Sony A7cR järjestelmäkamera, hopea

Tuotetunnus (SKU): ILCE7CRS.CEC

3.104,03 alv 0 %

Alin hinta viimeisen 30pv aikana: 3.849,00 (sis. alv)

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kompakti koko, äärimmäinen tarkkuus

Näytä enemmän

Kuvaus

Verraton tarkkuus kompaktissa ja kevyessä rungossa

Anna odotustesi ylittyä. α7R V -kamerasta tuttu luokkansa paras täyden koon Exmor R™ 61.0 MP-kenno on nyt saatavilla α7C-sarjan kompaktissa rungossa. Mukanasi kulkevalla α7CR-kameralla ikuistat kaiken tarvittavan.

 

Täyden kennokoon 61,0 megapikselin Exmor R-kuvakenno

Taustavalaistun kennon kohinanvaimennus, aukottomat sirulinssit, heijastuksia estävä optinen pinnoite, tavallisesti kennon eteen sijoitetun optisen alipäästösuodattimen poisto ja muut alkuperäiset tekniikat takaavat korkean resoluution, suuren herkkyyden, vähäisen kohinan ja laajan dynaamisen alueen.

 

BIONZ XRTM -kuvaprosessori

Uusi BIONZ XR -kuvaprosessori vähentää käsittelyn viivettä ja tehostaa kameran video- ja valokuvankäsittelyä, mikä takaa luonnollisen sävyntoiston, todentuntuiset värit, vähäisen kohinan, huippuluokan kuvanlaadun ja valikon nopean käytön.

 

Suuri herkkyys ja dynaaminen alue sekä vähäinen kohina

Edistyksellinen kuvankäsittelytekniikka mahdollistaa herkkyysasetukset ISO 100–ISO 32000 kuvaus- ja videokäytössä. 15 askeleen dynaaminen alue ja pienempi herkkyys takaavat tasaisen ja realistisen sävyntoiston varjoista korostuksiin.

 

Tasaisen tarkka valotus ja värintoisto

Edistyksellinen tekoälypohjainen prosessointiyksikkö tuottaa tarkan valkotasapainon, vaikka kohde olisi varjossa. Ihonväri, kasvit ja muu materiaali sekä muotokuvien sävyntoisto, kuten korostukset, näkyvät luonnollisina eri valaistusolosuhteissa.

Edistyksellinen optinen 5-akselinen kuvanvakautus

Tarkka kuvanvakautusyksikkö, edistykselliset gyroanturit ja optimoidut kuvanvakautusalgoritmit havaitsevat ja korjaavat tehokkaasti tärinää, ja 7,0 askeleen on kätevä käsivarakuvaukseen.

Pikselisiirto monikuvauksessa reagoi olosuhdemuutoksiin

Pikselisiirto monikuvauksessa ottaa tarkan sisäisen kuvanvakautusjärjestelmän avulla useita pikselisiirtokuvia, jotka yhdistetään myöhemmin tietokoneella samaan uskomattoman tarkkaan kuvaan. Noin 963,2 miljoonan pikselin lähtötiedoista voidaan luoda 16 kuvan yhdistelmäkuva, jossa on noin 240,8 miljoonaa pikseliä (19008 x 12672 pikseliä)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006