ATOMOS Ninja Ultra, 5″ 1000nit HDR monitori-tallennin

Tuotetunnus (SKU): 125038

797,58 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Atomoksen uusin 5″ HDR monitoritallennin. Korvaa Ninja V+ mallin.

Näytä enemmän

Kuvaus

Ninja Ultra on edistysaskel kuvaustekniikassa, joka tallentaa visiosi ProRes RAW -muodossa jopa 8K 30P, 6K 60P & 4K 120P -formaatissa ja tarjoaa täyden koodekkivalikoiman ProRes RAW, ProRes, DNxHD & H.265 (HEVC).

Ninja Ultra on rakennettu uudelle AtomOS 11 käyttöjärjestelmällä, joka sisältää uusia ja eksklusiivisia tarkastelu- ja tallennusominaisuuksia. RecordAssist ja PlayBackAssist kattavat ennalta sovitut tai etäkuvatut otokset , kun taas parannetut väärävärityökalut, kuten Arri False Color tai EL Zone, vastaavat nykypäivän tekijöiden tarpeita. Yhdessä Atomos Connectin kanssa se avaa erittäin tehokkaat pilvityönkulut, mukaan lukien kaksoistallennus ProRes RAW/H.265 kamerasta pilveen ja 4K H.265 välitöntä julkaisua varten pilvestä, sekä SDI Cine -ominaisuus, jolla voidaan automaattisesti sovittaa yhteen ARRI-, Canon-, RED- ja Sony SDI-kameroiden tiedostonimet, aikakoodi ja tallennuslaukaisin. Jaa Atomos-ruudulla näkyvä sisältö muiden Atomos Connect -käyttäjien sekä Shogun Connectin, iPadien, Macien ja Apple TV:n kanssa langattomasti samoissa tiloissa tai missä tahansa maailmassa, ja laitteiden välinen ääniyhteys on täysin mahdollista mukana toimitetun Atomos RemoteView* -ominaisuuden avulla. Nämä uudet ominaisuudet lisäävät Ninja Ultra -mallin monipuolisuutta entisestään, sillä ne tarjoavat ammattimaisia I/O-vaihtoehtoja monille kameroille 12G-SDI, langaton AirGlu-aikakoodi ja -ohjaus sekä jopa 4K NDI – aina aloittelevan tason peilittömistä kameroista uusimpiin kompakteihin elokuvakameroihin ja huippuluokan ammattilaiskameroihin. Ninja Ultra tukee WiFi 6E:tä, joka tehostaa pilvivideotyönkulkuja tarjoamalla vakaamman yhteyden. Atomosin läheiset kumppanuudet tärkeimpien kameravalmistajien kanssa takaavat, että Ninja Ultra toimii moitteettomasti yhä useampien DSLR-, peilittömien ja elokuvakameroiden kanssa.

Avainominaisuudet

 1. Kevyt, kestävä ja luotettava monitoritallennin, jossa on edistykselliset valvonta- ja tallennusominaisuudet.
 2. Tallennus ProRes RAW -muodossa jopa 8K 30P, 6K 60P & 4K 120P asti.
 3. Joustava koodekin valinta – ProRes RAW, ProRes, DNxHD & H.265 (HEVC) – kaikki ilmaiseksi!
 4. Kaksinkertainen RAW-tallennus kamerasta pilveen -työnkulkuja varten – kaappaa 4Kp60 ProRes RAW & H.265 samanaikaisesti *
 5. SDI Cine – uusi ominaisuus, joka mahdollistaa automaattisen tiedostonimien, aikakoodin ja tallennuslaukaisimen yhteensovittamisen ARRI-, Canon-, RED- ja Sony SDI-kameroista.
 6. Uusi AtomOS 11 parantaa muistinhallintaa, parantaa reagointikykyä ja avaa uusia ominaisuuksia.
 7. Julkaise suoraan pilvestä 4K H.265 Camera to Cloud -tilan avulla*
 8. Nopeampi ja vahvempi liitettävyys Wi-Fi 6E*:n avulla.
 9. Jaa Atomos-näytölläsi näkyvä sisältö muiden Atomos Connect -käyttäjien sekä Shogun Connectin, iPadien, Macien ja Apple TV:n kanssa langattomasti samoissa tiloissa tai missä tahansa maailmassa Atomos RemoteView*:n avulla.
 10. Lisää kehittyneitä alan johtavia valvontatyökaluja, kuten SegmentPro\**, EL Zone, ARRI False Color, jotka on lisätty yhdessä muiden valvontatyökalujen, kuten Vectorscopes, Zebra, Atomos False Color, Onion Skin jne. kanssa.
 11. Uusia valvontatyökaluja, joilla voidaan järjestää etukäteen tallennus ja toisto RecordAssist- ja PlayBackAssist-ohjelmilla.
 12. Sama muotokoko kuin NinjaV, kaikki lisävarusteet ovat yhteensopivia uuden Ninja-sarjan (Ninja & Ninja Ultra) kanssa.
 13. *vaatii Atomos Connectin **Tulee syyskuussa 2023.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006