Sony A7c II järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): ILCE7CM2S.CEC

2.015,32 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kompakti koko, täyden kennon monipuolinen teho. Sony A7c II (ILCE-7CM2) on nyt julkaistu ja toimitukset alkavat viikolla 38/2023.

Sony Alpha 7C II täydellinen pienen koon ja tyylin yhdistelmä. Se on Sony Alpha -malliston pienin täyden kennokoon kamera, joka tuottaa ammattilaistasoisen kuvanlaadun ja sopii kulkemaan mukanasi kaikkialle. Nappaa se mukaan laukkuun lähtiessäsi vaeltamaan tai pidä sitä olkapäällä, niin huomaat, miten mukava sitä on käyttää.

Näytä enemmän

Kuvaus

Ammattilaistasoinen valokuvien ja videoiden kuvanlaatu

Sony Alpha 7C II:ssa on 33,0 megapikselin täyden kennokoon Exmor R CMOS -kuvakenno, BionZ XR -suoritin ja 7 askeleen kuvanvakautus, jotka takaavat ammattilaistasoisen kuvanlaadun myös vähäisessä valossa. Ilmaise ainutlaatuista tyyliäsi kameran joustavuuden ja mukautettujen luovien tyylien avulla. Koe aito hybridivalo-/videokuvaus Alpha 7CII -kameran 4K60p:n ja FHD 120p:n 10-bittisellä 4:2:2-tallennuksella ja ikuista elokuvamaiset hetket vaivattomasti S-Cinetonella ja S-LOG-tallennuksella.

 

A7c ennakkotilauskampanja, jossa kameran ostaja saa 300e alennuksen jos ostaa samaan aikaan jonkun kampanjalinssin:

Linssit: SELP1635G / SEL2070G / SEL70200G2 / SEL200600G / SEL50F14GM

Ehdot: Max 5 kpl linssiä ja max 1 kpl samaa linssiä per asiakas

Voimassa 30.9.2023 asti

Ikuista hetket tekoälypohjaisella valokuvien ja videoiden prosessointiyksiköllä

Alpha 7C II:n edistyksellinen tekoälypohjainen prosessointiyksikkö seuraa kohdetta tarkasti ja jatkuvasti. Kuvatessasi se seuraa monenlaisten kuvauskohteiden, kuten ihmisten, lintujen ja muiden eläinten, silmiä. Sarjakuvaustilassa se tukee jopa 10 kuvaa sekunnissa ja 4K-hidastusta, joten se pysyy tilanteen tasalla ja tallentaa ainutkertaiset hetket ja ilmeet.

Täydennä luovaa kokemustasi

Kompakti Alpha 7C II ei tingi käytettävyydestä. Uusi täysin kääntyvä näyttö ja parannettu elektroninen etsin edistävät luovuutta. Hallitse kameraa vaivatta etu-/takavalitsimilla ja täysin kosketusta tukevasta valikosta. Kamera jaksaa pitkissäkin kuvauksissa pitkän akunkeston ansiosta, ja ulkoinen kahva lisää käyttömukavuutta.

Jaa sisältöä liikkeellä

Sonyn Creator’s App -sovelluksen ansiosta voit jakaa luomuksiasi suoraan älypuhelimeen ja näyttää seurueellesi vilauksen elämäsi upeista hetkistä. Alpha 7CII:llä voi myös suoratoistaa 4K- ja Full HD -laatuisena ilman kaappauskorttia.

Koe kompaktin ja kätevän kameran vapaus sekä täyden kennokoon upea laatu Alpha 7CII -kameralla, joka kannustaa luovuuteen. Ikuista still-kuvat ja 4K-videot 33,0 MP:n tarkkuudella vaikuttavan 15 askeleen dynaamisen alueen ansiosta. Koe BIONZ XR -suorittimen ja edistyneen kuvankäsittelyalgoritmin tuottamat todentuntuiset värit ja huippukuvanlaatu. Nauti vakaista kuvista ja 4K-videoista 7,0 askeleen IBIS-kuvanvakautuksen ja aktiivitilan ansiosta. Tekoälypohjainen automaattitarkennus tarkentaa varmasti kohteisiin myös liikkeessä. Alpha 7CII:n intuitiivinen kosketusnäyttö, ergonominen muotoilu ja pölyn-/kosteudenkestävyys takaavat saumattoman kuvauskokemuksen hybridisisällöntuottajille, jotka haluavat erinomaista laatua liikkeellä.

