Sony ZV-E10 runko

Tuotetunnus (SKU): ZVE10BDI.EU

644,35 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

  • peilitön vaihdettavan objektiivin vlogikamera
  • kääntyvä näyttö vloggaukseen
  • 4K 30fps // 1080 120fps
  • reaaliaikainen silmien automaattitarkennus

Näytä enemmän

Kuvaus

Sonyn uusi vaihdettavalla objektiivilla varusteltu vlogikamera ZV-E10 on suunniteltu vloggaamiseen ja tarjoaa sinulle uskomattoman 6K:sta oversamplatyn 4K-kuvanlaadun sekä Full HD 120p -hidastuskuvauksen säilyttäen samalla kompaktin muotoilun ja helppokäyttöisyyden. Kamera on täynnä jännittäviä ominaisuuksia ja siinä on kääntyvä näyttö, jonka avulla voit lisätä sisältösi monipuolisuutta. Suuntamikrofonin avulla ääni tallennetaan selkeästi ja tarkasti, jotta sinun ei tarvitse tinkiä äänenlaadusta tuulisessa tai meluisassa ympäristössä. Pienikokoisen ja kevyen Sony ZV-E10-kameran ansiosta voit vapauttaa luovuutesi, ja valita juuri sinun tyyliisi sopivan objektiivin yli 60:stä yhteensopivasta Sony-objektiivista.

Tässä Sonyn vlogikamerassa on nopeat ja intuitiiviset toiminnot vloggaamista varten. Niihin kuuluvat kääntyvä kosketusnäyttö, kuvauksen signaalivalo, kasvojen automaattivalotus pitämään kasvosi kirkkaina myös hämärässä, ja bokeh-kytkin taustan sumennukseen.

Tälle vlogikameralle on saatavilla yli 60 yhteensopivaa Sony-objektiivia. Tutustu uusiin tapoihin muuttaa sisältösi ulkoasua ja viedä sen laatu uusille ulottuvuuksille myös muilla objektiiveilla kuin mukana tulevalla SELP1650:lla.

Tämän kompaktikameran suuren (24,3mpx APS-C-tyypin) kennon avulla voit tallentaa erinomaista 4K-kuvaa (jopa 30p) ja Full HD hidastuskuvaa (jopa 120p) erinomaisilla hämäräkuvaus ominaisuuksilla ja bokeh -taustan summennuksella.

Pidä videosi tarkennettuna, kun tallennat 4K-laatua reaaliaikaisella silmien automaattitarkennusjärjestelmällä, joka seuraa kuvattavasi kohteen silmiä tarkasti. Aktivoi Product Showcase -tila tuotearvioita varten, jotta siirtyminen on nopeaa ja tarkkaa, kun tuotteita tuodaan kuvaan.

Tämän Sony-vlogikameran avulla äänesi kuuluu selkeästi jopa tuulisessa tai meluisassa ympäristössä suuntamikrofonin ja tuulensuojan (mukana) ansiosta. Hyödynnä ulkoisten mikrofonien digitaalista liitäntää, missä yhteensopivat laitteet voivat parantaa äänenlaatua entisestään.

Käytä Sony ZV-E10:tä suoratoistokamerana, jossa on erinomainen kuvanlaatu ja ääni kaikilla alustoilla. Sinun tarvitsee vain liittää kamera tietokoneesi USB-porttiin, etkä tarvitse erillistä kuvankaappauslaitetta (UVC/UAC-standardi).

Tekniset tiedot:
24mpx APS-C EXMOR CMOS- kenno
425 tarkennuspistettä
11fps sarjakuvaus (puskuri 46 raw/ 116jpg)
4K30p video ilman aikarajaa
S-Log 2/3 sekä HLG
UHS-I SD korttipaikka
3″ LCD kääntyvä kosketusnäyttö
NP-FW50 akku
Koko 115,2 x 64,2 x 44,8mm
Paino 343g

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006