Fuji GF 55mm/1.7 R WR objektiivi

Tuotetunnus (SKU): 16783202

2.176,61 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tämä tuote on myös vuokratuote

Vuokraa tuote

Suurella aukolla ja äärimmäisellä kuvanlaadulla uusi FUJINON GF55mmF1.7 R WR asettaa uuden standardin GFX-sarjan normaalilinsseille. Tämä uusi objektiivi muodostaa parin GF80mmF1.7 R WR -linssin kanssa, ja ne ovat kirkkaiden linssien duo GFX-järjestelmälle, joiden aukko on f/1.7. Linssin suuri, yksitoista pyöreää lehteä sisältävä aukko yhdessä keskiformaatin kennonsa kanssa tuottaa kuvia, joissa on erittäin lyhyt syvyysterävyys ja kaunis taustan pehmeä epäterävyys.

Näytä enemmän

Kuvaus

Objektiivin polttoväli, joka vastaa 44 mm täyden koon kuvassa muistuttaa sitä näkökulmaa, jonka näemme ihmisen silmän kautta. Tämä objektiivi sopii monenlaisiin kohteisiin, joissa kohde voi erottua ympäristöstään, mutta se toimii myös portrettiobjektiivina erittäin terävällä tarkkuudella ja pehmeällä ja houkuttelevalla bokeh-efektillä.

GF55mmF1.7 R WR:llä on optinen suunnittelu, joka koostuu 14 linssielementistä 10 ryhmässä, mukaan lukien kaksi asfääristä ja kaksi ED-linssielementtiä, jotka torjuvat sfäärinen aberraatio ja tarjoavat silkkisen bokeh-efektin. Asfääriset linssielementit on optimaalisesti sijoitettu ja säädetyt yhdessä objektiivin kahdeksan linssielementin tarkennusryhmän kanssa, jota ohjaa voimakas suoravetomoottori (DC) tarkasti säilyttäen saman korkean kuvanlaadun riippumatta tarkennusetäisyydestä.

Nämä kaksi asfääristä linssielementtiä on valmistettu erittäin tarkalla valettutekniikalla minimoidakseen niin kutsutun “sipulirenkaan efektin” esiintymisen kuvan epätarkoissa osissa. Yksi näistä kahdesta elementistä on sijoitettu suoraan aukon taakse hallitsemaan sfäärinen aberraatio ja luomaan pehmeämpiä epäteräviä alueita.

Toinen linssielementti on sijoitettu suoraan objektiivin kiinnityksen viereen hallitakseen ja ohjatakseen, miten lähin valo taittuu kennolle, saavuttaakseen mahdollisimman suuren terävyyden. Etulinssielementti ja tarkennusryhmä on varustettu HT-EBC-pintakäsittelyllä, mikä on ominaista lähinnä lähetysobjektiiveille, tavoitteena korkea kontrasti ja vähäinen valon heijastuminen.

Objektiivi tukee GFX-kameroiden silmä- ja kasvojentunnistavaa automaattitarkennusta, mikä helpottaa tarkan tarkennuksen saamista oikealle etäisyydelle. Metallirakenteen ja 9 kohdan sääsuojauksen ansiosta, joka suojaa pölyltä, kosteudelta ja alhaisilta lämpötiloilta, tästä objektiivista tulee täydellinen kumppani kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Huolimatta objektiivin korkeasta valovoimasta ja sääsuojauksesta paino on vain 780 grammaa ja pituus on vain 99,3 mm.

Toimituskset alkavat: Syyskuun lopussa 2023

Tekniset tiedot:

  • Polttoväli: 55mm (vastaava 35 mm:n formaatissa: 44mm)
  • Maksimi aukko: f/1.7
  • Pienin aukko: f/22 S
  • uodinkoko: 77mm
  • Lähin tarkennusetäisyys: 0.5m
  • Suurin suurennus: (tele) 0.17x
  • Aukon lamellien määrä: 11 (pyöristetyt)
  • Mitat: 99.3mm x 94.7mm
  • Paino: 780g

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006