Tärkeimmät tekniset tiedot:

  • 33 megapixels full-frame BSI Exmor R CMOS sensor
  • BIONZ XR processing engine for 8x processing power for high-speed shooting
  • 7.0 step 5-axis in-body image stabilization (A7C: 5.0 step)
  • Newly advanced AI powered autofocus system
  • AF/AE tracking for continuous shooting for up to 10 fps
  • 4K 60p (Super35) and FF 40K30p 10bit 4:2:2, Slog, Creative Look, S-Cinetone, M-LUT
  • AI capabilities for advanced AF and tracking, e.g. Auto Framing (=ZV-E1)
  • Improved usability: improved EVF, improved grip, new front and back dials, S&Q dial
  • Compatible with the new extension grip (sold separately) 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Ominaisuudet

Interchangeable lens digital camera
Lens Lens Mount E-mount
Image sensor Type 35mm full frame (35.9 x 23.9 mm), Exmor R CMOS sensor
Image sensor Number Of Pixels (Effective) Still images: Approx. 33.0 megapixels max.
Image sensor Number Of Pixels (Effective) Movies: Approx. 27.6 megapixels max.
Image sensor Number of Pixels (total) Approx. 34.1 megapixels
Yes
2500 K – 9900 K
Image sensor Anti-Dust System Yes
Recording  (still images) Recording Format JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif  Ver. 2.32, MPF Baseline compliant), HEIF (MPEG-A MIAF compliant), RAW (Sony ARW 4.0 format  compliant)
Recording  (still images) Image Size (pixels) [3:2] 35mm full frame L: 7008 x 4672 (33 M), M: 4608 x 3072 (14 M), S: 3504 x 2336 (8.2 M)
Recording  (still images) Image Quality Modes RAW
Recording  (still images) Image Quality Modes JPEG
Recording  (still images) Image Quality Modes HEIF (4:2:0 / 4:2:2)
Recording  (still images) Image Quality Modes RAW & JPEG
Recording  (still images) Image Quality Modes RAW & HEIF
Recording  (still images) RAW Output Yes
Recording (movie) Video Compression XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
Recording (movie) Video Compression XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265
Recording (movie) Audio Recording Format LPCM 2ch (48 kHz 16 bit), LPCM 2ch (48 kHz 24 bit)*2 , LPCM 4ch (48 kHz 24 bit)*2
59.94p (150 Mbps / 75 Mbps / 45 Mbps)
50p (150 Mbps / 75 Mbps / 45 Mbps)
23.98p (100 Mbps / 50 Mbps / 30 Mbps)
59.94p (200 Mbps / 100 Mbps)
50p (200 Mbps / 100 Mbps)
23.98p (100 Mbps / 50 Mbps)
59.94p (150 Mbps)
50p (150 Mbps)
29.97p (100 Mbps / 60 Mbps)
25p (100 Mbps / 60 Mbps)
23.98p (100 Mbps / 60 Mbps)
59.94p (200 Mbps)
50p (200 Mbps)
29.97p (140 Mbps)
25p (140 Mbps)
23.98p (100 Mbps)
119.88p (100 Mbps / 60 Mbps)
100p (100 Mbps / 60 Mbps)
59.94p (50 Mbps / 25 Mbps)
50p (50 Mbps / 25 Mbps)
29.97p (50 Mbps / 16 Mbps)
25p (50 Mbps / 16 Mbps)
23.98p (50 Mbps)
59.94p (50 Mbps)
50p (50 Mbps)
29.97p (50 Mbps)
25p (50 Mbps)
23.98p (50 Mbps)
59.94p (600 Mbps)
50p (500 Mbps)
29.97p (300 Mbps)
25p (250 Mbps)
23.98p (240 Mbps)
59.94p (222 Mbps)
50p (185 Mbps)
29.97p (111 Mbps)
25p (93 Mbps)
23.98p (89 Mbps)
Yes
Yes
Recording (movie) Movie Functions Yes
Recording System Memory Card Slot Slot for SD (UHS-I/II compliant) memory card
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Focus Focus Point Still images:  Max. 759 points (phase-detection AF)
Focus Focus Point Movies:  Max. 627 points (phase-detection AF)
Focus Focus Sensitivity Range EV-4 to EV20 (ISO100 equivalent with F2.0 lens attached)
Human
Animal
Bird
Insect
Car
Train
Airplane
Human
Animal
Bird
Insect
Car
Train
Airplane
Focus Other Features AF Track Sens. (Still)
Focus Other Features AF Subj. Shift Sensitivity (Movie)
Focus Other Features AF Transition Speed (Movie)
Focus Other Features Switch V/H AF Area
Focus Other Features AF Area Regist.
Focus Other Features Circ. of Focus Point
Focus Other Features Focus Map (Movie)
Focus Other Features AF Assist (Movie)
Focus AF Illuminator Yes (with Built-in LED type)
Exposure Metering Type 1200-zone evaluative metering
Exposure Metering Sensitivity EV-3 to EV20 (ISO100 equivalent with F2.0 lens attached)
