Canon EOS R8 + RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM kit

Tuotetunnus (SKU): 5803C013

1.716,94 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Kuvaus

Kaikkien aikojen kevyin täyden kennokoon EOS R -järjestelmän kamera

Canonin uusi, peilitön täyden kennokoon EOS R8 -kamera hyödyntää EOS R6 Mark II -mallista tuttuja teknisiä ominaisuuksia. Tämä kompakti, kooltaan EOS RP -kameraa muistuttava laite tarjoaa monipuolista suorituskykyä niin valo- ja videokuvauksen harrastajille kuin alan opiskelijoillekin.

Kamerassa on täysikokoinen 24,2 megapikselin CMOS-kenno, suuri ISO-herkkyys ja entistä laajempi dynaaminen alue. Näiden ominaisuuksien ansiosta EOS R8 on ihanteellinen valinta muoto-, tapahtuma ja maisemakuvaukseen tarjoten entistä enemmän mahdollisuuksia taiteellisen vision toteuttamiseen. Samanaikaisesti esiteltyyn, pieneen ja kevyeen RF 24–50 mm / F4.5–6.3 IS STM -objektiiviin yhdistettynä EOS R8 -kamera on kompakti tehopakkaus, jonka avulla valokuvaajat voivat päästää luovuutensa valloilleen täyden kennokoon voimalla.

Täyden kennokoon laatu, kevyt runko

EOS R8 -kamera tarjoaa kuvaajille huipputason kuvanlaatua kompaktissa paketissa. Sen 24,2 megapikselin täysikokoinen CMOS-kenno yltää samaan resoluutioon kuin EOS R6 Mark II -mallin kenno. Tämän luokkansa johtavan kennon lukunopeus on huipputasoa, mikä mahdollistaa lukuisia edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten kuvaamisen 40 kuvan sekuntivauhdilla sekä vähäkohinaisten kuvien ottamisen suurella ISO-herkkyydellä (jopa 102 400). Tämän ansiosta kamera on täydellinen vaihtoehto liikkuvien kohteiden kuvaamiseen hämärissä ympäristöissä. Laaja dynaaminen alue tarjoaa kuvaajalle mahdollisuuden kuvata tarkkoja otoksia upeissa väreissä, ja täysikokoinen kenno mahdollistaa pehmeän taustan, jonka ansiosta kuvattava kohde erottuu edukseen.

Muistikortin ja akun kanssa noin 461 grammaa painava EOS R8 -kamera on Canonin kaikkien aikojen kevyin täyden kennokoon EOS R -järjestelmän malli. Kamera on 132,5 mm leveä, 86,1 mm paksu ja 70 mm korkea. Se on siis suurin piirtein samankokoinen kuin Canon EOS RP, mutta siinä on huomattavasti laajempi valikoima ammattilaistason ominaisuuksia. EOS R8 -kamerassa on korkearesoluutioinen, 2,36 miljoonan pisteen elektroninen etsin, joka toistaa jopa 120 kuvaa sekunnissa. Kamera on yhteensopiva UHS-II SD -muistikorttien kanssa. Intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta kameran käyttö on sujuvaa myös liikkuessa. Lisäksi kamera on varustettu hyödyllisellä kuvausohjelmavalitsimella, jonka avulla käyttäjän on helppo valita haluamansa 12 erilaisesta video- ja valokuvaukseen suunnitellusta kuvausohjelmista. Kamerassa on myös erillinen kytkin, jolla on vaivatonta vaihtaa still-kuvauksesta videokuvaukseen ja päin vastoin.

Tallenna liikkuvat hetket

EOS R8 -kameran huipputason kuvakennon ansiosta voi tallentaa koko kennon leveydeltä 6K-tarkkuudesta ylinäytteistettyä (oversampled) 4K/60p -videokuvaa, kun halutaan erittäin tarkkaa videosisältöä, ja 180 fps/FHD -kuvaa, kun halutaan hidastettua kuvaa. EOS R8 tukee myös Canon Log 3:n käyttöä sisäiseen tallennukseen (10-bittinen YCbCr 4:2:2 H.265). Näin käyttäjä voi hyödyntää laajempaa dynaamista aluetta ja jälkituotanto sujuu joustavammin. Myös HDR PQ- ja HDR Movie -tiloja on mahdollista hyödyntää HDR-työnkuluissa. Ne välittävät tarkkaa, puhdasta HDMI-kuvaa (clean HDMI) yhteensopiviin laitteisiin.

EOS R8 -kamerassa on myös toiminto, joka kompensoi kuvakulman muutoksia tarkennusetäisyyden säätämisen yhteydessä. Tämä toiminto vähentää kuvakulman vaihtelua tarkennettaessa. Kameralla voi myös kuvata videota jopa kaksi tuntia yhteen menoon1, minkä ansiosta se on ihanteellinen valinta vlogien kuvaamiseen tai tapahtumien dokumentointiin.

