Sony ZV-E10 runko

Tuotetunnus (SKU): ZVE10BDI.EU

799,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

  • peilitön vaihdettavan objektiivin vlogikamera
  • kääntyvä näyttö vloggaukseen
  • 4K 30fps // 1080 120fps
  • reaaliaikainen silmien automaattitarkennus)

Näytä enemmän

Kuvaus

Sonyn uusi vaihdettavalla objektiivilla varusteltu vlogikamera ZV-E10 on suunniteltu vloggaamiseen ja tarjoaa sinulle uskomattoman 6K:sta oversamplatyn 4K-kuvanlaadun sekä Full HD 120p -hidastuskuvauksen säilyttäen samalla kompaktin muotoilun ja helppokäyttöisyyden. Kamera on täynnä jännittäviä ominaisuuksia ja siinä on kääntyvä näyttö, jonka avulla voit lisätä sisältösi monipuolisuutta. Suuntamikrofonin avulla ääni tallennetaan selkeästi ja tarkasti, jotta sinun ei tarvitse tinkiä äänenlaadusta tuulisessa tai meluisassa ympäristössä. Pienikokoisen ja kevyen Sony ZV-E10-kameran ansiosta voit vapauttaa luovuutesi, ja valita juuri sinun tyyliisi sopivan objektiivin yli 60:stä yhteensopivasta Sony-objektiivista.

Tässä Sonyn vlogikamerassa on nopeat ja intuitiiviset toiminnot vloggaamista varten. Niihin kuuluvat kääntyvä kosketusnäyttö, kuvauksen signaalivalo, kasvojen automaattivalotus pitämään kasvosi kirkkaina myös hämärässä, ja bokeh-kytkin taustan sumennukseen.

Tälle vlogikameralle on saatavilla yli 60 yhteensopivaa Sony-objektiivia. Tutustu uusiin tapoihin muuttaa sisältösi ulkoasua ja viedä sen laatu uusille ulottuvuuksille myös muilla objektiiveilla kuin mukana tulevalla SELP1650:lla.

Tämän kompaktikameran suuren (24,3mpx APS-C-tyypin) kennon avulla voit tallentaa erinomaista 4K-kuvaa (jopa 30p) ja Full HD hidastuskuvaa (jopa 120p) erinomaisilla hämäräkuvaus ominaisuuksilla ja bokeh -taustan summennuksella.

Pidä videosi tarkennettuna, kun tallennat 4K-laatua reaaliaikaisella silmien automaattitarkennusjärjestelmällä, joka seuraa kuvattavasi kohteen silmiä tarkasti. Aktivoi Product Showcase -tila tuotearvioita varten, jotta siirtyminen on nopeaa ja tarkkaa, kun tuotteita tuodaan kuvaan.

Tämän Sony-vlogikameran avulla äänesi kuuluu selkeästi jopa tuulisessa tai meluisassa ympäristössä suuntamikrofonin ja tuulensuojan (mukana) ansiosta. Hyödynnä ulkoisten mikrofonien digitaalista liitäntää, missä yhteensopivat laitteet voivat parantaa äänenlaatua entisestään.

Käytä Sony ZV-E10:tä suoratoistokamerana, jossa on erinomainen kuvanlaatu ja ääni kaikilla alustoilla. Sinun tarvitsee vain liittää kamera tietokoneesi USB-porttiin, etkä tarvitse erillistä kuvankaappauslaitetta (UVC/UAC-standardi).

Tekniset tiedot:
24mpx APS-C EXMOR CMOS- kenno
425 tarkennuspistettä
11fps sarjakuvaus (puskuri 46 raw/ 116jpg)
4K30p video ilman aikarajaa
S-Log 2/3 sekä HLG
UHS-I SD korttipaikka
3″ LCD kääntyvä kosketusnäyttö
NP-FW50 akku
Koko 115,2 x 64,2 x 44,8mm
Paino 343g

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006