Canon RF 600mm f/4 L IS USM teleobjektiivi

Tuotetunnus (SKU): 5054C005

11.289,52 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Canon RF 600mm F4L IS USM on superteleobjektiivi, joka on ihanteellinen valinta urheilu- ja luontokuvaukseen.

Viiden ja puolen askeleen kuvanvakautus varmistaa erinomaisen kuvanlaadun.

Näytä enemmän

Kuvaus

Entistäkin parempi kuvanlaatu

Kuvanlaatu on erinomainen jopa aukon arvolla f/4. Fluoriitti- ja Super UD -elementit vähentävät vääristymiä ja parantavat terävyyttä. ASC- ja Super Spectra -pinnoitteet vähentävät heijastumia.

Tarkennus onnistuu kovassakin vauhdissa

Objektiivi tarkentaa nopeasti ja luotettavasti, joten liikkuvat kohteet pysyvät terävinä. Kaksoistehon tarkennusjärjestelmä varmistaa muita vastaavia kameroita nopeamman automaattitarkennuksen.

Huippuluokan suorituskyky heikossakin valaistuksessa

RF 600mm F4L IS USM -objektiivin f/4-aukko takaa, että onnistut heikossakin valaistuksessa. Jopa viiden ja puolen askeleen kuvanvakautus estää kameran tärähtelyn vaikutukset.1

Intuitiivinen käyttää

RF 600mm F4L IS USM tarjoaa käyttöösi helppokäyttöisen suurennuksen. Tarkennus onnistuu vaivattomasti milloin tahansa käsintarkennuksella. Automaattitarkennuksen mukautettavat painikkeet ovat luontevalla paikalla.

Suunniteltu inspiroimaan

L-sarjan objektiivi on pinnoitettu lämmönkestävällä maalilla, joten se sopii vaativaankin ammattilaiskäyttöön. Voit kuvata huoletta sateisella urheilukentällä tai vaikkapa aavikkosafarilla.

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Optiset ominaisuudet / tekniset tiedot

Kuvakoko: Täysikokoinen kenno
Kuvakulma (vaaka, pysty, kulmittain): 3°10', 2°20', 4°10'
Objektiivin rakenne (elementtiä/ryhmää): 17/13
Erikoisoptiikka: 2x fluoriitti, 1x Super UD
Himmentimen lamellien määrä: 9
Pienin aukon koko: 32
Vähimmäistarkennusetäisyys (m): 4,2
Suurin suurennuskerroin (x): 0,15
Säätörengas: Ei
Kuvanvakain: 5,5
Kuvanvakain IBIS x OIS: 5,5
Automaattitarkennuksen moottori: Rengasmallinen ultraäänimoottori
Pinnoitteet: ASC, Super Spectra
Fluoripinnoite: Etuosa/takaosa

Lisävarusteet

Objektiivin suojus: E-185C
Vastavalosuoja: ET-160 (WIII)
Objektiivikotelo/-pussi: Pehmeä objektiivilaukku LS600
Takasuojus: Objektiivin pölysuojus RF
Yhteensopivuus polttovälin muuntajien kanssa
Yhteensopiva vain polttovälin muuttajien RF 1.4x ja RF 2x kanssa

Muut lisävarusteet
Canonin 52 mm:n drop in -suotimet
Canonin drop in -pyöröpolarisaatiosuodin 52 (WIII)
Canonin vastavalosuoja ET-160B

Tekniset tiedot – 1,4-kertainen muuttaja

Polttoväli: 840
Valovoima: 5,6–45
Suurin suurennus: 0,21
Automaattitarkennus käytettävissä: Kyllä
Kuvanvakain: Kyllä

Tekniset tiedot – 2-kertainen muuttaja

Polttoväli: 1200
Valovoima: 8–64
Suurin suurennus: 0,31
Automaattitarkennus käytettävissä: Kyllä
Kuvanvakain: Kyllä

Fyysiset tiedot

Pöly-/kosteussuojaus: Kyllä
Ulkopinnoite: Lämpösuoja
Suotimen halkaisija (mm): 52 (drop-in-suodin)
Enimmäismäärä halkaisija x pituus (mm): 168 x 472
Paino (g): 3090

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006