Atomos Ninja V

Tuotetunnus (SKU): 121965

394,35 alv 0 %

Varasto loppu

Tuote poistunut

Poistunut tuote. Korvaavat mallit Atomos Ninja ja Ninja Ultra

Atomos Ninja V on 5″ 1000nit HDR HDMI monitori-tallennin. Se kykenee tallentamaan 4kp60 10-bit HDR-materiaalia ProRes tai DNx -formaatissa suoraan kameran sensorista käsin.

Näytä enemmän

Kuvaus

Atomos Ninja V on 5″ 1000nit HDR HDMI monitori-tallennin. Se kykenee tallentamaan 4kp60 10-bit HDR-materiaalia ProRes tai DNx -formaatissa suoraan kameran sensorista käsin.

8.6.2023 Firmware -päivitys

Atomos on julkaissut AtomOS 10.92 -päivityksen Shogun Connectiin sekä Ninja V / V+ -laitteille. Heidän uusin ohjelmistopäivityksensä tuo mukanaan ProRes RAW -tallennusominaisuuden Panasonic S5II, Panasonic S5IIX ja Fujifilm X-S20 -kameroille.

Ohjelmistopäivitys mahdollistaa ulkoisen ProRes RAW -tallennuksen tukemisen HDMI-liitännän kautta jopa 5.9Kp30 resoluutiolla Shogun Connectilla tai Ninja V/V+ -laitteilla Panasonic S5II- ja Panasonic S5IIX-kameroille. Fujifilm X-S20 -kameralla tallennus on mahdollista jopa 6.2Kp30 resoluutiolla HDMI-liitännän kautta Shogun Connectilla ja Ninja V/V+ -laitteilla.

AtomOS 10.92 on ladattavissa Atomosin tukisivustolta.

Kevyt (360gr) ja kompakti (vain 2,5cm paksu) Ninja V sopii hyvin DSLR-, peilittömien- ja HDMI-kameroiden kaveriksi. Ninja V tuo kaikki samat ominaisuudet, mitä löytyy 7 “Flame- ja Inferno-sarjan monitori-tallentimista. Monitori on varustettu kirkkaalla 1000 nitsin Full-HD-näytöllä, joten se sopii myös Suomen valoisiin (vaikkakin lyhyisiin) kesäolosuhteisiin.

Atomos NINJA V on täydellinen kenttämonitori liikkeellä oleville elokuvien ja videoiden tekijöille, jotka haluavat kuvata laadukkailla alan standardikoodekeilla, kuten ProRes ja ProRes RAW. NINJA V on myös täynnä ammattimaisia ominaisuuksia, joilla varmistetaan, että täydellinen otos on teknisesti ja luovasti kehystetty ja tallennettu kaikessa loistossaan.

Atomos Ninja V:ssä on AtomoHDR-prosessointi, joka mahdollistaa laadukkaan HDR-monitoroinnin. Tässä kestävässä alumiinirunkoisessa utuudessa on HDMI 2.0 input/output. Tallennus tapahtuu AtomX mini SSD -tallennusmedioille. Uusi tallennusmedia on kapasiteetiltaan hyvä, ja pienikokoinen.

Ominaisuudet:

 • 5″ IPS LCD 1920 x 1200 kosketusnäyttö
 • 1000 cd/m² kirkkaus
 • 10-Bit näyttö
 • HDMI 2.0 sisääntulo
 • AtomHDR-prosessointi
 • Tallennus: 10-Bit 4:2:2 ProRes & DNxHR
 • Audio: XLR audio sisääntulo (48V phantom)
 • Tallennusmedia: Mini SSD-levyt
 • Tukee laajasti eri Log-formaatteja
 • Akkupaikka: Sony L-sarjan akut
 • Takuu 1 vuosi (rekisteröimällä 3 vuotta)

Muita ominaisuuksia

 • Palkittu muotoilu, joka on työstetty alumiinista tarkkuudella maksimaalisen kestävyyden varmistamiseksi.
 • Upea 10-bittinen HDR, 1000 nitin 5 tuumainen kosketusnäyttö, kalibroidut todentuntuiset värit ja yli 10 aukon dynaaminen alue.
 • Tallenna 4Kp60-resoluutiolla suosituille koodekeille ja ohita kameran sisäiset pakkaus- ja aikarajoitukset käyttämällä kameran koko 10-bittistä kennoa.
 • Välitön toisto, hidastus, ruutukohtainen analyysi ja esikatselutyökalut, mukaan lukien skoopit, tarkennus, valotus ja LUT:t.
 • Tulevaisuudenkestävä SDI, Sync ja NDI valinnaisilla AtomX-laajennusmoduuleilla

Laatikossa

 • Ninja V -yksikkö
 • 1 x Master Caddy II -asemakotelo
 • 1 x DC-lukitusliitin (verkkovirtalaite)

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Ominaisuudet

Näytön koko (tuuma) 5
Kosketusnäyttö Kyllä
Power Consumption 10 W (Typical), 22 W (Maximum)
Aspect Ratio 16:9
Inputs 1 x HDMI 2.0 Input
Outputs 1 x HDMI 2.0 Output
Unit Size 5.9 x 3.6 x 1.2″ / 151 x 91.5 x 31.5 mm
Unit Weight 360 g
Screen Size 5.0″ / 12.7 cm
Color Depth 8-Bit+FRC (1.07 Billion Colors)
Screen Resolution 1920 x 1080
Brightness 1000 cd/m2

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006