Profoto A10 salamalaite, Sony

Tuotetunnus (SKU): 901232

870,16 alv 0 %

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Myymälässä: Toimitettavissa heti.

  • Nopein ja tehokkain käsisalama.
  • Kulkee helposti mukana.
  • Toimii myös lähettimenä muille Profoto -valoille.
  • Selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä suurella näytöllä
  • Erittäin nopea kierrätysaika välähdysten välillä
  • Suurella kapasiteetilla varustettu ladattava, vaihdettava akku

Näytä enemmän

Kuvaus

Profoto A10 on päivitetty uudella Bluetooth-yhteensopivalla AirX-teknologialla. Tämä tarkoittaa, että voit langattomasti ladata uuden ohjelmistoversion A10-kamerasi Profoto-sovelluksen kautta. Mutta vielä parempaa: Voit myös kuvata ja ohjata A10:ä älypuhelimellasi. Jatkossa voit siis hyödyntää A10:n täyttä tehoa riippumatta käyttämästäsi kamerasta.

Profoto A10 on suunniteltu samanhenkiseksi kuin isommat sisaruksensa, tarjoten lukuisia valonmuokkausmahdollisuuksia. Siinä on pyöreä pää, joka tuottaa luonnollisen valonjakautuman tasaisella häivytyksellä. Älykäs magneettikiinnitys mahdollistaa luovuuden täyden potentiaalin hyödyntämisen Profoto Clic-valonmuokkaustyökalujen avulla. Clic-valonmuokkaajat voi helposti pinota luovien vaihtoehtojen lisäämiseksi. A10 tarjoaa myös sisäänrakennetun LED-mallivalon, joka helpottaa valon sijoittamista ja valon ja varjojen vuorovaikutuksen ymmärtämistä.

A10 on äärimmäisen helppokäyttöinen. Käyttöliittymä on suuri, selkeä ja yksinkertainen. Kuten kaikki Profoto-tuotteet, sen käyttö on intuitiivista, eikä pitkän käyttöohjeen lukeminen ole tarpeen sen toimintaperiaatteen ymmärtämiseksi. AirTTL-kauko-ohjain on myös sisäänrakennettu A10:een. AirTTL:n ja HSS:n avulla luot ammattimaisia tuloksia nopeasti ja helposti, ja kauko-ohjaimen avulla voit saumattomasti liittää muihin Profoto-salamoihin ja ohjata niitä helposti A10:stä käsin.

Profoto A10 ei ole pelkästään kameran salama, se toimii erittäin tehokkaasti myös kamerasta itsenäisenä yksikkönä. A10:llä on oma ladattava Li-Ion-akku, joka kestää jopa neljä kertaa kauemmin kuin tavalliset AA-paristot ilman suorituskyvyn heikkenemistä, ja sen lataaminen onnistuu nopeasti – voit siis kuvata luottavaisin mielin pidempään. A10 pystyy pysymään vauhdissasi, koska sen kierrätysaika on neljä kertaa nopeampi kuin muissa käsisalamoissa – täysi teho saavutetaan vain 1,0 sekunnissa. Yksinkertaisesti sanottuna et koskaan jää vaille haluamaasi otosta.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006