Sony RX10 III kompaktikamera

1.531,45 alv 0 %

Tilattavissa

24-600mm F2,4-4 ZEISS-optiikalla varustettu 20,1 megapikselin kompaktikamera, joka kuvaa 4K-videoita ja hidastusvideoita jopa 960 kuvaa sekunnissa.

Näytä enemmän

Kuvaus

Rajattomat ilmaisumahdollisuudet

24-600mm F2,4-4 ZEISS-optiikalla varustettu 20,1 megapikselin kompaktikamera, joka kuvaa 4K-videoita ja hidastusvideoita jopa 960 kuvaa sekunnissa.

Suuriaukkoinen zoom-objektiivi antaa luovuudelle tilaa

Suuriaukkoinen 24–600 mm:n ja F2,4–4:n optinen 25x zoom-objektiivi ja 1,0-tyypin pinorakenteinen CMOS-kenno tuovat kohteet kauniisti esille myös lähikuvissa. Jatkettu zoom, huikea nopeus ja täydellinen hiljaisuussaavat aikaan uudenlaisen kuvauskokemuksen.

Upeita makrokuvia lähietäisyydeltä

RX10 III:lla voit kuvata kohdetta 3 cm:n päästä (laajakuva) tai jopa 72 cm:n (telekuva) etäisyydeltä.

Optinen SteadyShot TM vastaa 4,5 vaihetta nopeampaa suljinta

Kuvanvakautus kompensoi kameran tärinää käsivaralta, ultratele-etäisyydeltä tai heikossa valaistuksessa kuvattaessa. Näin vakaita kuvia ja videoita saadaan yleensä aikaan vain lyhyemmillä valotusajoilla.

Päätähuimaava nopeus

Kennon sisäinen pinorakenne ja DRAM-siru nostavat prosessointinopeutta ja takaavat tehokkaan tietojen lukemisen Exmor RS CMOS -kennosta. Tämä mahdollistaa jopa 960 kuvan sekuntinopeuden ja vähentää sulkimen rullausta jopa 1/32 000 sekunnin suljinnopeudella.

Tarkkoja 4K-videoita laajemmalla alueella

Täydellisessä pikselien luvussa noin 1,7-kertainen määrä tietoja 4K-videoissa tarvittavaan verrattuna pakataan ja muunnetaan 4K-videoksi, jonka tarkkuus on poikkeuksellinen.

XGA OLED etsin

RX10 III:n säätimien käyttö on luonnollista kaikissa tilanteissa: objektiivirenkaiden asettaminen, tarkennuksen pito, XGA OLED Tru-Finder™ -etsimen katsominen ja otteen parantaminen käy kätevästi.

Lisätiedot

Paino 1,92 kg (kilogramma)
Mitat 22 × 17 × 17 cm (senttimetri)
Kenno

20,1 megapikselin 1.0-tyypin (13,2 x 8,8 mm) Exmor® RS CMOS -kenno, kuvasuhde 3:2

Optiikka

ZEISS® Vario-Sonnar® T* -objektiivi, 18 elementtiä 13 ryhmässä (6 asfääristä elementtiä, mukaan lukien AA-linssi)

F-luku

2,4 – 4

Polttoväli

24-600mm (kinovastaavuus)

Näytön tyyppi

7,5 cm (3,0 tuumaa) (4:3) / 1 228 800 pistettä / Xtra Fine / TFT LCD

Etsin

0,39-tyypin elektroninen etsin (XGA OLED), 2 359 296 pistettä

Sulkimen nopeus

iAuto (4" – 1/32 000) / ohjelmoitava automaattitila (30" – 1/32 000) / manuaalinen (30"– 1/32 000) / aukon ensisijaisuus (30" – 1/32 000) / sulkimen ensisijaisuus (30" – 1/32 000)

Muistikortti

Suositelu: SDXC-muistikortti

Wifi

Kyllä (IEEE802.11b/g/n [2,4 GHz])

HDMI

Kyllä, Micro HDMI

USB

Multi/micro HDMI

Akku

Akku NP-FW50, kapasiteetti noin 440 valokuvaa

Mitat

132,5 x 94,0 x 127,4 mm

Paino

Noin 1 051 g (vain runko) / noin 1 095 g (sisältää akun ja Memory Stick DUO™ -muistikortin)

Laatikon sisältö

Akku NP-FW50, Micro-USB-kaapeli, Olkahihna, Objektiivin suojus, Kengän suojus, Okulaarin suojus, Käyttöohjeet

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006