Godox Speedlite V850lll

Tuotetunnus (SKU): D212161

160,48 alv 0 %

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tilattavissa

Tehokas ja kompakti käsisalama!

Näytä enemmän

Kuvaus

Godox Speedlite V850III
V850III on päivitetty tehokkaammaksi ja mukavammaksi käyttää, tarjoten sinulle aivan uudenlaisen vuorovaikutuksen valon kanssa. Perintönä V850II:n manuaalisen ohjauksen geeniä, V850III mahdollistaa sinulle tutkia kameravalojen rajattomia mahdollisuuksia, samalla nauttien laadukkaasta kuvauskokemuksesta.

Laajempi kääntökulma
V850III on päivitetty laajemmalla kallistuskulmalla -7º:sta 120º:een asti, mikä mahdollistaa paljon tehokkaamman valaisun asennusprosessin. Valonpään kääntämällä voit saada haluamasi mukavan kimpoavan valon joko kamerassa tai pois kamerasta.

Päivitetty Li-ion-akku
V850III:ssa on päivitetty uusin Li-ion-akku, joka on vaihdettavissa V1:n ja V860III:n kanssa. Tämä akun yhdenmukaisuus parantaa huomattavasti kätevyyttä ja tehokkuutta kuvattaessa liikkeessä.

Parannettu ohjauskokemus
V850III:n päivitetty ohjauspaneeli tarjoaa sinulle yksinkertaisen, sujuvan ja selkeän vuorovaikutuskokemuksen. Sen intuitiivinen suunnittelu mahdollistaa valon hallinnan silmänräpäyksessä.

Ominaisuudet
Teho (1/1-teho): 76Ws
Opasnumero (1/1-teho, 200mm): GN ~60 (m ISO100)
Salaman kattavuus: 20~200mm
Heiluva/kääntyvä salamanpää (kimpoava salama): 0º–330º vaakasuunnassa ja -7º–120º pystysuunnassa
Manuaalinen zoomaus
Salaman kesto: 1/300–1/200000 sekuntia
Langaton salama-toiminto: Lähetin, vastaanotin, Pois päältä
Lähettimen ryhmät: A, B, C, D
Ohjattavat vastaanottimen ryhmät: A, B, C, D, E (E voidaan ohjata X-sarjan salamanlaukaisimilla)
Siirtoalue (noin.): 100m
Kanavat: 32 (1–32)
ID: 01–99
Virtalähde: 7,2V/2600mAh li-ion-akku
Kierrätysaika ~Noin 1,5 s. Vihreä valo syttyy, kun salama on valmis
Täyden tehon salamat: Noin 450
Virransäästö: Sammutus automaattisesti noin 3, 10, 30 tai 60 minuutin käyttämättömyyden jälkeen
Mitat: 199×71,5x60mm
Paino (ilman akkua): 390g
Paino (akun kanssa): 500g
2,4G langaton taajuusalue: 2413,0Mhz–2465,0MHz
Maks. lähettimen teho: 5dbm
Synkronointitila: Kuumakenkä, 2,5 mm synkkalinja
2 vuoden takuu

Pakkauksessa
1x salaman yksikkö
1x pieni teline
1x akku
1x laturi
1x virtajohto
1x suojapussi

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Viimeksi katsotut tuotteet​

Capture One Pro

Capture One Pro

267,74 alv 0 %

B&W Type 5 Olkahihna

12,10 alv 0 %

AVENGER Floppy Cutter I1030 60x182cm

225,00 alv 0 %

Manfrotto 036-38 Super Clamp-sovite

6,45 alv 0 %

Adicam MAX black edition kärry 10″ renkailla

1.451,61 alv 0 %

Fujifilm XF 56mm f1.2 R objektiivi

886,29 alv 0 %

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006