PMI SmokeNINJA – Langaton Savukone – Full Kit

Tuotetunnus (SKU): 126455

241,13 alv 0 %225,00 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

PMI järjestää 6.4 – 6.5 muotokuvakilpailun, jossa esitellään SmokeNINJAn ainutlaatuisia ominaisuuksia.
Kilpailussa on tarjolla yhteensä 10 000 dollarin arvoisia palkintoja.
Tutustu kilpailuun tästä

Studiovarustamo ei ole kilpailun järjestäjä, eikä osallisena kilpailuun. Tutustuthan kilpailun ehtoihin.
Mikäli sinulla herää kysymyksiä itse kilpailusta, olethan yhteydessä järjestävään tahoon.

SmokeNINJA on paristokäyttöinen, langaton käsisavukone, joka on suunniteltu valokuvaajille, videokuvaajille ja sisällöntuottajille.
Savu sopii täydellisesti tunnelman luomiseen muotokuvissa, maisemakuvissa ja jopa tuotekuvauksessa.
Saat savua välittömästi ilman hankalia asennuksia tai suuria laitteita.

Näytä enemmän

Kuvaus

Haluatko kohottaa elokuvasettiäsi tunnelmallisilla efekteillä? Perinteiset savukoneet ovat usein olleet tilaa vieviä ja haastavia ohjata, mikä on rajoittanut niiden joustavuutta kuvauspaikalla. PMI esittelee ratkaisun SmokeNINJAn avulla. Monet harrastajat tuntevat jo PMI:n uraauurtavan Smoke Genien, joka on ominaisuuksiltaan rikas, taskukokoinen savukone. Nyt tarjolla on yhtä vaikuttava mutta budjettiystävällisempi malli: SmokeNINJA.

SmokeNINJA: Luovan ihmisen työkalu

Kuvittele, että voit ottaa maagisen savun mukanasi missä ja milloin tahansa! SmokeNINJA on täydellinen kumppanisi muoto-, tuote- ja muihin kuvauksiin, missä haluat luoda upean savuefektin.. SmokeNinjan asennusaika on todella lyhyt ja savun tuotto liki välitöntä.

Useita eri savuefektejä:

SmokeNINJA sisältää kolme suosituinta savuefektin muotoa tekijöille: FOG, DRY ICE ja STEAM. Se on varustettu erillisillä suuttimilla, jotka takaavat parhaan tekstuurin kullekin efektille:

 • PITKÄ+LYHYET putkisuuttimet tarkkoihin sumutehosteisiin.
 • JET TIP optimaalisia höyryefektejä varten.
 • LIQUID NOZZLE kuivajäätehosteisiin. Vaihda näiden tilojen välillä saumattomasti käyttöliittymän keskellä olevan automaattisen esiasetuksen avulla.

Paljon tehoa pienessä koossa: 

SmokeNINJA on kooltaan vain 14 cm, ja sen koko on pienentynyt 30 % edeltäjäänsä SmokeGENIE:hen verrattuna. Sen mitat ovat 141 x 61 x 36 mm, ja sen muotoilu muistuttaa ergonomista “Smoke Paintbrushia”, etenkin kun käytetään pitkiä suuttimia.

Älykäs käyttöliittymä:

Koneessa on innovatiivinen LED-valo “TERVEYSPALKKI”. Tämä ilmaisin pienenee, kun käytät savua, ja täydentyy, kun kone lepää, samalla tavalla kuin videopelihahmon terveysjärjestelmä. Tämä terveyspalkki antaa tietoja, mukaan lukien tilamuutokset, kammion tila ja akun lataustila.

Helppo käyttö: 

Ninja-nimensä mukaisesti SmokeNINJAn monipuolinen magneettikiinnitys mahdollistaa kiinnityksen mihin tahansa metallipintaan. Laitetta voidaan käyttää kauko-ohjatusti, ja se sisältää myös ¼ tuuman kiinnikkeen, joka soveltuu pidennystolppiin tai pikakiinnikkeisiin.

Kuljeta mukanasi minne vaan:

Jokainen SmokeNINJA on koteloitu tyylikkääseen kantolaukkuun, joka takaa vahvan suojan kuljetuksen aikana.

Pitkä käyttöikä: 

Käyttämällä samaa teknologiaa kuin SmokeGENIE, jokainen SmokeNINJA:n vastus voi tuottaa jopa 100 TUNTIA savua, ja se erottuu alan kestävimpänä vastuksena.

Turvallisuus: 

SmokeNINJA:ssa on alan johtava vastuksen suojausjärjestelmä. Tämä takaa puhtaan savunmuodostusprosessin ilman vastuksen palamista. Käyttäjät eivät havaitse savustamme mitään palamisen hajua. SGS:n 100% SAFE-sertifioima, se on huippuvalinta toimijoiden terveyden kannalta. Lisäksi Actor’s Equity Association USA on hyväksynyt savunmuodostusjärjestelmän.

Muotoilu: 

Ammattilaisille suunniteltu SmokeNINJA mahdollistaa sekä kammion että akun nopean vaihtamisen, mikä minimoi käyttökatkokset. Nopean USB-C-latauksen ansiosta vain 2 tunnin latauksella saat 30 minuuttia jatkuvaa savun tuottoa.

Pakkauksessa mukaa

 • SmokeNINJA
 • Kaukosäädin
 • Atomisoiva savukammio
 • 100ml savukaavan täydennystäyte
 • Savunmuodostussuutinsarja
 • SmokeNINJA magneettinen sovitin
 • SmokeNINJA ¼”-kiinnityssovitin
 • SmokeNINJA-suojakotelo

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006