Exposure Exposure Compensation +/- 5.0 EV (1/3 EV, 1/2 EV steps selectable)
Exposure ISO sensitivity (Recommended Exposure Index) Still images: ISO 100 – 51200 (expandable to ISO 50 – 204800), AUTO (ISO 100 – 12800, selectable lower limit and upper limit)
Exposure ISO sensitivity (Recommended Exposure Index) Movies: ISO 100 – 51200 equivalent (expandable to ISO 100 – 102400), AUTO (ISO 100 – 12800, selectable lower limit and upper limit)
Exposure Anti-flicker Shoot. Yes*3
Viewfinder Viewfinder Type 1.0 cm (0.39 type) electronic viewfinder (XGA OLED)
Viewfinder Number of Dots 2 359 296 dots
Viewfinder Magnification Approx. 0.70x (with 50 mm lens at infinity, -1 m<sup>-1</sup>)
Viewfinder Dioptre Adjustment -4.0 to +3.0 m<sup>-1</sup>
Viewfinder Eye Point Approx. 22 mm from the eyepiece lens, 19.6 mm from the eyepiece frame at -1 m<sup>-1</sup> (CIPA standard)
Viewfinder Finder Frame Rate Selection NTSC mode: STD 60fps / HI 120fps, PAL mode: STD 50fps / HI 100fps
LCD Screen Type 7.5 cm (3.0-type) type TFT
LCD Screen Touch Panel Yes
LCD Screen Number of Dots 1 036 800 dots
LCD Screen Adjustable Angle Opening Angle: Approx. 176 °, Rotation Angle: Approx. 270 °
Soft Skin Effect
Creative Look
Custom function
Picture Profile
Time-lapse
Auto Framing
My Image Style
Other Features Clear Image Zoom Approx. 2x
Other Features Clear Image Zoom Approx. 1.5x (4K), Approx. 2x (HD)
Mechanical shutter / Electronic shutter
Shutter Shutter Speed Still images (Mechanical shutter): 1/4000 to 30 s, Bulb
Shutter Shutter Speed Still images (Electronic shutter): 1/8000 to 30 s
Shutter Shutter Speed Movies: 1/8000 to 1 s
Shutter Flash Sync. Speed 1/160 s (35mm full frame), 1/200 s (APS-C)
Shutter Electronic Front Curtain Shutter Yes
Image Stabilization Type Image sensor-shift mechanism with 5-axis compensation (compensation depends on lens specifications)
Image Stabilization Compensation Effect 7.0 stops (based on CIPA standard. Pitch/yaw shake only. With FE 50mm F1.2 GM lens mounted. Long exposure NR off.)
Still images: On / Off
Movie: Active / Standard / Off
Flash Control Type
Flash Control Control Pre-flash TTL
Flash Control Flash Compensation +/- 3.0 EV (switchable between 1/3 and 1/2 EV steps)
Flash Control External Flash Compatibility Sony α System Flash compatible with Multi Interface Shoe, attach the shoe adaptor for flash compatible with Auto-lock accessory shoe
Drive Continuous Drive Speed (approx. max.) Hi+: 10 fps
Drive No. of recordable frames (approx.) JPEG Extra fine L: 88 frames
Drive No. of recordable frames (approx.) JPEG Fine L: over 1000 frames
Drive No. of recordable frames (approx.) JPEG Standard L: over 1000 frames
Drive No. of recordable frames (approx.) RAW: 44 frames
Drive No. of recordable frames (approx.) RAW & JPEG: 35 frames
Drive No. of recordable frames (approx.) RAW (Lossless Compressed): 27 frames
Drive No. of recordable frames (approx.) RAW (Lossless Compressed) & JPEG: 20 frames
Drive No. of recordable frames (approx.) RAW (Uncompressed): 18 frames
Drive No. of recordable frames (approx.) RAW (Uncompressed) & JPEG: 16 frames
Playback Modes Enlarged display mode
Playback Modes Protect
Playback Modes Rating
Playback Modes Shot Mark (Movie)
Playback Modes Divider Frame
Playback Modes Crop
Playback Modes Photo Capture
Screen Reader
Focus Magnifier
Focus Map (Movie)
Peaking Display
Subject Recognition in AF
Touch Focus
Touch Tracking
Touch Shutter
Touch AE
Vari-angle LCD screen
Custom function
Enlarge Menu Screen
Interface PC Interface Mass Storage / MTP
Interface Multi / Micro USB Terminal
Yes (SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2) compatible)
Interface NFC™
Interface Sync Terminal
Interface Wireless LAN (Built-In) Yes (Wi-Fi Compatible, IEEE 802.11a/b/g/n/ac (2.4 GHz band/5 GHz band))*7 *8
Interface Bluetooth Yes (Bluetooth Standard Ver. 4.2 (2.4 GHz band))
Interface HD Output HDMI micro connector (Type-D)
