NANLITE PavoSlim 120C led-paneeli tuplakit

Tuotetunnus (SKU): 126440-1

Ensimmäinen vuokrauspäivä 130,00

Rentals cannot start/end on lauantai tai sunnuntai (highlighted).
Yhteensä: € ()
Vuokratuotteen palautus päivää

Nanlite PavoSlim 120C tuplakitti

Ohut mutta kestävä, kompakti mutta kirkas

Nanlite on jälleen kerran laajentanut paneelivalonlähteen mahdollisuuksia. PavoSlimissä yhdistyvät ohut ja kevyt muotoilu, nopea ja kätevä asennus, korkea valoteho ja tarkka värintoisto, jotka mahdollistavat täysvärisen PavoSlim 60C/120C:n. Tämä innovaatio antaa luovan työn tekijöille entistä joustavampia vaihtoehtoja visioidensa toteuttamiseen.

Avainominaisuuksia mm:

Metallikotelo, tehokas lämmönpoisto, hienostunut optinen linssistö, tehokas konvergoituva valo (saavuttaa 4 kertaa enemmän tehoa verrattuna vastaavien tuotteiden keskimääräiseen tehoon).

Näytä enemmän

Kuvaus

PavoSlim 120C tuplakitti

 • Ohut ja kevyt, mutta kestävä (vain 1,86 cm paksu).
 • Nopea asennus yhdessä minuutissa
 • Langaton ohjaus Nanlink APP, LumenRadio CRMX
 • Nimellisteho: 150W
 • Paino: 1.76kg (1 kpl)
 • Paksuus: 1.86cm.

PavoSlim 120C osoittaa metallikotelointinsa ansiosta, että ohuus ja kestävyys voivat olla rinnakkain. Vaikka se on varustettu täydellisellä hajottimilla ja asennustarvikkeilla, se pysyy kevyempänä ja ohuempana kuin perinteiset valomatot. Tämä ominaisuus tekee siitä välttämättömän pienissä studioissa, matalissa tiloissa tai elokuva- ja televisiosarjoissa, joissa on tiukat vaatimukset.

Tehokas muotoilu, maksimaalinen teho

Nanlite-tiimi on suunnitellut PavoSlimin yksittäisille siruille oman optisen järjestelmän. Yhdistämällä tehokas lämmöntuotto ja erinomainen optinen suunnittelu PavoSlim saavuttaa tehon, joka on 4 kertaa suurempi kuin vastaavien tuotteiden keskiarvo.

PavoSlim 120C: 12830 lux @ 1m (ilman valonmuokkaimia, 5600K).

Nopea käyttöönotto

PavoSlim 120C:n jokainen elementti on suunniteltu nopeasti käyttöönotettavaksi, sillä kuvauspaikalla jokainen minuutti on tärkeä. Jopa lisävarusteet noudattavat tätä filosofiaa, mikä mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen. Tekijät voivat suorittaa asennuksen vaivattomasti minuutissa.

On syytä mainita, että PavoSlim 120C -softboxissa on innovatiivinen puristusrakenne, joka mahdollistaa nopean asennuksen ja purkamisen muutamassa sekunnissa.

Valaisimen takaosassa on useita pistorasioita joustavaa asennusta varten, ja ohjausyksikkö on varustettu pikakiinnityslevyllä, joka on yhteensopiva pikakiinnityskiinnikkeen kanssa (sisältyy toimitukseen), jota käytetään myös Forza II -sarjan valaisimissa (sopii valaisinjalustoihin ja trusseihin). Ohjausyksikkö voidaan myös ripustaa valaisinjalustaan sen hihnan avulla.

