ANGELBIRD AtomX SSDmini 2 TB

Tuotetunnus (SKU): 117664

547,58 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Täydellisesti yhteensopiva tallennusratkaisu Atomos-tallentimellesi. Angelbirdin AtomX SSDmini on mittatilaustyö Atomos Ninja -monitoritallenninta varten ja on täysin yhteensopiva kaikkien muiden käytettävissä olevien tallentimien kanssa.

Näytä enemmän

Kuvaus

AtomX SSDmini (2TB)

AtomX SSDmini on 20 prosenttia pienempi kuin keskimääräinen SSD (sopii Ninjan pieneen kokoon), tarjoaa 500 Gt, 1 Tt ja 2 Tt tallennustilaa, sillä on 540 Mt/s:n jatkuva lukunopeus ja 500 Mt/s:n kirjoitusnopeus, kaappaa CDNG:n jopa 4K 30p, ProRes RAW HQ 5.7K:n jopa 30p, skeä 4K 60p ja 2K 240p, siinä on SATA III liitin, ja se tukee Stable Stream™ -tekniikkaa missaamatta ikinä yhtäkään freimiä. Boom!

Tehty kestämään! Olitpa kuvaamassa autiomaassa tai lumen täyteisillä vuorilla, Atomx SSDmini Angelbirdiltä on luotettava kumppani. AtomX SSDmini on erittäin kestävä, jotta se voi seurata sinua luovalla matkallasi taaten jatkuvan suorituskyvyn.

Sopii hyvin joukkoon. Olemme varmistaneet, että Atomos Master Caddy ohjauskiskojärjestelmä takaa täydellisen telakoinnin SATA-porttiin. Ja kyllä, voit jopa käyttää Angelbirdin uutta AtomX SSDmini -laitetta Atomoksen kaikkien Ninja- ja Shogun-laitteiden kanssa – sekä sovitinkahvan avulla jopa Sumo19, Sumo19M ja Shogun Studiota. Siitä onkin hyötyä.

Angelbird AtomX SSDmini on räätälöity sopimaan useisiin Atomos-tuotteisiin säilyttäen korkeat tiedonsiirtonopeudet, joita tarvitaan 4K-työnkulkuun. Se sopii täydellisesti Atomos Ninja V:hen, Ninja Flameen, Ninja Infernoon ja Shogun Infernoon. Valinnainen sovitinkahva mahdollistaa tämän SSD:n käytön Shogun Studion, Sumo 19:a, ja Sumo 19M:n kanssa.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Sopii Ninja V:hen, Ninja Flameen, Ninja Infernoon
 • Sopii Shogun Infernoon
 • Sopii Sumo 19/19M:ään sovitinkahvalla
 • Sopii Shogun Studioon sovitinkahvalla
 • 20 % keskimääräistä SSD:tä pienempi
 • Jopa 560 Mt/s peräkkäislukunopeus
 • Jopa 520 Mt/s peräkkäiskirjoitusnopeus
 • Stable Stream -teknologia
 • SATA III -liitin

Vaikka SSDmini on 20 % pienempi kuin normaali SSD, se ei tee myönnytyksiä kokonsa vuoksi, ja siinä on upea 560 Mt/s peräkkäislukunopeus ja 540 Mt/s jatkuva lukunopeus ja jopa 520 Mt/s peräkkäiskirjoitusnopeus 500 Mt/s kirjoitusnopeus. Sisältää Stable Stream -tekniikan, jotta et pudota yhtään freimiä. SATA III -liitin mahdollistaa liittämisen standardiin SATA III -porttiin, kun on aika siirtää kuvamateriaalia.

Tuettu kaappaus

 • CDNG jopa 4k30p
 • ProRes RAW HQ 5.7K jopa 30p
 • 4k60p ja 2k240p

Tuetut koodekit

 • Apple ProRes: 4k60p ja 2k240p
 • Avid DNx: 4k60p ja 2k240p
 • Apple ProRes RAW: 5.7k30p, 4k60p ja 2k240p
 • CDNG: 4k30p

Toiminnot

 • Jopa 560 Mt/s peräkkäislukunopeus 540 Mt/s jatkuva lukunopeus
 • Jopa 560 Mt/s peräkkäiskirjoitusnopeus 540 Mt/s jatkuva kirjoitusnopeus

Ominaisuudet

 • Iskun., lämmön, röntgenin- ja magneetinkestävä
 • Tukee kaikkia Atomoksen Ninja- ja Shogun-laitteita, ja sovitinkahvan avulla jopa Sumo19, Sumo19M ja Shogun Studiota

Technical data:
Storage Capacity 2 TB
Connections 1 x SATA (SATA III)
Interface SATA III (6 Gb/s)
Maximum Read Speed 560 MB/s
Maximum Write Speed 540 MB/s
Endurance (Total Bytes Written) 6000 TB
Mean Time Between Failures (MTBF) 2,400,000 Hours
DC Input Power 5 VDC
Power Consumption 0.35 W (Idle)
3.5 W (Maximum)
Certifications CE, FCC, REACH, RoHS, as per Manufacturer
Operating Temperature -4 to 158°F / -20 to 70°C
Storage Temperature -40 to 185°F / -40 to 85°C
Operating Humidity 5 to 95%
Operating Shock 1000 G / 0.5 ms
Operating Vibration 2.17 G
Dimensions 3.15 x 2.97 x 0.37″ / 80 x 75.5 x 9.3 mm
Weight 3.2 oz / 90 g

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006