Fujifilm GFX 100SII

Tuotetunnus (SKU): 16814776

4.837,90 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Uusi FUJIFILM GFX100S II perii useita ominaisuuksia aiemmin julkaistulta huippumallilta FUJIFILM GFX100 II:lta huomattavasti pienemmässä ja kevyemmässä kamerarungossa, joka painaa vain 883 grammaa. Kooltaan se vastaa suurinta osaa täyden kennokoon kameroita, mutta siinä on 70 % suurempi kuvakenno 102 megapikselin resoluutiolla. Siten se tarjoaa kuvia, joissa on enemmän yksityiskohtia, upea dynaaminen alue ja poikkeuksellinen värintoisto. Uusi GFX100S II kykenee ottamaan 102 megapikselin sarjakuvia jopa seitsemän kuvaa sekunnissa ja siinä on viisivaiheinen kuvanvakain, joka korjaa jopa kahdeksan askelta sekä syväoppivalla tekoälyllä kehitetty automaattitarkennus.


102 megapikselin keskikoon kenno ja X-Processor 5

Uusi kuvakenno “GFX 102MP CMOS II” ja X-Processor 5 mahdollistavat jatkuvan kuvaamisen jopa seitsemän kuvaa sekunnissa, ja yhdistettynä parannettuun automaattitarkennukseen helpottaa tämä odottamattomien tilanteiden ja liikkuvien kohteiden taltioimista. Suuri, korkearesoluutioinen kuvakenno tarjoaa kuvia erittäin suurella yksityiskohtaisuudella, laajalla dynaamisella alueella ja vaikuttavalla suorituskyvyllä heikommissa valaistusolosuhteissa. Lisäksi keskikoon kennon ominaispiirteiden ansiosta kuvissa on enemmän kolmiulotteisuutta ja pehmeämpi terävyysalue.

Uudessa kuvakennossa on myös parannettu pikselirakenne, jotta saadaan tehokkaasti suurempi määrä valoa, mikä taas mahdollistaa ISO80:n standardiherkkyyden. Kun kennon herkkyys on asetettu ISO80:lle, kamera voi ottaa kuvia suuremmalla dynaamisella alueella ja vähäisemmällä kohinalla aiempaan malliin verrattuna. Lisäksi kennon mikrolinssejä on kehitetty keräämään enemmän valoa kennon reunoilla, mikä parantaa kuvanlaatua ja automaattitarkennuksen tarkkuutta.

GFX100S II:ssa on 20 suosittua Fujifilmin filmisimulointitilaa, mukaan lukien uusi “REALA ACE”, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman erottuvia sävyjä. “REALA ACE” tarjoaa luonnollisen värintoiston ja korkean tonaliteetin, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin kuvauskohteisiin ja -tilanteisiin. GFX100S II tukee HEIF-kuvamuotoa, joka tarjoaa 10-bittisen kuvanlaadun tiedostoissa, jotka ovat jopa 30 % pienempiä verrattuna tavallisiin JPEG-tiedostoihin. Yhdistettynä mihin tahansa Fujifilmin suosituista filmsimulointitiloista, laajenevat mahdollisuudet tuottaa korkealaatuisia kuvia suoraan kamerasta.


Nopea automaattitarkennus ja tehokas vakautus

GFX100S II:ssa on parannettu algoritmi ja uusi kohteentunnistustoiminto kameran automaattitarkennukselle, joka on kehitetty syväoppivalla tekoälyllä, joka löytää ja seuraa kohteitasi erittäin vaikuttavalla tavalla. Se havaitsee ja seuraa automaattisesti paitsi kasvoja ja silmiä myös eläimiä, lintuja, autoja, polkupyöriä, lentokoneita ja junia. Lisäksi kasvojen- ja silmientunnistusta on merkittävästi parannettu silmälaseja tai kasvomaskia käyttävien henkilöiden kohdalla. Kameran “Zone AF” -toimintoa voidaan nyt säätää ja AF-alueen muotoa voidaan säätää vastaamaan kuvaustilannetta tarkemman automaattitarkennuksen saavuttamiseksi.

