Zhiyun LED Fiveray M20C (RGB) Combo Pocket Light led-paneeli

Tuotetunnus (SKU): 126623

144,35 alv 0 %

Alin hinta viimeisen 30pv aikana: 179,00 (sis. alv)

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tehokas 20w kompakti valo RGB-väreillä. Kiinnitä jalustalle tai suoraan kameran päälle tehokkaaksi lisävaloksi.

Näytä enemmän

Kuvaus

Tämä 20W LED-taskuvalaisin tarjoaa tehoa ja innovatiivisia ominaisuuksia. Sisäänrakennetun akun ansiosta se toimii 40 minuuttia täydellä 20W teholla. Samanaikainen lataus ja valaisu on mahdollista.

Korkea CRI ja valaistusvoimakkuus

CRI≥94 ja TLCI≥96 ja huippuvalaistusvoimakkuus (0,5m ja 4300K) on 1950LUX.

Zhiyunin DynaVort Cooling System Mark II -jäähdytysjärjestelmä pienentää merkittävästi jäähdytyselementin paksuutta, optimoi ilmavirran ja vähentää ilmanvastusta.

Helppo valonhallintaa kompakteilla, innovatiivisilla lisätarvikkeilla

Lisätarvikekehyksen ja kylmäkengän avulla käyttäjät voivat kiinnittää yksittäisiä diffuusoreita, hunajakennoja, 4-lehtisiä ladonovia tai tehdä yhdistelmiä pehmeää, fokusoitua tai muotoiltua valaistusta varten.
Voit ketjuttaa M20 valoja toisiinsa luodaksesi isoja valaisupintoja.

Käyttämällä täysin uusia lisätarvikkeita Zhiyun Fiveray M20 -sarjan valaisimet kiinnittyvät vaivattomasti pöytiin, seiniin ja jopa ajoneuvoihin.

Yhdessä kamerasovittimien ja jatkovarsien kanssa olet valmis kaikkiin luoviin haasteisiin.

Zhiyun Fiveray M20 Series tarjoaa 10 luovaa valotehostetta, musiikkitilan, synkronoidun nopeuden ja lämpötilan säädöt, jotka ovat kaikki ulottuvillasi helposti käytettävillä kaksoissäätimillä.

Pinoamalla useita yksiköitä kokonaisuudeksi tai synkronoimalla ne vaivattomasti oman sovelluksemme kautta, voit monipuolisesti hallita valaistusta.

Valo toimii 40 minuuttia täydellä 20 W teholla.

Yhteensopiva PD-protokollan mukaisten virtapankkien ja lataussovittimien kanssa, Zhiyun Fiveray M20 -sarja mahdollistaa samanaikaisen latauksen ja valaistuksen.

Toiminta-aika (4300K):
20W – 40 min.
10W – 1H 20Min
5W – 3H

Pakkaus sisältää:

Zhiyun Fiveray M20C
M20 magneettinen tarvikekehys
PD-latauskaapeli (USB-C)
M20 Modifier Pack: Honecomb Grids, Diffuser, 4-lehtinen ladonovi ja säilytyslaukku.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006