Interface HD Output 3840 x 2160 (59.94p / 50p / 29.97p / 25p / 23.98p) / 1920 x 1080 (59.94p / 50p / 23.98p) / 1920 x 1080 (59.94i / 50i), YCbCr 4:2:2 10bit / RGB 8bit
Interface Multi Interface Shoe Yes (with Digital Audio Interface)
Interface Mic Terminal Yes (3.5 mm Stereo minijack)
Interface Headphone Terminal Yes (3.5 mm Stereo minijack)
Yes (Bluetooth remote control)
FTP Transfer Func.(Wired LAN(USB-LAN), USB Tethering, Wi-Fi)
Send to smartphone
Remote control via smartphone
PC Remote
MJPEG
YUV420*11
3840 x 2160 (15p / 30p)
3840 x 2160 (12.5p / 25p)
1920 x 1080 (30p / 60p)
1920 x 1080 (25p / 50p)
1280 x 720 (30p)
1280 x 720 (25p)
LPCM 2ch (16bit 48 kHz)
Audio Microphone Built-in, stereo
Audio Speaker Built-in, monaural
Lens Compensation Setting Shading, Chromatic Aberration, Distortion, Breathing (Movie)
Power Supplied Battery One rechargeable battery pack NP-FZ100
Power Battery Life  (Still Images) Approx. 530 shots (Viewfinder) / Approx. 560 shots (LCD monitor) (CIPA standard)
Power Battery Life (Movie, actual recording) Approx. 100 min (Viewfinder) / Approx. 105 min (LCD monitor) (CIPA standard)
Power Battery Life (Movie, continuous recording) Approx. 165 min (Viewfinder) / Approx. 165 min (LCD monitor) (CIPA standard)
Power Internal Battery Charge Yes (Available with USB Type-C Terminal. USB Power Delivery compatible)
Power USB Power supply Yes (Available with USB Type-C Terminal. USB Power Delivery compatible)
Power Power consumption with Viewfinder Still images: Approx. 3.7 W (with FE 28-60mm F4-5.6 lens attached)
Power Power consumption with Viewfinder Movies: Approx. 6.0 W (with FE 28-60mm F4-5.6 lens attached)
Power Power consumption with LCD screen Still images: Approx. 3.5 W (with FE 28-60mm F4-5.6 lens attached)
Power Power consumption with LCD screen Movies: Approx. 6.0 W (with FE 28-60mm F4-5.6 lens attached)
Size & Weight Weight (with battery and memory card included) Approx. 514 g
Size & Weight Weight (with battery and memory card included) Approx. 1 lb 2.2 oz
Approx. 429 g
Approx. 0 lb 15.2 oz
Size & Weight Dimensions (W x H x D) Approx. 124.0 x 71.1 x 63.4 mm, Approx. 124.0 x 71.1 x 58.6 mm (FROM GRIP TO MONITOR)
Size & Weight Dimensions (W x H x D) Approx. 5 x 2 7/8 x 2 1/2 inches, Approx. 5 x 2 7/8 x 2 3/8 inches (FROM GRIP TO MONITOR)
Others Operating Temperature 0 – 40 ℃ / 32 – 104 °F
Rechargeable Battery NP-FZ100
Shoulder strap
Body cap
Accessory shoe cap
*1 Number of effective pixels varies depending on attached lenses and camera settings.
*2 When using accessories that support 4ch output / 24 bits with the Multi Interface Shoe.
*3 Anti-flicker Shooting is not available when the [Shutter Type] setting is set to [Electronic Shutter].
*4 With compatible Sony external flash
*5 Varies according to shooting conditions or memory card used
*6 Supports Micro USB compatible device.
*7 (Configuration method/Access method) WPS or manually /infrastructure mode. When connecting to smartphones, the camera can always work as a base without a wireless access point. (Security: WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK/WPA3-SAE)
*8 Models sold in some countries/regions support IEEE 802.11b/g/n (2.4GHz) wireless LAN only.
*9 (Configuration method/Access method) WPS or manually /infrastructure mode. When connecting to smartphones, the camera can always work as a base without a wireless access point. (Security: WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK)
*10 Sony accessories for the Accessory Shoe can be attached.
*11 When [Resolution] is set to [HD(720p)], [MJPEG] is only available.
*12 The LCD screen is turned on, shot once every 30 seconds, operate zoom alternately between W and T ends, flash strobe once every two times, turn power off and on once every ten times.
*13 Indication recording time, which is defined by repeating the cycle: Power on, start recording, zoom , stand-by and power off.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006