GFX100S II:ssa on viisiakselinen kuvanvakautus (IBIS), joka korjaa jopa kahdeksan askeleen pidemmän suljinajan käyttämällä kuvatietoa kameran tärinän havaitsemiseen, mikä parantaa esimerkiksi käsivaralta kuvattavaa videota ja valokuvausta heikossa valaistuksessa.

Kuten aiemmat GFX-kamerat sisäänrakennetulla kuvanvakaimella, on uudessa GFX100S II:ssa Pixel Shift Multi-Shot -toiminto, joka mahdollistaa nelinkertaisen resoluution tarkalla värintoistolla. IBIS-mekanismi siirtää kuvakennoa 0,5 pikseliä ja ottaa 16 RAW-kuvaa nopeasti peräkkäin. Ohjelmaa “Pixel Shift Combiner” käytetään sitten yhdistämään 16 RAW-tiedostoa 400 MP-kuvan luomiseksi. Kamera on täydellinen valinta esimerkiksi kaupalliseen valokuvaukseen ja digitaaliseen arkistointiin, joissa tarvitaan erittäin korkeaa resoluutiota. “Real Color” -tilassa, joka tallentaa neljä RAW-kuvaa yhdellä pikselin siirrolla kullekin kuvalle, on mahdollista tuottaa kuvia 102 miljoonan pikselin tarkkuudella, samalla kun virheelliset värit minimoituvat.


4K-videokuvaus keskikoon ominaisuuksilla

GFX100S II voi tallentaa videota 4K/30P -resoluutiolla 4:2:2 10-bittisenä sisäisesti SD-kortille. On myös mahdollista tallentaa Apple ProRes -muodossa liittämällä ulkoinen SSD kameraan USB-C:n kautta. Kamera voi käyttää koko kuvakennon leveyttä videotallennuksessa, mikä antaa ainutlaatuisen ulkonäön, sillä keskikoon kameroissa on merkittävästi suurempi kuvakenno kuin useimmissa elokuvatuotannoissa käytetyissä kameroissa. Kameran suuren kuvakennon etu on myös se, että se voi tallentaa monenlaisissa formaateissa, mikä lisää mahdollisuuksia luoda uniikkeja ilmaisuja ja käyttää laajaa elokuvaobjektiivien valikoimaa.

GFX100S II voi tallentaa F-Log2:a dynaamisen alueen laajennettua jopa 13+ aukkoa (D Range Priority) suuremman tonaliteetin ja laajuuden tiedostoille, mikä antaa enemmän mahdollisuuksia jälkikäsittelyyn. Uusi AF-tila on lisätty kohteen seurantaan, jossa käyttäjä voi osoittaa näytöllä valittavat kohteet, joita halutaan seurata videokuvauksen aikana AF-C + Wide / Tracking AF -tilassa. Tämä tekee oikean kohteen seuraamisesta paljon helpompaa tilanteissa, joissa kuvassa on useita kohteita.

Kamera voidaan yhdistää pilvipalveluun “Frame.io Camera to Cloud” video- ja kuvatiedostojen lataamiseksi suoraan Frame.ioon, mikä tehostaa merkittävästi työnkulkua kuvauksesta editointiin.

Uusi GFX100S II on varustettu elektronisella etsimellä, jossa on korkea resoluutio (5,76 miljoonaa pistettä) ja suurennusaste (0,84x). Etsimessä on korkea päivitysnopeus nopeiden liikkeiden seuraamiseksi sekä parannettu näkyvyys ja vähemmän vääristymiä silmien liikkuessa. Kamerarungossa on päivitetty BISHAMON-TEX-rakenne, jota käytetään kameran otteen maksimoimiseksi.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006