Sigma 60-600MM F/4.5-6.3 DG DN OS SPORTS SONY E/FE

Tuotetunnus (SKU): 732965

1.999,19 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Sigma 60-600MM F/4.5-6.3 DG DN OS SPORTS SONY E/FE on 10x polttovälialueellaan todellakin ultra-zoom objektiivi, joka sopii erityisesti luonto- ja urheilukuvaajien linssivalikoimaan. Saatavilla Sony E ja L-mount kiinikkeellä.

Näytä enemmän

Kuvaus

Maailman ensimmäinen ja ainoa* peilittömien järjestelmien 10x ultra-zoom, nyt saatavilla SIGMA:lta

SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports on erittäin tehokas ultratele-zoom-objektiivi, joka on tarkoitettu yksinomaan täysikennoisille peilittömille kameroille ainutlaatuisella 10x polttovälialueella. Uusin optinen muotoilu tarjoaa korkean optisen suorituskyvyn koko zoomausalueella, jopa 10 kertaisella zoomilla, minkä ansiosta se pystyy tallentamaan minkä tahansa tilanteen erittäin tarkasti. Vasta kehitetty lineaarimoottori ”HLA (High-response Linear Actuator)” tarjoaa ennennäkemättömän nopean ja tarkan automaattisen tarkennuksen. Lisäksi äskettäin kehitetty OS2-algoritmi mahdollistaa 7 aukon kuvanvakauksen laajassa päässä ja 6 aukon telepäässä.

Se on varustettu myös Dual Action Zoomilla, pöly- ja roisketiiviillä rakenteella sekä runsaasti muokattavilla toiminnoilla – SIGMA Sports -sarjan standardien mukaisesti. Monien ominaisuuksiensa ja loistavan optisen suorituskyvyn ansiosta tämä objektiivi vangitsee hetken kuin hetken dynaamisesti.

SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports on ainutlaatuinen ultratele-zoom-objektiivi, jossa yhdistyy suuri suurennussuhde erittäin korkeaan kuvanlaatuun ja liikuteltavuuteen.

* Vaihdettavana objektiivina yksinomaan peilittömälle, joulukuusta 2022 alkaen SIGMA

Vakaa ja korkea optinen suorituskyky koko polttovälialueella
SIGMA käyttää uusinta optista suunnittelua korjatakseen tehokkaasti kromaattisia poikkeamia, joita esiintyy ultratelekuva-alueella käyttämällä useita korkealaatuisia materiaaleja, mukaan lukien FLD- ja SLD-lasielementit. Objektiivi pystyy vangitsemaan jokaisen hetken tinkimättömällä korkealla kuvanlaadulla ainutlaatuisella polttovälialueella 60-600mm.
Pienin tarkennusetäisyys on 45 cm leveässä päässä ja 200 mm:n kohdalla objektiivin suurin suurennussuhde on 1:2,4, jolloin käyttäjät voivat nauttia objektiivista myös telemakroobjektiivina, mikä lisää sen yleistä monipuolisuutta.

Huippunopea automaattitarkennus – täysin uusi “HLA” tarkennusmoottori
SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS:n | Sports käyttää vasta kehitettyä lineaarimoottoria ”HLA (High-sponse Linear Actuator)”. Tämä suuritehoinen lineaarimoottori ja edistynyt elektroninen ohjaus takaavat hiljaisen automaattitarkennuksen verrattoman suurella nopeudella ja tarkkuudella. Uusi moottori mahdollistaa myös erinomaisen tarkennuksen seurantasuorituskyvyn, mikä varmistaa, että ratkaiseva hetki ei jää kuvaamatta urheilukuvauksessa ja muissa tilanteissa, joissa kohteet ovat liikkeessä, moottoriajoneuvoista lentäviin lintuihin.

