Canon EF 400mm f/2.8 L IS II USM Objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 911044

11.499,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Kuvaus

Suurella himmenninaukolla (f/2,8) varustettu EF 400mm f/2,8L IS II USM. Huippusuorituskykyinen superteleobjektiivi, joka takaa erinomaisen kuvanlaadun. Magnesiumseosta ja titaania käyttämällä rakenteesta on saatu kevyt ja kestävä.

Edut

  • Äärimmäisen tehokas 400mm f/2.8 -superteleobjektiivi
  • Kuuluu Canonin ylistettyyn L-sarjaan
  • Neljän askeleen kuvanvakain
  • 3 kuvanvakaintilaa
  • Kestävä ja vankka rakenne
  • Parannettu kuvanlaatu
  • Hiljainen ja nopea automaattitarkennus

Erittäin tehokas superteleobjektiivi

Erittäin suorituskykyisessä EF 400mm f/2.8L IS II USM -superteleobjektiivissa on suuri aukko f/2.8, ja se tuottaa poikkeuksellisen kuvanlaadun. Kestävän objektiivin rakennetta on kevennetty käyttämällä magnesiumseosta ja titaania.

L-sarjan laatua

L-sarjan mallit ovat Canonin ammattikäyttöön tarkoitettuja objektiiveja, jotka edustavat EF-malliston huippua. L-sarjassa yhdistyvät monipuolisuus ja helppokäyttöisyys, ja lisäksi objektiivit on suojattu hyvin pölyltä ja kosteudelta.

4 askelen kuvanvakain

Objektiivin erityistä polttoväliä varten suunniteltu neljän askeleen optinen kuvanvakain estää kuvien epätarkkuutta, joka on riskinä käsivaralta tai pitkällä valotusajalla kuvattaessa. Automaattinen panoroinnin tunnistus takaa tehokkaan suorituskyvyn liikkuviin kohteisiin tarkennettaessa, ja objektiivin kuvanvakainjärjestelmän ansiosta tarkennustulos näkyy etsimessä rajauksen aikana.

3 kuvanvakaintilaa

Uusi kuvanvakaintila 3 sopii ihanteellisesti kaikenlaiseen toimintakuvaukseen ja erityisesti tilanteisiin, joissa tarvitaan panorointia. Tila ottaa kuvanvakainelementin käyttöön ainoastaan valotuksen aikana.

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006