Sony a6400 järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): ILCE6400B

1.100,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Sony Alpha a6400 sopii erityisesti sekä luontokuvaajille sekä vloggaajille, jotka tarvitsevat loistavaa jälkeä joko stilleihin  tai videotuotantoihin.

Näytä enemmän

Kuvaus

 width=

  • Sony E-Mount
  • APS-C (1.5x Crop)
  • 24.2 Megapixeliä
  • max resoluutio: 6000 x 4000
  • still: JPEG, RAW
  • video: AVCHD 2.0, MP4, XAVC S

Sony Alpha a6400 on nopea, kompakti ja vakaa APS-C formaatin peilitön kamera, jossa on monta mielenkiintoista ominaisuutta, joita ollaan totuttu näkemään ainoastaan kinokoon kameroissa. Maailman nopein automaattitarkennus,  jopa 0,02 sekunnissa tapahtuva lukittautuminen kohteeseen. Tarkennuspisteet kattavat jopa 84% kennon pinta-alasta.

Sony a6400 kuvaa jopa 11 kuvaa sekunnissa, äänetön -moodissa 8 kuvaa sekunnissa.

Kamerassa on sisäinen tallennus timelapse-videoille . 180° kallistuva LCD -kosketusnäyttö sekä UHD 4K- videotallennus koko kennolta. Valikkoon on integoitu myös intervallilaukaisin.

Rekisteröintiohjeet vuoden jatkoturvaan:
Aloita rekisteröimällä tuotteesi https://www.sony.fi/exwarranty -sivustolla. Tuotteen rekisteröinti ja jatkoturvan aktivointi on tehtävä 60 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta. Saat jatkoturvan aktivointikoodin ja -ohjeet sähköpostitse heti, kun olet rekisteröinyt tuotteesi. Jos olet jo ostanut tai muutoin saanut laajennetun takuun tälle tuotteelle, huomioi, että sinulla ei ole oikeutta pidentää takuuaikaa yhdellä lisävuodella käyttämällä tätä koodia. Jatkoturva ei ole siirrettävissä. Tarjous koskee tuoteostoja kaikissa EU:n jäsenmaissa, pois lukien Luxemburg, Alankomaat ja Norja (mutta mukaan lukien Iso-Britannia), sekä Bosnia ja Hertsegovinassa, Montenegrossa, Serbiassa, Sveitsissä ja Turkissa. Tarjous päättyy 31.1.2022 – tuote on ostettava tähän päivämäärään mennessä.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 30 × 30 × 30 cm

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006