Vasta kehitetty kuvanvakaajan algoritmi “OS2” – jopa 7 aukon kuvanvakaus
OS (Optical Stabilizer) -toiminto käyttää SIGMA:n uutta OS2-algoritmia. Uusi algoritmi parantaa merkittävästi kuvanvakauksen suorituskykyä, sillä laajassa päässä se on 7 aukkoa ja telepäässä 6 aukkoa. Tämän ansiosta objektiivi voi vangita voimakkaita ja dynaamisia hetkiä rikkaalla liikkeen tunteella.

Objektiivi on varustettu kahdella käyttömoodilla: Mode 1 sopii yleiskuvaukseen ja Mode 2 parhaiten nopeaan panorointiin esimerkiksi moottoriurheilussa ja muissa dynaamisissa tilanteissa. Tilassa 2 kiihtyvyysanturi yhdistettynä SIGMA:n älykkääseen vakaajaan, jossa on erityisesti kuvien panorointiin suunniteltu algoritmi, mahdollistaa tehokkaan kuvanvakauksen myös silloin, kun kameraa liikutetaan pysty- tai vinottain objektiivin vaaka- ja pystysuunnasta riippumatta. Tämä tarkoittaa, että kohteen liikettä voidaan seurata menettämättä panorointikuvien vaikutusta.

Monimateriaalirakenne keveyttä ja tukevuutta varten
Linssissä on monimateriaalirakenne, jossa materiaalit, kuten magnesium, CFRP*1 ja TSC*2, on järjestetty optimaalisesti ominaisuuksiensa mukaan. Tämän seurauksena linssin runko on kevyempi, mutta se säilyttää saman kestävyyden kuin aikaisemmat mallit, mikä tarjoaa suuren monipuolisuuden erilaisissa tilanteissa ja sovelluksissa.

*1 Hiilikuituvahvistettu muovi, kevyt mutta vahva materiaali, jota käytetään lentokoneiden sisä- ja ulkovarusteissa monien muiden sovellusten ohella.
*2 Lämpöstabiili komposiitti, polykarbonaatti, jonka lämpölaajenemisnopeus on samanlainen kuin alumiinilla. Samankaltaisuus metallin kanssa edistää korkeaa valmistuslaatua.

Kaksoistoimintoinen zoom intuitiiviseen rajaukseen
Linssi tukee kaksoistoimintoista zoomia, sallien sekä zoom-renkaan käytön että ”pumppuzoomin”. Pumppuzoom onnistuu ottamalla ote etu-elementin reunasta ja työntämällä sekä vetämällä zoomia.

Pölyn- ja roiskeenpitävä rakenne tuo turvaa moniin kuvaustilanteisiin
Bajonetin kiinnikke, manuaalinen tarkennusrengas, zoomausrengas, kytkimet, kytkinpaneeli ja ulkoinen liitäntä ovat kaikki pöly- ja roiskekestäviä*, jotta pölyä ja likaa ei pääse objektiiviin. Lisäksi linssin etuosassa on vettä ja öljyä hylkivä pinnoite, joka helpottaa huoltoa, kun vesipisaroita tai pölyä tarttuu linssiin.

* Rakenne on suunniteltu pölyn- ja roisketiiviiksi, mutta ei vesitiiviiksi. Varo, ettei linssi joudu kosketuksiin suuren vesimäärän kanssa. Linssin sisällä oleva vesi voi aiheuttaa suuria
vaurioita ja jopa tehdä objektiivista korjauskelvottoman.

Korkea kustomoitavuus ja valmistuslaatu – SIGMA sports valikoima
SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports sisältää merkittäviä ominaisuuksia, jotka ovat tuttuja SIGMA:n Sports -sarjan objektiiveista.

SIGMA:n ainoassa tehtaassa Japanin Aizussa objektiivien valmistuksen tärkeimpiä arvoja ovat erinomainen valmistuslaatu joka yhdistyy vankkuuteen, käytännöllisyyteen ja tarkkuuteen joka yksityiskohdassa.

