Sony A7cR järjestelmäkamera, musta

Tuotetunnus (SKU): ILCE7CRB.CEC

3.104,03 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaa vapaasti tyylikkäällä Alpha 7C R -kameralla: 61,0 MP:n kenno, tekoälypohjainen automaattitarkennus, elokuvamaiset 4K-videot, käännettävä kosketustoimintoa tukeva näyttö. Mukana toimitetaan kahvan jatke. Erinomainen muoto-, maisema- ja katukuvaukseen.

Näytä enemmän

Kuvaus

Kompakti koko, tyylikäs muotoilu

Sony Alpha 7C R on täydellinen pienen koon ja tyylin yhdistelmä. Se on Sony Alpha -malliston pienin täyden kennokoon kamera, joka tuottaa ammattilaistasoisen kuvanlaadun ja sopii elämäntyyliisi. Nappaa se mukaan laukkuun lähtiessäsi vaeltamaan tai pidä sitä olkapäällä, niin huomaat, miten se vapauttaa luovuutesi.

Koe ammattilaistasoinen kuvanlaatu

Alpha 7C R takaa verrattoman tarkkuuden. Sen 61,0 MP:n täyden kennokoon Exmor R™ -kuvakenno, BionZ XR -suoritin ja 7 askeleen kuvanvakautus rungossa ikuistavat pienimmätkin yksityiskohdat myös vähäisessä valossa. APS-C-tilan jopa 24 MP:n tarkkuuden ansiosta voit kuvata vapaasti kahdella objektiivilla samassa ja yhdellä painalluksella. Värit ikuistuvat upeasti niin maisema-, katu- kuin muotokuvauksessa.

Ikuista hetket tekoälypohjaisella valokuvien ja videoiden prosessointiyksiköllä

Alpha 7CR:n edistyksellinen tekoälypohjainen prosessointiyksikkö seuraa kohdetta tarkasti ja jatkuvasti. Kuvatessasi se seuraa monenlaisten kuvauskohteiden, kuten ihmisten, lintujen ja muiden eläinten, silmiä. Sarjakuvaustilassa se tukee jopa 8 kuvaa sekunnissa ja 4K-hidastusta, joten se pysyy tilanteen tasalla ja tallentaa ainutkertaiset hetket ja ilmeet.

Elokuvamainen 4K-tallennus

Paranna tarinankerrontaasi Alpha 7CR:n 4K60p:n ja FHD 120p:n 10-bittisellä 4:2:2-tallennuksella. Ikuista elokuvamaiset hetket vaivatta S-Cinetonen, luovien tyylien ja Log-tallennuksen sekä LUT-tiedostojen, näytön LUT-tiedostojen ja tuotujen LUT-tiedostojen avulla.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • 61MP BSI CMOS sensor
 • BIONZ XR prosessori, jossa ‘AI Processing Engine’
 • 8 fps sarjakuvaus
 • 7 aukon runkovakaaja
 • 693-pisteen (Phase Detect) kohteen tunnistava ja seuraava AF
 • Häviötön Raw-tallennus useassa eri koossa
 • 15+ aukon dynamiikka
 • ‘Auto framing’ videossa
 • 240 MP Pixel-shift liikkeen korjauksella
 • 10-bit 4:2:2 All-I XAVC S-I
 • S-Log3 & S-Gamut3.Cine nauhoitus
 • 4K60 & FHD 120P täydeltä kennolta

Toimitus sisältää:

 • A7cR runko
 • Sony GP-X2 lisäkahva
 • Sony NP-FZ100 akku
 • Laturi
 • Hihna
 • Sony ALC-B1EM runkotulppa
 • Varustekengän suoja

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006