Clic Softbox Octa

Tuotetunnus (SKU): 101303

299,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Profoton uusi A-sarjan tuotteille suunniteltu helppokäyttöinen Clic Softbox Octa. Softboxin kasaaminen ja purkaminen tapahtuu yhdellä näppärällä liikkeellä. Profoto A10 ja A2 kiinnityvät softboksiin suoraan magneeteilla!

Näytä enemmän

Kuvaus

Profoton kehittäessä mitä tahansa tuotetta, he asettuvat aina valokuvaajan asemaan. Ja näin on myös uuden Profoto A-sarjan valoille suunnitellun Clic Softbox Octan kanssa. Uusi Clic Softbox on luotu erityisesti liikkuvia valokuvaajia varten. Optimaalinen hetkessä muuttuviin kuvaustilanteisiin. Silloin laitteiden on oltava helposti liikuteltavia, kevyitä, helppoja koota ja käyttää ja yhtä helposti laitettavissa kasaan – koska sinun on aina oltava siellä, missä tapahtuu – ja sinun on oltava valmis.

Uusi Clic Softbox Octa sopii erinomaisesti nopeasti vaihtuviin kuvausympäristöihin. Se ei ole vain kevyt ja kannettava, vaan siinä on näppärä taitto-/avaamisratkaisu ja se kiinnittyy välähdyspäähän magneetin avulla. Kirjaimellisesti Clic – olet valmis kuvaamaan. Profoto A -sarjan salamalle on teline ja sen mukana tulee kahva ja sovitin. Tuote on yhteensopiva muiden Clic- sarjan valonmuokkaustyökalujen kanssa ja voit käyttää useita yhdessä. Uusi Clic Softbox Octa tuottaa ihanan pehmeän valon, joka sopii ihanteellisesti lähikuviin, yläpuoleta kuvattaviin asetelma-/tuotekuvauksiin pyöreän muotonsa ansiosta. “Pieni koko, siirrettävyys, helppo kasata ja purkaa innovatiivisen taittomekanismin ansiosta tekee siitä tarkoituksenmukaisen työkalun jokaiselle valokuvaajalle, joka haluaa muotoilla pehmeää valoa liikkeellä ollessaan”, sanoo Göran Marén, tuotepäällikkö Profotolta.”

Softboxin kätevä kiinnityskahva toimii mainiosti myös käsikahvana, jolloin sinun tai assistentin on helppo suunnata valoa pidellen salamaa.

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006