Fujifilm X-H2S kamerarunko

Tuotetunnus (SKU): 16756883

2.386,29 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Maahantuojalla: Toimitusaika 2-4 päivää

Kuvaus

 

Fujifilm XH2S

Uusi FUJIFILM X-H2S on Fujin uusi lippulaivamalli, jolla on markkinoiden johtava suorituskyky X-sarjan still- että videokuvassa.

Uudella taustavalaistulla, pinotulla ( stacked-layer ) 26,16 megapikselin kennollaan ja uudella nopealla X-Processor 5:llä se on tehokkain kamera X-sarjan historiassa. Vastaavalla tekniikalla olevat kinokokoiset kennot on nähty vain muutaman kamerabrändin huippumalleissa, kuten Sony A1, Canon R3 ja Nikon Z9, ja 6300-7600 hintaluokissa.

X-H2S kamerassa on äskettäin kehitelty pinottu kuvakenno (X-Trans CMOS 5 HS), jossa on neljä kertaa nopeampi lukunopeus verrattuna aiempiin sukupolviin. Uuden X-Processor 5:n teho mahdollistaa mm. sarjakuvauksen jopa 40 kuvaa/s ilman ”blackoutia”, eli etsimen pimentymistä kuvien välillä, dramaattisesti parannellun kohteentunnistuksen jatkuvalla automaattitarkennuksella ja 4:2:2 10-bit 6,2K/30P ja 4K/120P sisäinen videotallennus Apple ProRes -koodekilla.

Tukeva magnesiumrunko sisältää viisiakselisen kuvanvakautuksen, joka kompensoi jopa seitsemän aukkoaskeleen verran, sekä CFexpress Type-B-korttipaikka. Uudella akkukahvalla FT-XH (myydään erikseen) voi käyttää Wi-Fiä tai Ethernetiä kuvien reaaliaikaiseen siirtoon FTP-siirron tuen ansiosta.

Uusi automaattitarkennuksen kohteentunnistustoiminto käyttää kehittynyttä deep learning AI-tekniikkaa, joka löytää ja jäljittää kohteesi varmuudella. Se tunnistaa ja jäljittää automaattisesti kasvojen ja silmien lisäksi myös eläimiä, lintuja, autoja, polkupyöriä, lentokoneita ja junia. Sitä paitsi kasvo- ja silmäntunnistusta on parannettu huomattavasti silmälaseja ja maskia käyttävien henkilöiden kuvauksessa.

Uudella prosessorilla saadaan myös korkeampi resoluutio alhaisilla ISO-arvoilla, pienempi kohina korkeilla ISO-arvoilla ja yhdessä lisääntyneen sisäisen muistikapasiteetin kanssa jatkuvasti tallennettavien kuvien määrä on kasvanut dramaattisesti yli 1000 kuvalla nopeudella 30 kuvaa/s JPEG ja 20 kuvaa/s RAW.

4:2:2 10-bit video 6,2K/30P ja 4K/120P, Apple ProRes

Kameran nopea, pinottu kenno ja uusi prosessori tarjoavat myös suurta joustavuutta ja erittäin korkeaa suorituskykyä videotallennukseen, mikä tekee kamerasta hyvinkin houkuttelevan valinnan videotekijöille, jotka etsivät kompaktia ratkaisua suurilla mahdollisuuksilla. Uusi X-H2S voi tallentaa sisäisesti 4:2:2 10-bitin videota 6,2K/30P ja 4K/120P useiden eri koodekkien tuella, ml. Apple ProRes 422 HQ. Apple ProRes tuottaa todella korkean kuvanlaadun alhaisella pakkauksella ja vähentää tietokoneen kuormitusta jälkikäsittelyn aikana, mikä taas tehostaa työnkulkua. ProRes-tallennuksessa tukee X-H2S myös proxy-tallennusta kuten ProRes 422 Proxy. Toinen uusi toiminto on värinluokitusprofiili F-Log2, jonka dynaaminen alue on jopa kokonaiset 14 askelta. Kameran HDMI-lähtö (täydessä koossa) lähettää ulos ProRes Raw:na ja Blackmagic Raw:na ulkoiseen tallennusyksikköön, kuten Ninja V.

X-processor 5:ssä on alhaisempi virrankulutus aiempiin verrattuna, ja yhdessä kamerarungon lämpöäjohtavan rakenteen kanssa pitenee maksimaalinen tallennusaika jopa 240 minuuttiin 4K/60P. Jotta kamera selviäisi pitkistä kuvauksista korkeissa lämpötiloissa, voidaan erikseen ostaa jäähdytystuuletin ”FAN-001”, joka asennetaan helposti kameran takapuolelle ilman lisäkaapeleita. Kuten kameran stillkuvatilassa, samoin myös videotilassa voidaan hyödyntää kameran automaattitarkennusjärjestelmää kohteentunnistuksella ja vaikuttavalla jatkuvalla automaattitarkennuksella nopeita kohteita kuvattaessa.

Suuri etsin korkealla resoluutiolla ja vaikuttava vakautus

Kameran sähköisen etsimen resoluutio on 5,76 megapikseliä, ja siinä on korkea suurennusaste (0,8x), päivitysnopeus 120 kuvaa/s sekä parannettu näkyvyys ja pienempi vääristymä silmän liikkeiden aikana. X-H2S:ssä on viisiakselinen kuvanvakain (IBIS), joka kompensoi jopa seitsemän askelta pidemmän suljinajan, mikä tarjoaa paremmat edellytykset esimerkiksi käsivaralla tehdylle videokuvaukselle tai kuvaamiselle hämärässä. Kameran suljinta on myös parannettu kestämään jopa 500 000 kuvaa.

