Smallrig 4376 LED Video Light COB RC 60B with Powerbank Clamp

Tuotetunnus (SKU): 126143

200,81 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Ihanteellinen kevyeen ja kannettavaan toimintaan, jossa on sisäänrakennettu akku, kuten valokuvaukseen (häät, kokoukset, autokuvaukset) ja videosisällön luomiseen (riippumaton mediasisältö, haastattelut, dokumenttikuvaukset, pienet ja keskisuuret TVC-tuotannot).

Näytä enemmän

Kuvaus

SmallRig 4376 LED-videovalo COB RC 60B, jossa on Powerbank-kiinnike**

Siinä on SmallRigin itsenäisesti kehittämä virranhallinta- ja lämmöntuottojärjestelmä, joka mahdollistaa sisäänrakennetun akun toiminnallisuuden säilyttäen kompaktin koon ja pienemmän painon.

Runko on valmistettu paloturvallisesta PC-materiaalista, jossa on vahvistettu metallipohja, mikä vähentää painoa tehokkaasti 30 % ja varmistaa korkean käyttötaajuuden.

Laitteessa on itsenäiset CCT/INT-säätönupit ja 1,3 tuuman LCD-värinäyttö, joka mahdollistaa valoparametrien tarkan ja nopean säätämisen.

True Wireless Design: Sisäänrakennettu akku poistaa ulkoisen virtalähteen tarpeen ja NP-F- ja V-mount-akkujen monimutkaisen asennuksen.
Se kestää jopa 45 minuuttia täydellä teholla ja 75 minuuttia ECO-tilassa, ja se tukee jopa 100 W PD Type-C -tuloa (yhteensopiva PD-virtapankkien ja -sovittimien kanssa), mikä mahdollistaa samanaikaisen latauksen ja käytön.
(Täyden tehon saavuttamiseksi tarvitaan ulkoinen 65-100W PD-virtapankki tai PD-sovitin).

Kevyt valaistus: Runko painaa vain 650 g, ja vaikka se yhdistetään kahvaan ja D30-minisoftboxiin, kokonaispaino käsivaralta on vain noin 1,3 kg, joten se sopii täydellisesti valaistukseen liikkuvissa tasovalaistus- ja videosisällön luontitilanteissa.

Laadukas 60W bi-värivalonlähde: Värilämpötila vaihtelee välillä 2700K-6500K.
1m/5600K:n valaistusvoimakkuudella paljaalla valolla on valaistusvoimakkuus 2500lux, ja 45°:n minivakiohupun kanssa se voi saavuttaa 11200lux.

CRI on 97+, TLCI 98+, SSI keskimäärin 89, TM-30 Rf ja Rg keskimäärin 96/100, mikä takaa tarkan värintoiston ja erinomaisen auringonvalon spektrin toiston.

Yhdeksän valotehostetta parempaan itseilmaisuun: Salama, Paparazzi, Salama, Juhlat, Viallinen lamppu, TV, Liekki, Ilotulitus ja Hengitys.

** Hiljainen tuulettimen jäähdytyssuunnittelu:** Varustettu älykkäällä lämpötilanohjausjäähdytyksellä, runko haihduttaa lämpöä nopeasti ja toimii hiljaisella melulla.
Melutaso 1 metrin säteellä on noin 26 dB (23 dB ECO-tilassa), mikä takaa minimaalisen häiriön videokuvauksen aikana.

Pakkaus sisältää: 1x SmallRig RC 60B LED-valo 1x Mini heijastin 1x 3m C-C USB PD-latauskaapeli (C-C) 1x valosovitin 1x Kahva 1x Suojakansi 1x Power Bank kiinnike 1x 20cm C-C USB PD -latauskaapeli C:hen 1x Käyttöohje 1x kantolaukku

 

Tekniset tiedot

 • Käyttötarkoitus: Videokamerat, Lighting
 • Paristotyyppi: Built-in Li-ion Battery
 • Kirkkaudensäätö: Ohjain
 • Värilämpötila: 2700-6500 Kelvin
 • Värintoistoindeksi: 96+
 • Kirkkaus: 2500/11200 1m (5600K) LUX
 • LED-kategoria: Studio-LED, Fresnel
 • Teho: 60W
 • Virtalähde: Built-in Battery / PD Charger / PD Power Bank
 • Paino: 650g
 • Valon spektri: Bi-Color
 • DMX: Ei
 • Sisäänrakennettu akku: Kyllä

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006