SONY A7C 28-60mm järjestelmäkamera kit

Tuotetunnus (SKU): ILCE7CLS

2.499,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

7C on pieni ja kevyt täyden kennokoon kamera. Kehittynyt mekaaninen muotoilu ja suunnittelu takaavat täyden kennokoon suorituskyvyn, mikä tarjoaa tehokkaan ja sujuvan valokuvauksen ja videokuvauksen.

Näytä enemmän

Kuvaus

 • Tehokas suorituskyky ja poikkeuksellinen kuvanlaatu
  Kompakti α7C tuottaa upeita still-kuvia ja videoita täyden kennon laadulla. Nopea, laaja ja vakaa automaattitarkennus, nopea jatkuva kuvaus ja kätevä kääntyvä LCD-näyttö auttavat vangitsemaan toiminnan.
 • Erinomainen valon keräys takaa laadukkaat ja lähes kohinattomat kuvat
  Suurempi kenno tarkoittaa parempia kuvia, ja α7C-kameran täyden koon kenno on paljon suurempi kuin älypuhelimien, kompaktien digikameroiden ja samankokoisten vaihdettavan objektiivin APS-C-kameroiden kennot. Parempi valon keräys takaa ammattitasoisen kuvat, joissa on vähemmän kohinaa ja enemmän yksityiskohtia sekä valoisissa että varjoisissa kohdissa.
 • Kompakti ja helppokäyttöinen
  α7C-kamera on suunniteltu kompaktiksi, kevyeksi ja helposti mukana kuljetettavaksi täyden kennokoon kameran suorituskyvystä tinkimättä. Tavoite saavutettiin kehittämällä uusia mekaanisia komponentteja, kuten tilaa säästävä suljin ja optinen kuvanvakautusyksikkö. Lisäksi parannuksia tehtiin asetteluun ja rakenteellisiin ominaisuuksiin.
 • Upeat kuvat myös lyhyillä valotusajoilla ja hämärässä
  Suurempi pikselikoko takaa paremman signaali-kohinasuhteen, ja saat tallennettua enemmän yksityiskohtia. Kohinanvaimennus on erityisen tehokas keskitasoisilla ja suurilla ISO-herkkyyksillä, joita tarvitaan nopeasti liikkuvien tai heikosti valaistujen kohteiden kuvaamiseen. Normaali ISO-alue 100-51 200 on laajennettuna 50-204 800.
 • Tarkka AF-tarkennus löytää kohteen nopeasti ja säilyttää tarkennuksen
  α7C hyödyntää samaa parannettua automaattitarkennusta kuin α9. 4D FOCUS takaa nopean tarkennuksen ja vakaan seurannan ja laajalla alueella. Yhteensä 693 pisteen vaiheentunnistukseen perustuva automaattitarkennus kattaa noin 93 % kuva-alueesta.
 • Tekoälypohjainen reaaliaikainen seuranta ja reaaliaikainen Eye AF
  Luotettavan kohteen seuranta takaa onnistuneet muotokuvat. Voit kohdistaa kohteeseen ja kuvata reaaliaikaisella Eye AF -toiminnolla painamalla ennalta määritetyn laukaisimen puoliväliin. α7C-kamerassa on myös uusi ominaisuus: AF-ON-painikkeella voit aktivoida reaaliaikaisen seurannan silloinkin, kun et käytä AF-C-tilaa – voit vaihtaa välittömästi reaaliaikaiseen seurantaan. Tarkennus säilyy vakaana, vaikka osa kasvoista on peitossa tai kohteella on silmälasit.
 • Täyden kennon kuvanlaatu videokuvaajille
  α7C-kameran sivulle aukeavaa kääntyvää näyttöä on helppo tarkastella silloinkin, kun kuvataan mikrofonin tai gimbaalin kanssa tai eri asennoista. Voit käyttää suosikkilaitettasi kuuloke- ja mikrofoniliitäntöjen ansiosta. Voit myös kuvata pitkään, sillä kamerassa on suuren kapasiteetin akku. α7C onkin ihanteellinen vloggaajille ja muille sisällöntuottajille.

Rekisteröintiohjeet vuoden jatkoturvaan:
Aloita rekisteröimällä tuotteesi https://www.sony.fi/exwarranty -sivustolla. Tuotteen rekisteröinti ja jatkoturvan aktivointi on tehtävä 60 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta. Saat jatkoturvan aktivointikoodin ja -ohjeet sähköpostitse heti, kun olet rekisteröinyt tuotteesi. Jos olet jo ostanut tai muutoin saanut laajennetun takuun tälle tuotteelle, huomioi, että sinulla ei ole oikeutta pidentää takuuaikaa yhdellä lisävuodella käyttämällä tätä koodia. Jatkoturva ei ole siirrettävissä. Tarjous koskee tuoteostoja kaikissa EU:n jäsenmaissa, pois lukien Luxemburg, Alankomaat ja Norja (mutta mukaan lukien Iso-Britannia), sekä Bosnia ja Hertsegovinassa, Montenegrossa, Serbiassa, Sveitsissä ja Turkissa. Tarjous päättyy 31.1.2022 – tuote on ostettava tähän päivämäärään mennessä.

Lisätiedot

Paino 2 kg

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006