PMI SmokeGENIE – Professional Langaton Savukone

Tuotetunnus (SKU): 126457

652,42 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

SmokeGenie Pro on tehokas ja helppokäyttöinen savukone, joka sopii täydellisesti kuvaushetkien tunnelman luomiseen. Se tuottaa runsaasti savua, joka leviää tasaisesti ja pysyy ilmassa pitkään.

Näytä enemmän

Kuvaus

SmokeGenie Pro: Ammattimainen Savukone

SmokeGenie Pro on tehokas ja helppokäyttöinen savukone, joka sopii täydellisesti kuvaushetkien tunnelman luomiseen. Se tuottaa runsaasti savua, joka leviää tasaisesti ja pysyy ilmassa pitkään.

SmokeGENIE-laitteen lisäksi Professional Kit sisältää langattoman kaukosäätimen, kaksi vaihdettavaa savukammiota, elokuvamaisen sumutuulettimen sovittimen, neljä tarkkuutta vaativaa savunmuotoilusuutinta, nestesavusuuttimen ja 12 tuuman silikonisen jatkoputken. Mukana toimitetaan Cloud Formula -nestettä, jotta pääset heti alkuun. Mukana toimitetaan kolme 18650-li-ioniparistoa ja 23A:n akku SmokeGENIEn ja kaukosäätimen virransyöttöä varten. Pidä SmokeGENIE ja lisävarusteet turvassa matkustaessasi mukana toimitetussa kovassa suojakotelossa.

All-in-One-monipuolisuus

SmokeGENIEn yhteensä 25 eri tehotilan avulla voit luoda ainutlaatuisia savutyyppejä, kuten tiheää sumua, ilmakehän sumua, nestemäistä savua, joka käyttäytyy kuin kuivajää, höyryn kaltaisia suihkupulsseja, paikallaan olevia pilviä ja paljon muuta.

Tuo savua vaikeisiin paikkoihin

SmokGENIEn koko mahdollistaa sijoittamisen pienimpiin ja ahtaimpiin paikkoihin. Päätä tarkalleen, minne haluat savun, ja käytä sisäänrakennettua kaukosäädintä hands-off-käyttöön visuaalisesti näyttävien vaikutusten aikaansaamiseksi.

Käytä savua ennennäkemättömällä tarkkuudella

SmokeGENIE on ihanteellinen muotokuvaukseen, pienoiskuviin ja elintarvikevalokuvaukseen, ja siinä on erityinen tarkkuussuutin, jonka avulla voit levittää savua tarkasti työskennellessäsi ahtaissa ja pienissä tiloissa.

Ruokaturvallinen, ihmisille ja vaatteille vaaraton pilvikaavaneste

SmokeGENIE Cloud Formula Fluid on turvallista, hajutonta, ympäristöystävällistä ja perustuu elintarvikekelpoiseen koostumukseen.

Pieni, kannettava savukone tehokkailla ominaisuuksilla

 • Elokuvamainen savusumu pitkällä roikkumisajalla: 10-15 minuuttia (ilmanvaihdon kanssa), 30-45 minuuttia (ilman ilmanvaihtoa).
 • Nolla odotus-/kiehumisaikaa
 • Kammion kapasiteetti: 9ml
 • 500 kuutiometriä minuutissa
 • Helppo uudelleentäyttövälilehti, yksi täysi säiliö tekee 10 minuuttia savua
 • Älykäs käyttöliittymä, jossa on 25 tehotilaa
 • Kaukosäädin hands-off-käyttöä varten
 • Kestävä ja vaihdettava savukammio
 • Käyttää teollisuusstandardin mukaisia 18650 ladattavia paristoja – saa heti virtaa käynnistyessään.
 • USB-C-pikalataus
 • Cloud Formula Nesteen koostumus: VG (kasviglyseriini) + PG (propyleeniglykoli).

Pakkauksessa

 • 1 x SmokeGENIE 2023 -malli.
 • 2 x Atomizing Smoke Chamber
 • 1 x Kädessä pidettävä Magic Remote
 • 1 x 120ml Cloud Formula -nesteen täydennyslataus
 • 1 x silikoninen jatkoputki (30cm) * 1 x silikoninen jatkoputki (30cm)
 • Tarkkuus savunmuodostussuuttimet (4kpl) * Tarkkuus savunmuodostussuuttimet (4kpl)
 • 1 x nestemäinen savusuutin
 • 1 x suihkukärkisuutin
 • 1 x Kaukosäädin Haze Fan lisävaruste
 • 1 x USB-C latauskaapeli
 • 1 x ¼ tuuman pistokesovitin
 • 1 x suojaava kovakotelo

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006