koko ranka on peitetty 1/4″-20 ja 3/8″-16 kierteillä varustetuilla kiinnitysrei’illä, jotta kuvaajalla on loputtomasti vaihtoehtoja kameran kiinnitykseen ja lisävarusteiden asentamiseen.

Pakkaus sisältää: 1 x Sony A7III/A7RIII Cage 2087

Tekniset tiedot

  • Käyttötarkoitus: Videokamerat
  • Väri: Musta
  • Mitat: 145x106x64mm
  • Materiaali: Alumiini
  • Paino: 270g
  • Takuu: 2v
  • Häkki: Sony Camera Cage
  • Sopii merkille: Sony

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006