SmallRig 4469 Camera Battery USB-C Rechargeable NP-F970 Musta

Tuotetunnus (SKU): 127879

104,03 alv 0 %

Tilattavissa

Suurikapasiteettinen, suorituskykyinen, monipuolinen ja älykäs suoralatausakku, jonka kapasiteetti on 10500mAh (76,65Wh). Sen suuri kapasiteetti takaa pitkäkestoisen tehon, joka vastaa kuvauksen aikaiseen tehontarpeeseen.

Näytä enemmän

Kuvaus

SmallRig-kameran akku USB-C ladattava NP-F970

Akun pohjassa olevasta pääportista voi ottaa virtaa erilaisiin laitteisiin, kuten kameroihin, LED-videovaloihin, näyttöihin, moottoroituihin liukusäätimiin ja muihin.
Akussa on myös yksi USB-C-portti ja yksi USB-A-portti, joiden avulla voit ladata elektronisia laitteita, kuten älypuhelimia, tabletteja ja muita elektronisia laitteita.
USB-C-portti toimii sekä tulona että lähtönä, ja sen enimmäisteho on 36 W.
Akun lataaminen USB-C-portin avulla kestää vain 3,5 tuntia.
USB-A-portti tarjoaa lähdön, jonka enimmäisteho on 27 W, ja lisää akun toiminnallisuutta sen monipuolisten liitäntöjen avulla.
USB-C- ja USB-A-porteissa on rinnakkaiset piirit, mikä mahdollistaa kahden laitteen samanaikaisen nopean latauksen.
Tässä akussa on myös kosketuspainikkeet ja akun varaustason näyttö, joka antaa tarkat akun varaustason tiedot, jotta akun tilaa on helppo seurata milloin tahansa.
Näissä akuissa on innovatiivinen yhdistelmä huipputeknologiaa ja tyylikkäitä muotoiluelementtejä, ja niiden värikäs ulkokuori lisää niiden visuaalista houkuttelevuutta.
Lisäksi tässä akussa on käytetty laadukkaita akkukennoja ja älykkäitä hallintasiruja, ja se on varustettu useilla suojausominaisuuksilla.

Tekniset tiedot
Käyttötarkoitus: Videokamerat, Peilittömät järjestelmät, Peilijärjestelmät
Paristoluokitus: Litium-ioni
Paristotyyppi: Erikoisparisto, Kameraparisto
Kameramerkki: Sony
Liitännät: USB-C
USB-liitäntöjen määrä: 2
Uudelleenladattava: Kyllä
Korvaava malli (Hähnel): NP-F970
Laturityyppi: USB-C
Paino: 362g
Jännite: 7.2V

Yhteensopivuus:
Kamerat, LED-videovalot, monitorit, moottoroidut liukusäätimet jne.

Pakkaus sisältää:
1x NP-F970 USB-C ladattava kamera-akku
1x akun suojakansi
1x USB-C ja USB-C latauskaapeli
1x käyttöohje

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006