Fuji GF 30mm/5.6 tilt shift objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 16810990

3.789,52 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Fuji GF 30mm/5.6 tilt shift objektiivi

Näytä enemmän

Kuvaus

GF30mmF5.5 T/S:llä saat enemmän hallintaa ja vapautta kuvaamiseesi mahdollisuudella muokata tai sovittaa perspektiiviä ja tarkennusaluetta. FUJIFILM lanseeraa ensimmäistä kertaa objektiivisarjan, joka sisältää tilt-shift-objektiiveja. Tilt-shift-toimintoa tarvitaan maisemakuvaamisessa, arkkitehtuurikuvaamisessa ja tuotekuvaamisessa. GF30mmF5.6 T/S on laajakulma tilt-shift -objektiivi, joka vastaa 35 mm:n formaatissa 24 mm:n polttoväliä. Objektiivin optinen suunnittelu kattaa 85 mm:n kuvakehän siirtoalueella jopa +/- 15 mm ja kallistuskorjauksessa jopa +/- 8,5°.

Siirtotoiminnolla voit pitää anturin vaakasuorassa ja samalla siirtää objektiivia haluttuun kompositioon, mikä auttaa välttämään perspektiivivääristymiä ja muodonmuutoksia, jotka ovat yleisiä laajakulmaobjektiiveissa. Kallistustoiminto antaa sinulle mahdollisuuden sovittaa tarkennusaluetta, jotta esimerkiksi nurmikko etualalla ja korkeat vuoret taustalla voivat olla tarkennettuja.

Tilt-shift-objektiivin ainutlaatuinen kyky kääntää kallistus- ja siirtosuunnat toisistaan riippumatta 0°-90° astetta on suuri apu panoramakuvauksessa, koska voit siirtää kompositiota ilman erikoista jalustapäätä.

Objektiivissa on sisäänrakennettu anturi, joka tunnistaa siirtoliikkeiden ja kääntymisten määrän. Sen tietoja voidaan tarkkailla live-näkymässä ja tallentaa kuvaan, jotta niitä voidaan käyttää jälkikäsittelyssä, ja se on erityisen hyödyllinen videokuvaamisessa.

GF30mmF5.6 T/S:llä on edistyksellinen optinen rakenne, joka minimoi erilaiset aberraatiotyypit samalla kun se tarjoaa erinomaisen kuvanresoluution suorituskyvyn. Objektiivi koostuu 16 linssielementistä, jotka on jaettu 11 ryhmään, mukaan lukien kolme asfääriselementtiä, kaksi ED-elementtiä ja yksi super-ED-elementti. Tämä rakenne poistaa tarpeen elektroniselle korjaukselle vääristymien ja lateraalisen kromaattisen aberraation suhteen ja vaimentaa pallomaista ja kromaattista aberraatiota äärimmäisesti, mikä takaa kuvan reunasta reunaan terävyyden myös siirtymän yhteydessä.

Kuvaamisen helpottamiseksi objektiivissa on kompakti muotoilu, paino 1,340 g ja pituus 138,5 mm, ja se toimitetaan erityisesti suunnitellulla jalustakiinnityksellä.

Suositeltu suuntaa-antava hinta sisältäen ALV: 54 999 SEK

Saatavilla: Lokakuu 2023

Tekniset tiedot:

  • Polttoväli: 30mm (vastaava 35 mm:n formaatissa: 24mm)
  • Maksimiaukko: f/5.6
  • Minimiaukko: f/32
  • Suotimen halkaisija: 105mm
  • Lähin tarkennusetäisyys: 0.3m
  • Maksimisuurennus: (T) 0.21x
  • Pituus: 87.1mm×138.5mm
  • Paino: 1340g

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006