Fuji GF 110mm/5.6 tilt shift objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 16814764

3.386,29 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Fuji GF 110mm/5.6 tilt shift objektiivi

Näytä enemmän

Kuvaus

Yhdistelmä polttoväliä, makro-ominaisuutta ja tilt-shift-toimintoa vastaa kaupallisen tuotekuvaamisen tarpeita. FUJIFILM tuo ensimmäistä kertaa markkinoille objektiivisarjan, jossa on tilt-shift-objektiiveja. Tilt/shift-toimintoa tarvitaan maisemakuvauksessa, arkkitehtuurikuvauksessa ja tuotekuvaamisessa. GF110mmF5.6 T/S Macro on teleobjektiivi, joka vastaa 35 mm:n formaatissa 87 mm:n polttoväliä ja sillä on 0,5x suurennussuhde. Objektiivissa on optinen rakenne, joka tarjoaa 85 mm:n piirtoympyrän peittämään siirtokorjauksen alue +/- 15 mm ja kallistuskorjauksen alue +/- 10°.

Tilt-toiminnan avulla käyttäjä voi säätää tarkennuspistettä täydellä hallinnalla, mikä on erityisen hyödyllistä tuotekuvaamisessa, jossa usein halutaan syvyyttä kuvassa samalla kun kaikki tuotteet ovat tarkennettuja. Shift-toiminto auttaa välttämään perspektiivivääristymiä ja muodonmuutoksia.

Tilt-shift-objektiivin ainutlaatuinen kyky kääntää kallistus- ja siirtosuunnat toisistaan riippumatta 0°-90° astetta on suuri apu panoramakuvauksessa, koska voit muuttaa kuvan sommittelua ilman erikoispääjalkaa.

Objektiivissa on sisäänrakennettu anturi, joka tunnistaa siirtojen ja kääntymisten määrän. Sen tietoja voidaan hallita reaaliajassa ja tallentaa kuvaan, jotta niitä voidaan käyttää jälkikäsittelyssä ja erityisesti videokuvauksessa.

GF110mmF5.6 T/S:llä on optinen rakenne, joka tarjoaa uskomatonta kuvan terävyyttä. Objektiivi koostuu 11 linssielementistä yhdeksässä ryhmässä, mukaan lukien asfäärinen elementti ja kaksi ED-elementtiä. Asfäärinen elementti hallitsee kromaattista aberraatiota ja ED-elementit minimoivat aksiaalisen kromaattisen aberraation. Lisäksi objektiivin rakenne vaimentaa vääristymiä ja lateraalista kromaattista aberraatiota saavuttaakseen reunasta reunaan ulottuvan terävyyden ilman sähköistä korjausta.

Tekniset tiedot:

  • Polttoväli: 110mm (vastaava 35 mm:n formaatissa: 87mm)
  • Maksimiaukko: f/5.6
  • Minimiaukko: f/32
  • Suotimen halkaisija: 95mm
  • Lähin tarkennusetäisyys: 0.43m
  • Maksimisuurennus: (T) 0.5x
  • Pituus: 95mm×149mm
  • Paino: 1255g

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006