Profoto laski B10X sarjan hintoja

Profoto laski B10X sarjan hintoja

Profoto laski äskettäin B10X-sarjan hintapistettään hyvin houkuttelevaksi. Muutos laski Profoton salamoiden hintaa jopa satojen eurojen edestä. Profoton B10X on hyvin houkutteleva ja monipuolinen akkusalama ja ne ovat erinomaisia työkaluja kaikentasoisille valokuvaajille. Suositellaan Profoton tuotteita hyvin mielellämme ja tässä muutama syy, miksi Profoto voisi olla myös hyvä valinta sinun valaisuratkaisuksi. 

Koko ja kannettavuus

Yksi B10X:n hienoimmista ominaisuuksista on sen kompakti koko ja kevyt paino. Se on zoomi- tai valovoimaisen potrettilinssin kokoinen ja painaa vain 790 grammaa, joten se on helppo mahtuu täydellisesti reppuun ja on helppo kuljettaa mukana kuvauspaikalle. Tämä on valtava etu, varsinkin jos kuvaat usein ulkona tai liikkeellä.

Tehokas ja monipuolinen 

Profoto B10X:n pieni koko voi hämätä, mutta se on kokoonsa nähden tehokas salama. Sillä on tehoa 250Ws, mikä riittää valaisemaan vaativammatkin kohteet studioympäristössä. Jos valoteho loppuu kesken, vaihtoehtona on B10X isoveli Profoto B10Xplus, jossa tehoa löytyy jo tuplasti enemmän, mutta koko kasvaa vain marginaalisesti. Profotot saavat voimansa lithium ioni akusta, joka kykenee tuottamaan 200-400 välähdystä täydellä teholla, riippuen salaman mallista. Tunnin latausta täyttää akun jo 80% asti. Luonnollisesti Profoto B10X-sarja toimii myös jatkuvalla virransyötöllä.

Positiivisen yllätyksen tuo myös Profoton led-mallinnusvalo, joissa on riittävästi valotehoa videon ja jopa stillkuvan valaisemiseksi. Kummankin akkusalaman valo tuottaa jopa 3200 lumenin tehon ja sen sen värilämpötilaa voi myöskin säätää 3000 Kelvinistä 6500 Kelviniin. Valon korkea CRI arvo (90-96) tekee siitä myös todella näppärän videokäyttöön ja BTS materiaalin kuvaamiseen. 

Säädettävyys ja helppokäyttöisyys

Profoto B10X erottuu kilpailijoistaan säädettävyydellään. Salaman tehoa voi säätää 10 aukon skaalalla todella tarkasti, mikä mahdollistaa täydellisen hallinnan valaisuun. Tämä on erityisen mukava lisä, kun haluat luoda tunnelmallisia kuvia, jossa on lyhyt syväterävyys. Aiemmin studiossa työskennellessä kennolle menevää valotehoa on joutunut vähentämään joutunut vähentämään esimerkiksi harmaasuotimen avulla, mutta Profoto B10X ja B10X plussan säätöskaala mahdollistaa myös alhaisen valotehon, joka helpottaa työskentelyä. Täydellä teholla ja esimerkiksi Magnum Reflectorilla varustettuna B10X Plus riittää jo haastavissakin olosuhteissa kuvaamiseen, jossa valotehoa kaivataan hitusen enemmän. 

Molemmissa kiteissä on nopeat varautumisajat (B10x 0,05-1,3 sekuntia ja B10XPlus 0,05 – 2,2 sekuntia) Välähdyksen pituus on molemmissa akkusalamoissa toiminnan pysäyttävä 1/7000 sekuntia ja valoista löytyy myös Freeze moodi, joka priorisoi välähdyksen nopeuden.

Profoton lisätarvikevalikoima

B10X on yhteensopiva laajan valikoiman Profoto-lisävarusteiden, kuten diffuusoreiden, heijastimien ja gridien kanssa. Todella kattava valikoima muokkaimia, jotka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia luoda erilaisia valaisuja. Oma henkilökohtainen suosikkini on Profoton XL Deep silver varjo, joka luo todella pehmeän valon, mutta samalla varjon hopea sisäpinta tuo kuitenkin kuvaan sitä pientä kaivattua kontrastia.

Luotettava ja kestävä

Profoto tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, ja B10X sarja ei ole poikkeus. Se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Kun menen studioon tai keikalle, haluan pystyä luottamaan työkaluihin jotka otan mukaan. Mikään ei ole pahempaa, kuin rikkonainen kalusto kesken kuvauksen. Profoton edustajan sanoja lainatakseni, Profoto toimii aina. 

Suosittelen B10X:ää ja B10Xplussaa kaikille valokuvaajille, jotka etsivät tehokasta, monipuolista, helppokäyttöistä ja kestävää akkusalamaa. Se on loistava investointi, joka auttaa sinua viemään kuvaamisen seuraavalle tasolle.

Voit myös hankkia Profotot käyttöösi leasing sopimuksella. Lue lisää Grenke leasingistä täältä. Leasing tarjouspyynnöt voit jättää meille sähköpostilla

Profoton kittejä pääset myös testaamaan varustevuokraamomme kautta. 

 

Profoton uusi hinnasto

B10X

1995€
Leasing 36kk alkaen 52€/kk (alv0%)

B10XPlus

2395€
Leasing 36kk alkaen 63€/kk(alv0%)

B10X Duo

3950€
Leasing 36kk alkaen 102€/kk (alv0%)

B10XPlus Duo

4740€
Leasing 36kk alkaen 121€/kk (alv0%)