Kustomoitava toiminnot
Objektiivista löytyy tarkennuksen rajoitin, joka lyhentää käytettävissä olevaa tarkennusaluetta tarjoten nopean ja tarkan tarkennuksen.
Lisäksi, objektiivissa on kolme AFL-nappia* valmiina toivotuille toiminnoille. AFL-painikkeet ovat helposti käytettävissä, oli kamera miten päin tahansa. L-kiinnikkeiseen versioon on saatavilla SIGMA USB DOCK UD-11, sillä voi säätää vakaajan tai tarkennuksen rajoittimen toimintoja Custom Mode -kytkimeen.

* Saatavilla vain yhteensopiviin kameroihin. Saatavilla olevat toiminnot voivat riippua käytettävissä olevasta kamerasta

Telekonvertteri L-kiinnikkeelle (1.4x / 2.0x)
L-kiinnikeversio on yhteensopiva telekonvertterien SIGMA TELE CONVERTER TC-1411 (1.4x) ja TC-2011 (2.0x) kanssa. Käyttämällä näitä voidaan polttoväli kerrata 1,4 kertaisena, tai jopa kaksinkertaisena. Käytettävissä on siis jopa 1200mm objektiivi automaattitarkennuksella.

Vaihdettava jalustalevy
Objektiivin rungossa on Arca Swiss -yhteensopiva magnesiumista valmistettu jalustalevy. Levyn voi ottaa pois tai vaihtaa eri malliin

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Ominaisuudet

Tärkeimmät tekniset tiedot ja lisäominaisuudet • Vettä ja öljyä hylkivä etuelementti
• Linssin rakenne: 27 elementtiä 19 joukossa (2 FLD ja 3 SLD-elementtiä) • AFL-painike
• Kuvakulma : 39,6 – 4,1° *käytettävissä vain yhteensopivien kameroiden kanssa. Saatavilla olevat toiminnot voivat vaihdella
• Himmenninlehtien määrä : 9 (pyöreä) kamerakohtaisesti.
• Lähin tarkennusetäisyys : 45 cm (V) – 260 cm (T) • Tarkennuksen rajoituksen kytkin
• Minimiaukko : F22-32 • Tarkennusmoodikytkin
• Korkein suurennussuhde : 1 : 2,4 (200mm kohdalla) • Kuvanvakaajan kytkin
• Suodinkierre : ø105mm • Custom Mode-kytkin
• Mitat : L-Mount: ø119,4mm x 279,2mm • Zoomrenkaan lukitsemiskytkin
E-mount: ø119,4mm x 281,2mm • Pölyn- ja roiskeenkestävä rakenne
• Paino : 2 495 g (L-Mount) / 2 485 g (Sony E-Mount) • Vastavalosuoja (LH1144-02)
• Sisäinen tarkennusjärjestelmä • Jalustalevy TS-121 (Vaihdettava jalustalevytyyppi)
• Yhteensopiva nopean automaattitarkennuksen kanssa • *Yhteensopiva SIGMA TELE CONVERTER TC-1411 / TC-2011
• HLA (High-response Linear Actuator) • *Yhteensopiva SIGMA USB DOCK UD-11
• Yhteensopiva vääristymien korjauksen kanssa *myydään erikseen / vain L-kiinnike
*Käytettävissä vain yhteensopivien kameroiden kanssa. Saatavilla olevat korjauk • Suunniteltu minimoimaan heijastumia ja haamu-ilmiöt
set ja automaattikorjaus voivat poiketa kameramallista riippuen. • Jokainen objektiivi käy läpi SIGMA:n oman MTF-mittausjärjestelmän
*Kameroissa, joissa vääristymien korjausta hallitaan ”ON” tai ”OFF” valikolla, • 9 teräinen himmennin
käytäthän asetusta ”ON(AUTO)”. • Korkealaatuinen ja kestävä messinkibajonetti
• Tukee DMF, AF + MF • “Made in Japan” laatua
• Yhteensopiva AF assist toiminnon kanssa (Vain Sony E-kiinnike)
• Super Multi-Layer Coating

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006