Sony E PZ 18-110 mm F4 G OSS objektiivi

Tuotetunnus (SKU): SELP18110G.SYX

4.099,00 sis. alv

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Super tehokas APS-C-zoom 4K-videoita varten

Näytä enemmän

Kuvaus

 width=

Super tehokas APS-C-zoom 4K-videoita varten

F4-enimmäisaukolla varustettu Sony 18–110 mm:n zoom kattaa Super 35 mm / APS-C -videoissa useimmin käytetyn alueen.

G Lens -objektiivin optinen suorituskyky takaa myös sopivan kuvanlaadun kuvan reuna-alueilla 4K-tuotantoon. Sonyn SMO-rakenne minimoi objektiivin käytön aiheuttaman kuvan siirtymisen, ja korkeatasoiset zoomin hallintaominaisuudet ja viimeistelty tarkennus lisäävät ammattilaistason suorituskykyä.

Smooth Motion Optics -video

Sony 18-100 on Super 35 mm / APS-C -muotoa tukeva zoom-objektiivi, jonka täysin omaa luokkaansa olevat kuvanlaatu, käytettävyys ja hiljaisuus parantavat tehokkuutta ja työnkulkua ammattimaisissa videotuotantoympäristöissä.

Se kattaa useimmin Super 35 mm / APS-C -tuotannossa käytetyn alueen18 mm:n laajakulmasta 110 mm:n teleobjektiiviin (6,1x) F4-enimmäisaukolla koko zoomausalueella. Sonyn innovatiivinen Smooth Motion Optics (SMO) -muotoilu ja -rakenne vähentävät merkittävästi epämieluisaa kuvan siirtymistä, joka voi johtua tarkennuksen lukitusongelmista, aksiaalisesta tai tarkennuksen liikkeestä zoomauksen aikana.

Rekisteröintiohjeet vuoden jatkoturvaan:
Aloita rekisteröimällä tuotteesi https://www.sony.fi/exwarranty -sivustolla. Tuotteen rekisteröinti ja jatkoturvan aktivointi on tehtävä 60 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta. Saat jatkoturvan aktivointikoodin ja -ohjeet sähköpostitse heti, kun olet rekisteröinyt tuotteesi. Jos olet jo ostanut tai muutoin saanut laajennetun takuun tälle tuotteelle, huomioi, että sinulla ei ole oikeutta pidentää takuuaikaa yhdellä lisävuodella käyttämällä tätä koodia. Jatkoturva ei ole siirrettävissä. Tarjous koskee tuoteostoja kaikissa EU:n jäsenmaissa, pois lukien Luxemburg, Alankomaat ja Norja (mutta mukaan lukien Iso-Britannia), sekä Bosnia ja Hertsegovinassa, Montenegrossa, Serbiassa, Sveitsissä ja Turkissa. Tarjous päättyy 31.1.2022 – tuote on ostettava tähän päivämäärään mennessä.

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006