Sony a7R III 42,4 megapikselin kamerarunko

Tuotetunnus (SKU): ILCE-7RM3

2.699,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Varasto loppu

Sony a7R III 42,4 megapikselin kamerarunko.

Tuote poistunut valikoimista.

Näytä enemmän

Kuvaus

 width=

Maksimaalista luovuutta

Tervetuloa valokuvauksen uuteen maailmaan, jossa tarkkuutta, herkkyyttä, dynaamista aluetta, prosessointinopeutta ja kuvausvastetta on parannettu entisestään. α7R III -kamerassa ammattilaistason toiminnot on pakattu kestävään ja kompaktiin runkoon, joten saat upeita kuvia kaikissa tilanteissa. Kameran tehon, tarkkuuden ja potentiaalin ansiosta ikuistat elämäsi parhaat hetket.

Intiimin yksityiskohtaiset kuvat

Kuvan prosessointijärjestelmä tuottaa suuren tarkkuuden ja vähäisen kohinan entistä laajemmalla ISO-alueella. Kamera ikuistaa ympäristön tunnelman ja erilaiset yksityiskohdat.

42,4 Mpx:n täyden koon Exmor R™ CMOS -kenno

Exmor R -kennon taustavalaistu, aukoton mikrolinssirakenne parantaa valoherkkyyttä ja tuottaa laajan dynaamisen alueen huolimatta suuresta 42,4 megapikselin tarkkuudesta.

Merkittävästi parannettu kuvankäsittely

Uusi suurtiheysintegrointi ja BIONZ X™ tehostavat prosessointinopeutta ja tuottavat yhdessä Exmor R™ -kennon kanssa jopa 15 askeleen dynaamisen alueen pienellä ISO-herkkyydellä. Näin kuvien värisävyt ovat erittäin täyteläiset.

Laaja vakio-ISO-alue 100–32 000

Vakio-ISO-aluetta on suurennettu ISO 100–32 000:een (laajennettavissa ISO 50–102 400:aan), ja kohinaa on vähennetty kokonaisen askeleen verran keskitason herkkyysalueella.

Kestävä, kevyt ja luotettava kamera kulkee mukana kaikkialle

Tarkka Quad-VGA OLED Tru-Finder -etsin tuottaa luonnollisen ja huipputarkan etsinkuvan. Elektronisen etsimen toiminnallisia hyötyjä, kuten hyvää näkyvyyttä pimeässä ja automaattitarkennusta suurennettua näyttöä käytettäessä, vahvistaa tehokas kuvauksen tuki. Lisäksi α7R III -kameran pieni ja kevyt runko on riittävän kestävä ja vankka vaativassakin käytössä.

Jatkuva kuvaus jopa 10 kuvaa/s

Ikuista toiminta jatkuvalla kuvauksella (jopa 10 kuvaa/s) sekä AF/AE-seurannalla. Valtava 42,4 megapikselin datamäärä varmistaa hyvän kuvanlaadun, josta on hyötyä luovassa rajauksessa.

Kuvaa jatkuvasti täydessä hiljaisuudessa

Tällä kameralla voi kuvata äänettömästi jopa 10 kuvaa/s AF/AE-seurannalla. Äänettömyys on ratkaiseva elementti luontokuvauksessa, sillä pienikin ääni voi karkottaa kuvauskohteen.

Merkittävästi parannettu automaattitarkennus

Automaattitarkennusta on parannettu ottamalla α9-mallin tehokas automaattitarkennus optimaaliseen käyttöön. Kun α7R III tarkentaa vaikkapa ennakoimattomasti liikkuvaan villieläimeen, se ei päästä irti noin vain.

Kattava nopea hybridiautomaattitarkennus

399 vaiheentunnistukseen perustuvaa AF-pistettä kattavat noin 68 % kuva-alueen leveydestä ja korkeudesta, ja 425 tiheästi sijoiteltua kontrastintunnistukseen perustuvaa AF-pistettä parantavat tarkennusta merkittävästi.

Kaksi muistikorttipaikkaa, UHS-II-tuki

α7R III -kameran kahdesta muistikorttipaikasta toinen on UHS-II-yhteensopiva ja tukee tietojen nopeaa kirjoittamista. Tallenna korteille yhtä aikaa tai eri aikaan, erottele RAW- ja JPEG-data ja kuvat ja videot ja kopioi tietoja kortilta toiselle.

Kuvaa pitkään kuin ammattilainen

α7R III -kamerassa voi käyttää NP-FZ100-akkua, jonka kapasiteetti on noin 2,2-kertainen NP-FW50-akkuun verrattuna. USB Type-C™-ja Multi/Micro USB -portteihin voi liittää ulkoiset akut kuvattaessa pitkiä aikoja kerrallaan.

Entistä parempi kuvanvakautus ja vapaampi kuvaus

α7R III:n parannetun viisiakselisen sisäisen kuvanvakautuksen ansiosta voit liikkua ja kuvata vapaasti. Kameran tarkkuus ja näppäryys eivät jätä sinua pulaan. Keskity rauhassa kuvauskohteeseen ilman huolta kameran tärinän aiheuttamasta epätarkkuudesta.

Sony a7R III:ssa on mahdollista käyttää Sony Transfer & Tagging -toimintoa.

Rekisteröintiohjeet vuoden jatkoturvaan:
Aloita rekisteröimällä tuotteesi https://www.sony.fi/exwarranty -sivustolla. Tuotteen rekisteröinti ja jatkoturvan aktivointi on tehtävä 60 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta. Saat jatkoturvan aktivointikoodin ja -ohjeet sähköpostitse heti, kun olet rekisteröinyt tuotteesi. Jos olet jo ostanut tai muutoin saanut laajennetun takuun tälle tuotteelle, huomioi, että sinulla ei ole oikeutta pidentää takuuaikaa yhdellä lisävuodella käyttämällä tätä koodia. Jatkoturva ei ole siirrettävissä. Tarjous koskee tuoteostoja kaikissa EU:n jäsenmaissa, pois lukien Luxemburg, Alankomaat ja Norja (mutta mukaan lukien Iso-Britannia), sekä Bosnia ja Hertsegovinassa, Montenegrossa, Serbiassa, Sveitsissä ja Turkissa. Tarjous päättyy 31.1.2022 – tuote on ostettava tähän päivämäärään mennessä.

Lisätiedot

Mitat 25 × 18 × 15 cm

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006