Canon RF 15-35MM F/2.8 L IS USM

Tuotetunnus (SKU): 3682C005

1.975,00 alv 0 %

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tämä tuote on myös vuokratuote

Vuokraa tuote

 

Canonin RF- sarjan laajin valovoimainen zoom objektiivi. Nopea ja hiljainen tarkennus.

Pakkauksessa mukana:

  • RF 15-35mm F2.8L IS USM -objektiivi
  • Vastavalosuoja EW-88F
  • Linssin suojapussi LP1222
  • Linssin takatulppa RF
  • E-82 II linssinsuoja

RF linssit eivät sovi EF kantaa käyttäviin runkoihin, kuten 5D mark IV ja sitä vanhemmat.

Näytä enemmän

Kuvaus

 

Nopea ja laajakulmainen – tehokas ultralaajakulmaobjektiivi ammattikäyttöön

Kuvaa entistä yksityiskohtaisemmin heikossakin valaistuksessa tällä nopealla ultralaajakulmaisella L-sarjan 15–35 mm:n RF-zoom-objektiivilla, jonka valovoima on f/2.8 ja jossa on viiden askeleen kuvanvakain. Se sopii erinomaisesti kuvaukseen, jossa kekseliäät kuvakulmat saavat kuvat erottumaan edukseen. Laajan polttovälin myötä taltioit kaiken maisemista dokumentaariseen kuvaukseen. Optiset elementit on suunniteltu niin, että vinjetointi ja vääristymät on saatu minimoitua. Air-Sphere pinnoite vähentää puolestaan heijastuksia ja haamukuvia sävyjen ja kontrastin parantamiseksi kirkkaissa olosuhteissa.

Erinomaista optista puolta täydentää Nano USM- tarkennusjärjestelmä, joka tarjoaa nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Järjestelmä hyödyntää sekä rengastyyppistä USM- että STM- mekanismia nopean ja tarkan tarkennuksen saavuttamaiseksi. Tarkennus soveltuu erinomaisesti sekä valo- että videokuvaukseen. Objektiivissa on mahdollisuus ohittaa automaattitarkennus kääntämällä tarkennusrengasta. Kuvanvakain on omiaan hankalissa valaistusolosuhteissa ja se kompensoi kameran tärinää jopa viiden aukon verran. Ainutlaatuinen ohjelmoitava ohjausrengas on objektiivin kolmas rengas ja siihen voi halutessaan ohjelmoida mm. aukonsäädön.

Kaksi UD (Ultra-Low Dispersion) -elementtiä auttavat minimoimaan kromaattista aberraatiota ja väripoikkeamia, mikä tekee kuvista värikylläisempiä ja lisää kuvan selkeyttä. Etu- ja takaelementissä on suojaava fluoripinnoite sormenjälkien ja tahrojen ehkäisemiseksi ja se tekee elementtien puhdistamisesta helpompaa. L-sarjan objektiivien sää- ja pölysuojaus varmistavat, että voit huoletta kuvata vaikeissakin olosuhteissa.

Tekniset tiedot:

Kuvakulma (vaaka, pysty, kulmittain)

100° 25′ – 54°,
77° 20′ – 38°,
110° 30’ – 63°

Objektiivin rakenne (elementtiä/ryhmää)

16/12

Himmentimen lamellien määrä

9

Pienin himmenninaukko

22

Pienin tarkennusetäisyys

0,28

Suurin suurennuskerroin (x)

0,21 (35 mm)

Etäisyystiedot

Kyllä

Kuvanvakain

5 1

Automaattitarkennuksen moottori

Nano Usm

Suotimen halkaisija (mm)

82

Suurin halkaisija x pituus (mm)

88,5 x 126,8

Paino (g)

840

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006