Sony A9 III järjestelmäkamera

Tuotetunnus (SKU): ILCE9M3B.CEC

5.886,29 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Toimitukset alkaneet! Sonyn uutuus A9 III on ensimmäinen global shutter mekanismilla varustettu järjestelmäkamera erityisesti nopeisiin tilanteisiin sekä urheilu- ja luontokuvaukseen. Ensiesittely Studiovarustamossa 1.2.2024. Kysy rahoitustarjousta.

Näytä enemmän

Kuvaus

A9 III on maailman ensimmäinen peilitön täyden kennokoon järjestelmäkamera jossa GLOBAL Shutter ja käsittämättömät kuvausnopeudet – 120fps tarkennuksella, 1 / 80 000 suljinnopeus salamasynkalla! Lisäksi pre-capture toiminto ja paljon muuta. Tämä on todellinen lintu- ja urheilukuvaajan unelmakamera!

Uusi teknologinen harppaus

Astut uuteen valokuvauksen aikakauteen Alpha 9 III:lla, jossa on uusi Exmor RS™ -kuvakenno, joka on maailman ensimmäinen Full-Frame pinottu 24,6 MP CMOS -kenno, jossa on globaali suljinjärjestelmä. Ei enää vääristymiä nopeissa tilanteissa. Tämä huippuluokan teknologia takaa täydelliset kuvat joka kerta, jopa videossa. Kuvaa korkearesoluutioista 4K 120fps -videota ilman rajauksia, mahdollistaen tarkan kulmaprevisualisoinnin. 6K ylösskaalaus tuottaa poikkeuksellisen 4K-kuvanlaadun.

Tallenna kaikki ohikiitävät hetket

“Blackout” -vapaa jatkuva kuvaus jopa 120 kuvaa sekunnissa, joka varmistaa, ettei yhtään kuvaa jää väliin. Blackout on siis se hetki, kun tavallisesti kameran etsimestä ei näy kuvien välillä kuvaa. Lisäksi uusi ennakko-ominaisuus (pre-capture) ja sarjakuvausmahdollisuus mahdollistavat joko kuvanopeuden nopeuttamisen tai toiminnan tallentamisen ennen kuin painat laukaisinta, kaikki samalla kun säilytät mahdollisuuden kuvata RAW-muodossa.

Nopein ja tarkkuudeltaan paras automaattitarkennus

Sony:n poikkeuksellisen AI-pohjaisen AF:n lisäksi tämä kamera havaitsee nyt kohteiden silmät kaukaa, tarjoten ammattilaisille lisätyökaluja kompromissittomien, terävien kuvien tallentamiseen. Kamera on myös varustettu 9,44 miljoonan pisteen EVF:llä ja nopeilla päivitysnopeuksilla, jotka takaavat, että kohteesi pysyvät tarkennettuna, riippumatta siitä, kuinka dynaaminen tilanne on. Koe terävämpi, selkeämpi tarkennus, joka ylittää odotuksesi.

Salamannopeaa kuvaamista

Ensimmäistä kertaa voit kokea räjähtävän suljinnopeuden, 1/80 000 sekuntia, joka mahdollistaa sinun jäädyttää hetket, joita silmäsi eivät voi havaita. Lisäksi salaman synkronointinopeutta on parannettu vastaamaan haluamaasi suljinnopeutta. Vapauta luovuutesi muotokuvauksessa jopa kirkkaassa päivänvalossa.

Äärimmäinen ammattilaisen työkalu

Alpha 9 III on huolellisesti suunniteltu ammattilaisia ajatellen, keskittyen sekä mukavuuteen että suorituskykyyn. Tämä kamera tarjoaa tukevan ja kestävän rungon, jossa on uusi ote parempaa käsittelyä varten. 4-akselinen monikulmainen näyttö, uudet mukautettavat painikkeet ja parannetut yhteysominaisuudet ovat suunniteltu vastaamaan ammattivalokuvaajien vaatimuksia.

Alpha 9 III on vallankumouksellinen edistysaskel kamerasuunnittelussa ja se on räätälöity urheilu- ja luontokuvausta varten. Tämä uusin lisäys Alpha 9 -sarjaan on mullistava kehitys, jossa on uusi Exmor RS™ -kuvakenno – maailman ensimmäinen Full-frame pinottu 24,6 MP CMOS -kenno, jossa on globaali suljinjärjestelmä. Sanokaa hyvästit vääristymille nopeasti liikkuvissa kohtauksissa ja todistakaa olematon etsimen pimentyminen (blackout) kuvauksen aikana. Kuvaa jatkuvia sarjoja uskomattomalla 120 kuvan nopeudella sekä täydellisellä AF- ja AE-seurannalla. Alpha 9 III AI -prosessointiyksikkö varmistaa vertaansa vailla olevan kohteen tunnistuksen tarkkuuden. Siinä on 1/80000 sekunnin maksimi suljinnopeus nopeiden kohteiden jäädyttämiseen, yhdessä salaman synkronoinnin kanssa saumattomasti kaikilla suljinnopeuksilla enintään 1/80000 sekuntiin asti, poistaen valon heikkenemisen, joka näkyy High-Speed Sync (HSS) -toiminnolla ja mahdollistaen haastavien kohtausten tallentamisen. Koe yhden kuvan voima.

Tekniset tiedot:

 • Yhteensopivuus: Sony FE-bajonetti
 • 24,6 megapikselin CMOS-kenno Global Shutter, ISO 250-25600 (laajennettavissa 125-51200)
 • Sisäänrakennettu 5-akselinen kuvanvakaaja, teho 8 aukkoa
 • 759 vaihetarkennuspistettä, 627 kontrastintunnistavaa tarkennuspistettä
 • Suljinajat: 1/80000 – 30s, ei mekaanista suljinta
 • Salamasynkka onnistuu kaikilla valotusajoilla eli max 1/80000
 • Sarjakuvaus: max 120 kuvaa sekunnissa, säädettävä Pre Capture
 • 4K 60P videokuvaus (oversampling 6K materiaalista)
 • 4K 120P video ilman rajausta
 • 10bit 4:2:2 All-I, X AVC HS/S/S-I
 • 2kpl CFExpress Type A ja UHS-II SDXC yhdistelmä muistikorttipaikkaa
 • Etsin: 9.44 miljoonan pisteen huipputarka etsin, max. 240 FPS virkistystaajuus
 • Näyttö: kääntyvä 7,5 cm LCD, 2,1 miljoonaapistettä, kosketusnäyttö, wide gamut
 • Mikrofoniliitäntä: 3,5mm + digitaalinen liitäntä salamakengän kautta
 • 3,5mm kuulokeliitäntä
 • Akku NP-FZ100 (noin 400 kuvaa latauksella)
 • USB Type-C (USB 3.2), HDMI Micro, 1000BASE-T LAN, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, PC-sync salamasynkka
 • Koko: 136,1 x 96.9 x 82.9mm
 • Paino: 617g

Pakkauksessa mukana:

Sony Alpha a9 III runko, Sony NP-FZ100 akku, Sony BC-QZ1 laturi,  Sony ALC-B1EM runkotulppa, olkahihna, kaapeliien vetosuoja, USB C -kaapeli

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006