Studiovarustamon henkilöstökuvaukset 2020

Tammikuussa 2020 pääsimme Samuli Karalan ikuistettavaksi. Kuvaukset toteutettiin Stadin Musta & Valkoinen studiolla Helsingin Iso roballa. Valaisu toteutettiin Broncolorin valoilla, meikkauksen hoiti Janne Suono ja kuvankäsittelyn teki Riikka Hyvönen. Kiitos kaikille, saatiin Studiovarustamolle upeat henkilökuvat! Lukaise alta meidän tiimin esittelyt.

Susanna / Studiovarustamo

Vastaanotimme lämpimästi Susannan takaisin Studiovarustamolle hänen äitiysloman päätyttyä huhtikuun alussa!

Tällä naisella on vahva osaaminen mm. Canon ammattikalustosta, valaisusta, sekä luonnonvalolla kuvaamisesta. Susannalta voit mm. kysyä mitä tahansa vauvakuvaukseen liittyen, joka kuuluu hänen erityisosaamisalueeseensa.

Susannalla on sormet pelissä isosti verkkokauppamme puolella ja sen kehittämisessä, lisäksi hän tarjoaa osaamisensa sinun avuksesi, pyrkien etsimään ratkaisun kaikkiin kuvaus- ja kalusto-ongelmiisi liittyen.

Olemme jatkaneet jo traditioksikin tullutta henkilöstökuvausta, jonka olemme vuosittain toteuttaneet suomalaista valokuvaajaa tukien. Kunnon henkilöstökuviin kannattaa panostaa.

Henri / Studiovarustamo

Seuraavaksi vuorossa meidän henkilökuvissa on Henri. Hän on vastuussa Studiovarustamon päivittäisestä arjesta ja Henriltä saat ratkaisut mm. Phase One -järjestelmän ja Capture Onen osalta.

Henrillä on reilusti kokemusta liikkuvan kuvan valaisusta ja videopuolen haasteissa hän auttaa sinua parhaansa mukaan. Työkokemusta on kertynyt ”kentältä” jos jonkinmoisista kuvaustilanteista ja siksi hän ymmärtää erityisesti valaisun, kuvausteknisten ongelmien ja jälkityöstön ongelmia. Näitä hän ratkoo mielellään sinulle.

Marissa / Studiovarustamo

Kolmantena esittelyvuorossa on Marissa! Hänen useamman vuoden monialainen kokemuksensa ammattikuvauksesta on hyödyksi sinun kuvauksiin liittyvissä ongelmissa.

Marissan erityistaidot painottuvat henkilökuvaukseen ja valaisuun, joita hän on lisäksi ollut opettamassa mm. alan kouluissa ja kursseilla.

Tässä on raudanluja asiakaspalvelija, joka myy tarvittaessa sekä Saharaan hiekkaa, että turvakengät tanssinopettajalle jos ne ovat oikeasti sinun työhösi tarpeellisia.

Tulevissa postauksissa käydään läpi, miltä henkilöstökuvaukset studiossa näyttivät. Stay tuned!