Sony Transfer & Tagging -lisäosa

Sony Transfer & Tagging -lisäosa on ammattilaisille, jotka toimittavat kuvia suoraan lokaatiosta. Lisäosa mahdollistaa kuvien toimittamisen etänä ilman kannettavaa tietokonetta.

Miten Transfer & Tagging toimii?

 1. Kuvaa (FTP background transfer siirtää kuvasi suoraan mobiililaitteeseesi)
 2. Tägää ja lisää kuvatekstit
 3. Siirrä kuvat palvelimelle FTP:n yli

Transfer & Tagging säästää sinulta aikaa kuvaustilanteessa. Siirrä kuvia Sony-kamerastasi JPEG-muodossa älypuhelimellesi tai tabletillesi kuvauksen ohessa. Lisää kuviin tägejä tai kuvatekstejä ääni- tai pikakomennoilla tai äänimemoilla.

Voit rekisteröidä sovellukseen 50 erilaista IPTC Metadata presettiä. Koska sopiva IPTC metadata voidaan poimia kuvan aiheen perusteella, lähes välittömästi tapahtuva ja luotettava tägäys ja kuvatekstitys on mahdollista.

Voit myös rekisteröidä FTP lataus presettejä Transfer & Taggingillä kameran FTP palvelinasetuksiin. Sinun on myös mahdollista pakata, rajata ja muuttaa kuvan kokoa käyttötarkoituksistasi riippuen, kun siirrät kuvia FTP:n yli.

Sony Transfer & Tagging toimii iOS sekä Android laitteilla. Löydät täyden listan tuetuista puhelinmalleista Sonyn sivuilta.

Yhteensopivat Sony-kamerat

MalliKuvien siirto
Langaton siirto FTP:n yliFTP taustasiirto *2Siirto USB-kaapelilla *3Kamerassa tehtyjen
äänimemojen siirtäminen ja
muuntaminen tekstiksi *4
FTP lataus presettien ja
FTP import-asetusten
siirtäminen kameraan *8
Sony a9 II
ILCE-9M2
✔ *5✔ *7
Sony a9
ILCE-9 *1
✔ *6  
Sony a7R IV
ILCE-7RM4
✔ *5  
Sony a7R III
ILCE-7RM3
 ✔ *5  
Sony a7 III
ILCE-7M3
 ✔ *5  
 • *1 Sinun on päivitettävä käyttöjärjestelmä ver. 5.0 tai uudempaan.
 • *2 Käyttääksesi FTP taustasiirtoa, valitse (Network) > [FTP Transfer Func.] > [Auto Trans When Shot] > [On] kameran asetuksista.
 • *3 Vain saatavilla Android älypuhelimissa, jotka tukevat USB Host-toimintoa, USB-C terminaalia sekä Mass Storage Classia.
 • *4 Äänimemoa ei muunneta tekstiksi jos älypuhelimesi ei ole yhdistettynä internetiin, tai olet Google palvelualueen ulkopuolella. Näissä tilanteissa kirjoita memosi sisältö näppäimistöä käyttämällä.
 • *5 Markkinoilla myytävä USB Type-C kaapeli tai USB muuntoadapteri Type-A-Type-C vaaditaan.
 • *6 USB muuntoadapteri Type-A-Type-C vaaditaan.
 • *7 Äänimemot jotka ovat yli 50 sekuntia pitkiä ei voida muuntaa tekstiksi.
 • *8 Jos Imaging Edge Mobilen [Location Information Linkage] on asetettu asentoon [On], tämä toiminto ei ole käytettävissä. Vaihda asetus asentoon [Off] etukäteen.
 • * Kaikkia ominaisuuksia ei ole tarjolla kaikissa maissa.