MANFROTTO Älypuhelinpidike PIXI Universal MCPIXI

18,00 sis. alv 24% // 14,52 alv 0%

Manfrotto Pixi Universal älypuhelinpidikkeellä kiinnität kännykkäsi helposti jalustaan, kuvaustikkuun tai muuhun pidikkeeseen jossa on tavallinen ¼ -ruuvikiinnitys. Loistava yhdistelmä Pixi Universal pidikkeen kanssa on Manfrotto Pixi smart pöytäteline ja FOMEI led rgb mini 12. Led-paneelissa tulee mukana varustekenkäkiinnitys, jonka avulla saat sen helposti kiinni Pixi Universal pidikkeen päälle. Tällä yhdistelmällä kuvaat vlogit, nopeat haastattelut tai striimaat vaikka tapahtumaa erittäin helposti ja kompaktisti.

Toimitettavissa heti

Kerro tuotteesta muille:

Email
tuotetunnus (SKU) 680409 (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , Brand:

Kuvaus

Kaksoislukitusmekanismi: jousilukko ja sivulukko
Kaksi ¼ liitintä: maisema- ja muotokuvaustilaan
Ergonominen italialainen muotoilu, kompakti ja kevyt

Manfrotto PIXI Clamp on suunniteltu kaikille älypuhelimille joiden leveys on 60 mm – 104 mm. Kiinnitys mihin tahansa ¼ ruuvikiinnityken omaavaan jalustaan, kuten PIXI mini -jalustaan.

Kiinnittimessä on kaksi ¼ kiinnikettä sivussa ja alaosassa, mikä mahdollistaa muotokuvaustilan tavallisen maisematilan kanssa.

Siinä on myös kätevä kenkäkiinnike LED-valojen, mikrofonin tai muiden lisävarusteiden kiinnittämiseksi. Sen turvallinen Y-lukitusvipu takaa että puhelimesi on siinä tiukasti kiinni.