Kamerarungon vankka ja sääsuojattu rakenne ja suuri kahva sopii jopa suurimmille järjestelmän objektiiveille. Kamerassa on, kuten aiemminkin julkaistussa X-H1:ssä, ylänäyttö, joka toimii loistavasti kaikissa valaistusolosuhteissa ja tarjoaa mahdollisuuden tiedon muokkaamiseen käyttäjän tarpeiden mukaan, sekä stillkuva- että videotilassa. X-H2S:ssä on kallistettava, kosketusherkkä kolmen tuuman LCD-näyttö 1,62 megapikselin resoluutiolla ja monet kameran painikkeista ovat nyt suurempia ja tehty paremmin soveltuvasta materiaalista. X-H2S:ssä on seitsemän ohjelmoitavaa asetustilaa (C1-C7), jotka voidaan varata joko stillkuvan tai videon useimmin käytetyille asetuksille kameran nopeampaa käsittelyä varten.

X-H2S on kaksi muistikorttipaikkaa, yksi CFexpress Type-B -korttipaikka ja yksi SD-korttipaikka (UHS II). Kameran täyden potentiaalin hyödyntämiseksi jatkuvassa kuvauksessa ja videokuvauksessa suositellaan CFexpress Type-B:n käyttöä.

Toiminnot ja ominaisuudet

 • Pinottu taustavalaistu 26.1 megapikselin APS-C X-Trans CMOS 5 HS -kenno ilman optista alipäästösuodinta
 • X-Processor 5 kaksinkertaisella työskentelynopeudella aiempaan sukupolveen verrattuna
 • Viisiakselinen kuvanvakain (IBIS) jopa seitsemän askeleen kompensaatiolla
 • Kohteentunnistus deep learning AI-tekniikalla, joka löytää ja jäljittää kohteet
 • Nopeampi ja herkempi automaattitarkennus, kohdetta seuraava AF viidellä erikoismuokatulla ohjelmalla sekä personoitava custom-tila
 • Sarjakuvaus ilman ”blackoutia” 40 kuvaa/s sähköisellä sulkimella ja 15 kuvaa/s mekaanisella sulkimella
 • Sisäinen videotallennus 6K 30P ja 4K 120P 4: 2: 2 10-bit muistikortille
 • Full-HD korkeanopeusvideo jopa 240p
 • Sisäiset videoformaatit: ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 LT, ProRes 422 Proxy. H.264 / MPEG-4 AVC ja H.265 / HEVC
 • Videopakkaus: ALL-intra ja Long GOP
 • ETERNA ja ETERNA Bleach Bypass – filmisimulointi elokuvamaiseen tyyliin
 • HDMI-lähtö mahdollisuudella lähettää ProRes Raw ja Blackmagic Raw
 • F-Log2 värinluokitusprofiili maksimaalisella dynaamisella alueella, jopa 14 askelta
 • Hybrid Log Gamma (HLG) videotallennus
 • Mikrofonisisääntulo (3.5 mm) ja kuulokeliitäntä (3.5mm)
 • Kallistettava, kosketusherkkä 3 tuuman LCD-näyttö 1 620 000 pisteen resoluutiolla
 • Sähköinen etsin 5 760 000 pisteen resoluutiolla, 0,8x suurennus ja tasainen kuva ilman ”blackoutia” jatkuvassa kuvauksessa
 • Kaksi muistikorttipaikkaa CFexpress Typ B ja SD/SDHC/SDXC, tuki UHS-II (Ultra High Speed Class 2)
 • Fujifilmin pidetyt filmisimulointitilat toimivat sekä valo- että videokuvauksessa
 • Wi-Fi langattomaan tiedonsiirtoon ja Bluetooth jatkuvaan, virtaasäästävään yhteyteen puhelimeen/tablettiin. Mahdollisuus kauko-ohjata kameraa sovelluksella FUJIFILM Camera Remote
 • Akkukahva VG-XH, jossa paikka kahdelle akulle
 • Akkukahva FT-XH, jossa paikka kahdelle akulle sekä FTP-tiedostonlähettimelle (LAN ja vahvistettu Wi-Fi)
 • Jäähdytystuuletin FAN-001, jolla voi kasvattaa tallennusaikaa korkeissa lämpötiloissa
 • Tupla-akkulaturi “BC-W235 – lataa kaksi akkua samanaikaisesti
 • Viisi lisätarvikesalamaa; EF-60, EF-X500, EF-X20, EF-20, EF-42 ja EF-X8
 • Kaukolaukaisin RR-100
 • CVR-XH– Setti, jossa varakansi kameran liittymille
 • Stereomikrofoni MIC-ST1
 • Lisäakku NP-W235


Lisävarusteet

 • Akkukahva VG-XH, jossa paikka kahdelle akulle
 • Akkukahva FT-XH, jossa paikka kahdelle akulle sekä FTP-tiedostonlähettimelle (LAN ja vahvistettu Wi-Fi)
 • Jäähdytystuuletin FAN-001, jolla voi kasvattaa tallennusaikaa korkeissa lämpötiloissa
 • Tupla-akkulaturi “BC-W235 – lataa kaksi akkua samanaikaisesti
 • Viisi lisätarvikesalamaa; EF-60, EF-X500, EF-X20, EF-20, EF-42 ja EF-X8
 • Kaukolaukaisin RR-100
 • CVR-XH– Setti, jossa varakansi kameran liittymille
 • Stereomikrofoni MIC-ST1
 • Lisäakku NP-W235

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006