Sigma 18-50MM F/2.8 DC DN C Fujifilm X mount

Tuotetunnus (SKU): 585975

458,87 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Sigma 18-50MM F/2.8 DC DN C Fujifilm X mount on hieno F2.8-aukon zoom-objektiivi, jonka ei tarvitse koskaan irrota kamerasta. Tämä poikkeuksellisen kevyt, kirkas ja terävä vakiozoom APS-C-peilittömille kameroille on äärimmäinen monikäyttöinen “työhevonen”.

Näytä enemmän

Kuvaus

Kolme ensimmäistä SIGMAn X Mount-linssiä olivat laajakulma prime 16mm F1.4 DC DN | Contemporary, vakioprime 30mm F1.4 DC DN | Contemporary, ja teleprime 56mm F1.4 DC DN | Contemporary. Mallisto koostuu polttoväleistä, jotka tekevät täydellisen järjestelmän peilittömien kameroiden käyttäjille. Nyt, kun on lisätty 18-50mm F2.8 DC DN | Contemporary, kompakti, kevyt ja erittäin suorituskykyinen suuren aukon vakiozoom-objektiivi, SIGMA valikoima X-mountille paranee entisestään. Ohjausalgoritmi, joka sisältää AF-käytön ja kommunikointinopeuden optimoinnin, on kehitetty erityisesti X Mount objektiiveille. Nopean AF:n toteuttamisen lisäksi objektiivi tukee myös AF-C:tä (Jatkuva AF) ja kameran sisäistä poikkeaman korjausta*. Kiinnikkeessä on kumitiiviste, joten se suojaa laitteita myös kosteudelta.

Ominaisuudet

Suuri F2.8-aukko ja erinomainen kuvanlaatu
Kompakti runko ja kattava zoomausalue, joka vastaa 27-75mm 35mm:n kinokoossa. Valovoimainen F2.8-aukko koko zoomausalueella mahdollistaa taustan kauniin sumentumisen. Lyhin tarkennusetäisyys 12,1 cm ja suurin suurennussuhde 1:2.8*1 mahdollistavat kohteen lähikuvaamisen.

Poikkeuksellisen kompakti ja kevyt runko, joka sopii erinomaisesti peilittömiin kameroihin

18-50mm F2.8 DC DN | Contemporaryn pääominaisuus on sen uskomattoman kompakti ja kevyt runko. Suuresta F2.8-aukostaan huolimatta se on luokkansa*2 pienin ja kevyin painollaan 285g. *3

*1 Lyhin tarkennusetäisyys ja suurin suurennussuhde ovat molemmat arvoja laajassa päässä.
*2 AF-yhteensopiva, F2.8 vakioaukkoinen zoom-objektiivi APS-C:lle (Lokakuussa 2022, SIGMA).
*3 Koko ja paino mitatut X Mount -versiolle.

Tekniset tiedot (Arvot koskevat X Mountia)

• Linssin rakenne: 13 elementtiä 10:ssä ryhmässä

(1 SLD ja 3 asfääristä elementtiä)

• Kuvakulma (APS-C): 76.5°

• Himmeninterien lukumäärä: 7

• Pienin aukko: F22

• Lyhin tarkennusetäisyys: 12.1 (W) -30 (T) cm / 4.8 (W) -11.9 (T) in

• Suurin suurennussuhde:1:2.8 (W) -1:5(T)

• Suodattimen koko: ø55mm

• Mitat: ø61.6mm × 76.8mm / ø2.4in. x 3.0in

• Paino: 285g

• ”Made in Japan”-laatua

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006