EOS R8 -kamerassa on sama Dual Pixel CMOS AF II -tarkennus kuin EOS R6 Mark II mallissa, ja se tarkentaakin vain 0,03 sekunnissa2 jopa silloin, kun kuvia otetaan elektronisella sulkimella 40 kuvan sekuntinopeudella. Tämä älykäs järjestelmä tunnistaa ja seuraa erilaisia kuvauskohteita, kuten ihmisiä, eläimiä ja ajoneuvoja. Se tunnistaa niin päät, kasvot kuin silmätkin, ja tarkentaa niihin automaattisesti. Käyttäjä voi jopa valita, tarkentaako laite oikeaan vai vasempaan silmään. Jotta erilaisten kohteiden tunnistaminen kävisi mahdollisimman sujuvasti, käyttäjä voi valita asetuksen, joka valitsee kohteen automaattisesti kuvan rajauksen perusteella. Tätä ominaisuutta on mahdollista käyttää myös hämärässä, ja se toimii jopa silloin, kun valaistustaso on -6,5 EV3.

Entistä paremmat liitäntämahdollisuudet

Sisäänrakennetun 2,4 GHz:n Wi-Fi®- ja Bluetooth®-yhteyden4ansiosta kuvia ja videoita on helppo jakaa ja Camera Connect -sovelluksen käyttö sujuu vaivatta. WPA/WPA2/WPA3-Personal-salaus puolestaan takaa, että yhteys on turvallinen. EOS R8 on iOS MFI -sertifioitu5, joten kuvia ja videoita on mahdollista siirtää suoraan myös iPhone-laitteisiin. EOS R8 -kameraa voidaan käyttää myös webbikamerana sen USB Video Class- ja USB Audio Device Class -tuen ansiosta. image.canon-palvelun käyttäjät pääsevät lisäksi nauttimaan Canonin neuroverkkoa hyödyntävästä kuvankäsittelytyökalusta6, jonka avulla JPEG- ja HEIF-kuvista voidaan tehdä luonnollisemman näköisiä vähentämällä niissä esiintyvää kohinaa ja moiré-tyyppisiä häiriöitä.

Canon on myös uudistanut image.canon-palveluaan. Palvelu tukee nyt Adobe® Lightroomin® videonmuokkaustoimintoja sekä erilaisten yhteensopivien palveluiden, kuten Frame.io:n ja Google Photo -tilien7, yrityskäyttöä.

Pieni ja kevyt zoom-objektiivi päivittäiseen käyttöön

RF 24–50 mm / F4.5–6.3 IS STM on pieni ja kevyt kaksinkertaisella zoomauksella oleva objektiivi. Polttoväliltään 24–50 millimetrin objektiivi on loistava valinta harrastajille, jotka haluavat kehittää valo- ja videokuvaustaitojaan etenkin muoto-, sisustus- ja matkakuvauksessa. Objektiivissa on 4,5 askeleen kuvanvakain, ja askelten määrä nousee jopa seitsemään, kun se liitetään sisäänrakennetulla kuvanvakaimella varustettuun EOS R -järjestelmän kameraan. Tämän ansiosta niin valokuvia kuin videoitakin on mahdollista kuvata hämärässä ilman jalustaa. STM-tarkennusmoottori on hiljainen ja nopea. Kustomoitava objektiivin säätörengas puolestaan mahdollistaa saumattoman vaihtelun eri käyttötilojen välillä. RF-kiinnityksellä varustettu RF 24–50 mm / F4.5–6.3 IS STM -objektiivi on yhteensopiva EOS R -järjestelmän kameroiden kanssa ja tukee useita erilaisia integroituja kuvanparannusominaisuuksia, kuten maisematilassa panorointia ja polttovälin vaihtelun korjausta videokuvauksen aikana.

EOS R8 -kameran tärkeimmät ominaisuudet

 • Täysikokoinen 24,2 megapikselin CMOS-kenno
 • Täysleveä, 6K-tarkkuudesta ylinäytteistetty 4K/60p -tallennus ja 180fps/FHD-tallennus
 • Korkearesoluutioinen, jopa 2,36 miljoonan pisteen elektroninen etsin, jonka enimmäispäivitystaajuus on jopa 120 kuvaa sekunnissa
 • Älykäs kuvauskohteen tunnistus (ihmiset, eläimet ja ajoneuvot)
 • Wi-Fi- ja Bluetooth-ominaisuudet mahdollistavat yhteyden missä tahansa
 • 2x zoom-laajakulmaobjektiivia (alk. 24 mm)
 • Jopa 4,5 askeleen optinen kuvanvakain
 • Optinen ja sisäänrakennettu kuvanvakain mahdollistavat yhdessä 7 askeleen vakaimen
 • Johtoruuvimallinen STM-objektiivi takaa sujuvan automaattitarkennuksen myös videokuvauksen aikana
 • Kompakti, kevyt ja helppokäyttöinen

RF 24–50 mm /F4.5–6.3 IS STM -objektiivin tärkeimmät ominaisuudet

 • 2x zoom-laajakulmaobjektiivia (alk. 24 mm)
 • Jopa 4,5 askeleen optinen kuvanvakain
 • Optinen ja sisäänrakennettu kuvanvakain mahdollistavat yhdessä 7 askeleen vakaimen
 • Johtoruuvimallinen STM-objektiivi takaa sujuvan automaattitarkennuksen myös videokuvauksen aikana
 • Kompakti, kevyt ja helppokäyttöinen

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006