Vaihtelevat tilat

 • RGBWW-värisekoitustekniikan ansiosta PavoSlim 120C tarjoaa useita valaistustiloja.
 • CCT-tila: CCT-alue: 2700K-7500K (G/M±150) CRI: Keskimääräinen 96, TLCI: Keskimääräinen 97 TM-30 Rf: Keskimääräinen 94 Rg: Keskimäärin 100 SSI 3200K: 83 5600K: 74
 • HSI-tila: Tämä tila mahdollistaa valon värisävyn, kylläisyyden ja voimakkuuden nopean säätämisen 36000 värin valinnan avulla.
 • RGBW-tila: Neljä erillistä kanavaa punaisen, vihreän, sinisen ja valkoisen värin säätöön, mikä mahdollistaa suuremman väritarkkuuden.
 • Geelitila: 151 sisäänrakennetun geelin avulla tämä tila voi toistaa yleisesti käytettyjen geelien värit, jolloin niitä ei tarvitse asentaa manuaalisesti ja se tarjoaa mukavuutta ympäristön ja tunnevalaistuksen luomiseen.
 • Efektitila: PavoSlim 12oC:ssä on 15 efektiä, joten se voi simuloida erilaisia valaistustehosteita. Kunkin efektin parametreja voidaan säätää sisäisesti, ja räätälöityjä asetuksia on saatavilla Nanlink-sovelluksen, LumenRadio CRMX:n ja DMX/RDM:n kautta.

 

Ammattimaiset ohjausvaihtoehdot

PavoSlim 120C sisältää tehonsäätöyksikön, jonka intuitiivinen muotoilu koostuu kahdesta painikkeesta, kahdesta nupista ja kahden tuuman näytöstä.

Sisäänrakennettujen 2,4G- ja Bluetooth-moduulien ansiosta PavoSlim voi helposti muodostaa yhteyden Nanlink-sovellukseen, mikä helpottaa valaistuksen langatonta älykästä ohjausta tiloissa, kuten studioissa. Se voidaan myös integroida muihin Nanlite-valaisimiin monipuolista valaistusta varten.

Lisäksi langallisen DMX/RDM:n avulla PavoSlim voi olla osa tavallista elokuva- ja TV-ohjausjärjestelmää, mikä helpottaa valotehosteiden toteuttamista.

PavoSlim 120C:ssä on myös LumenRadio CRMX langatonta DMX/RDM-vastaanottoa varten, mikä takaa vakauden ja joustavuuden ammattimaiseen kuvaukseen.

Monipuoliset tehovaihtoehdot, käytä missä tahansa

PavoSlim 120C tarjoaa erilaisia virransyöttömenetelmiä. Molemmat mallit tukevat virtalähteiden välistä kuumavaihtoa, mikä helpottaa keskeytymätöntä kuvausta.

PavoSlim 120C:n virtalähdevaihtoehdot:

 • Vaihtovirtalähde
 • 14,4-14,8 V V-mount-akku
 • 26V V-mount-akku
 • 7,4 V NP-F-akku (×2)

 

Monipuoliset lisävarusteet

Lisävarusteisiin kuuluu magneettinen jalustasovitin, jossa on 1/4″-20-kierresarja PavoSlimin jokaiseen kulmaan, jatkojohto, softboxit kokoontaitettavina ja kokoonpuristettavina versioina sekä kaksoispaneeliliitäntäsarja PavoSlim 120C:lle.

Kantaminen

Mukana tuleva kantolaukku on kestävä, ja siinä on sisäiset väliseinät kätevää säilytystä varten sekä vahvistetut ompeleet pitkäikäisyyden takaamiseksi.

PavoSlim 120C sisältää:

 • PavoSlim 120C × 1
 • Ohjausyksikkö × 1
 • Yleispidike × 1
 • Pikakiinnike × 1
 • Valojalustan kiinnike × 1
 • DC-liitäntäkaapeli 2.6M × 1
 • AC-virtajohto 4.5M × 1 × 1
 • Softbox × 1
 • Diffuusorit × 2 (Standard Diffuusori × 1 + Lite Diffuusori × 1)
 • Hunajakenno × 1
 • Kantolaukku × 1
 • Käyttöohje × 1

Lisätiedot

Paino 2 kg (kilogramma)

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Ominaisuudet

Tekniset tiedot

Valokeilan kulma (°) 60
Kirkkaudensäätö: DMX, Ohjain, Bluetooth, Mobiilisovellus, 2,4G
Värilämpötila: (Kelvin)2700-7500
Värintoistoindeksi: 96
Teho (W): 150
Virtalähde: DC (Battery) 14.4-26V, DC (Battery) 7.4V×2, AC100-240V 50/60Hz
Valon spektri: RGB
DMX: Kyllä

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006