SWIT CL-120D 1:2 120W BiColor SMD LED-paneeli

Tuotetunnus (SKU): 60038652

644,35 alv 0 %

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Mainiolla värintoistolla varustettu, muodoltaan yhden suhde kahteen (1:2) ledipaneeli, joka antaa pehmeää valoa tasaisesti 120w teholla. Säädettävä värilämpötila ja teho.

Näytä enemmän

Kuvaus

CL-120D 1:2 120W BiColor SMD LED led-paneeli haastatteluihin, videotuotantoihin studiossa tai reprokuvaukseen

 • 1800 kpl erittäin kirkkaita pitkäikäisiä LEDejä
 • SMD-pintaliitos LED-tekniikka
 • 65° laaja sädekulma, tasaisesti jakautunut
 • 2700K-6500K jatkuvasti säädettävä
 • 120W teho, 3700Lux @ 1 metri
 • 0-100% välkkymätön himmennys
 • Erinomainen CRI 98, TLCI 99
 • DMX512-ohjattu väri ja himmennin
 • LCD-näyttö: värilämpötila ja valoteho
 • Toimii V/Gold mount -akulla tai AC-sovittimella
 • 4-lehtiset metalliset ladonovet ja yoke-mount kiinnitysvarsi
 • Valinnainen 45° hunajakenno

Swit CL-120D hyödyntää 1800 SMD LEDiä, joilla on seuraavat ominaisuudet: (1) tasaisempi valonjakauma; (2) laajempi sädekulma; (3) korkeampi värintoistoindeksi; (4) Pehmeämpi ja kirkkaampi; (5) pidempi käyttöikä. Ihanteellinen lähetysstudioihin, greenscreen kuvauksiin, reprokuvauksiin tai haastatteluihin.

CL-120D tuottaa 120W tehon, tarjoaa 3700Luxin valovoimaa 1 metrin etäisyydellä (keskeltä mitattuna), tukee 0–100% PWM-digitaalista himmennystä, tasaisesti ja ilman vilkkumista.

SMD LEDeillä on laajempi sädekulma verrattuna perinteisiin DIP LED-lamppuihin. Ne tuottavat tasaisesti jakautuvan valoalueen keskeltä reunoille, sen sijaan että ne valaisisivat kohdistetusti keskeltä reunaan.

Vaihteleva värinlämpötila – 2700K-6500K jatkuvasti säädettävä

CL-120D:ssä on vuorotellen ladottu 2700K- ja 6500K-LEDit, ja niiden väriä voi säätää jatkuvasti 2700K:sta 6500K:iin, 50K:n välein.

Tarkka värintoisto – CRI 98; TLCI 99 CRI (Color Rendering Index) on mittari valonlähteen kyvylle toistaa värit eri kohteissa verrattuna luonnonvaloon. TLCI (Television Lighting Consistency Index) on erityinen mittari värien toistokyvylle kameran sensorin avulla. Maksimiarvo 100. Normaalilla LED-valolla on CRI tai TLCI 80-85, kun taas CL-120D tarjoaa erittäin korkean CRI-arvon 98 ja TLCI-arvon 99, eikä se muuta kohteen alkuperäisiä värejä.

DMX512-ohjaus – 5-napainen XLR sisään ja ulos DMX-osoite: N= Himmennin; N+1= Väri Tarjoaa 5V USB-virtaulostulon. Voit käyttää SWIT LA-WR8 Pocket Wireless DMX -ohjainta ja antaa langattoman DMX-sovittimen virtaa laitteen USB-pistorasiasta. Pidä himmennin nuppia painettuna 2 sekuntia siirtyäksesi DMX-osoitteen asetukseen välillä 001 ja 512.

LCD-näyttö – Himmennin / väri / DMX-osoite Takana oleva LCD-näyttö näyttää nykyisen himmennysprosentin, värintemperatuurin arvon, DMX-kanavan ja CH-kanavan sekä jäljellä olevan akun tilan.

DC 11-17V virtalähde V-mount-akulla tai AC-DC-sovittimella CL-120D tukee 11-17V:n jännitteen syöttöä, ja siinä on 4-napainen XLR DC-pistorasia sekä V-mount- tai Gold mount -levy akkujen virtalähteeksi. (Oletusarvoinen akkulevy on V-mount.)

Valinnainen hunajakenno (grid): CL-120D on yhteensopiva erikseen ostettavan 45° metallisen hunajakennon kanssa. Kennoa voi käyttää yhdessä ladonovien kanssa. Kennon osanumero: LA-G120

Tekniset tiedot

 • LED: 1800 kpl SMD LEDejä
 • Valovoima: 3700Lux @ 1m Sädekulma: 65° (50% raja)
 • Värinlämpötila: 2700K – 6500K
 • CRI: 98 TLCI: 99
 • Teho: 120W
 • Käyttöjännite: DC11V – 17V
 • Mitat: 644×354×73.5mm
 • Valaistusalue: 600×310mm
 • Paino: 4.7 kg metallisten ovien kanssa

Lisätiedot

Paino 4,5 kg (kilogramma)
Mitat 7,4 × 65 × 35 cm (senttimetri)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006