Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II objektiivi

Tuotetunnus (SKU): SEL1635GM2.SYX

2.257,26 alv 0 %

Tilaus menee jälkitoimitukseen. Ilmoitamme sinulle toimitusajasta.

Toimituskulut alk. 6,90€

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Sonyn FE 16-35 F2.8 GM II, mullistava G Master -laajakulma-zoom-objektiivi, jonka verraton optinen suorituskyky, salamannopea automaattitarkennus ja kompakti muotoilu täyttävät valo- ja videokuvaajien korkeat vaatimukset. Koe tulevaisuuden valokuvaus toisen sukupolven GMaster-tekniikalla.

Näytä enemmän

Kuvaus

Huipputason optiikka: Upea tarkkuus ja bokeh-sumennus

Uudessa G Master FE 16-35mm F2.8 GM II -laajakulma-zoom-objektiivissa on G Master -objektiivisarjan paras optiikka, joka tuottaa erinomaisen kuvanlaadun kuvan keskeltä nurkkaan asti. Haamukuvien ja heijastumien minimointi myös kuvattaessa suoraa valonlähdettä kohti sekä lyhyt 0,22 mm:n vähimmäistarkennusetäisyys takaavat ammattimaisen kuvanlaadun kaikissa tilanteissa.

Kompakti koko, tinkimätön laatu

Sonyn ainutlaatuisella optiikalla varustettu FE 16-35mm F2.8 GM II on vielä pienempi ja kevyempi kuin edeltäjänsä. Kuvanlaadusta ei tarvitse tinkiä pitkien sisällöntuotantopäivien aikana, sillä objektiivi painaa vain 547 g ja on 111 mm pitkä. Ainutlaatuisesti muotoiltu objektiivi pidentyy zoomatessa vain 8 mm, jolloin sen painopiste pysyy vakaana. Tämän ansiosta se sopii täydellisesti gimbaalikuvaukseen.

Salamannopea automaattitarkennus: Sulava ja tarkka

Sonyn omalla lineaarisella XD-moottoritekniikalla varustetun objektiivin erinomainen automaattitarkennus toimii tarkasti, nopeasti ja hiljaisesti. Sopii valo- ja videokuvaajille. Objektiivissa on viimeisin Sony Alpha -kameroista tuttu AI-automaattitarkennusjärjestelmä, jonka avulla kohteen seuranta on saumatonta myös zoomatessa.

Tarkkuutta ja luotettavuutta: Huippuominaisuudet

FE 16-35mm F2.8 GM II -objektiivin monipuoliset säädöt valo- ja videokuvaukseen takaavat ammattimaisen työnkulun ja parhaan mahdollisen joustavuuden. Hyödynnä kaikki Sonyn uusimpien objektiivien viimeisimmät toiminnot, kuten uusi aukkorengas, jossa on videokuvaajille erinomaisesti sopiva lukitus- ja declick -toiminto. Pölyä ja kosteutta hylkivä rakenne ja fluoripinnoitettu etummainen linssielementti takaavat luotettavan toiminnan sisä- ja ulkotiloissa.

Valmiina tulevaisuuteen

Sonyn objektiivit tukevat myös seuraavan Sony-kamerasi ominaisuuksia. Yhdessä uusimpien Alpha-kameroiden kanssa objektiiveilla on huikeita ominaisuuksia. Esimerkiksi Alpha 1 ‑kameralla kuvaus onnistuu jopa 30 kuvan sekuntinopeudella. Tarkasti kohteita seuraava automaattitarkennus ja 4K120p-tarkkuus vievät kuvausmahdollisuudet uusiin ulottuvuuksiin.

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaukset

Verkkokauppamme tuotteita voi tilata ohjelmamme välityksellä tai puhelimitse 010-387 4100 tai sähköpostilla info@studiovarustamo.fi. Studiovarustamo Oy pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myynnistä syytä ilmoittamatta.

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on ilmoitettu euroina, arvonlisäverollisina 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Tuotteet toimitetaan tilaushetken hinnalla, tai mahdollisesti alentuneella hinnalla. Mikäli verkkokaupassamme olevassa hinnassa on karkea virhe (selkeästi tuotteen yleisestä hintatasosta poikkeava hinta), Studiovarustamo Oy ei ole velvollinen myymään tuotetta virheellisellä hinnalla.

Toimitus

Tilausvahvistus lähetetään sähköpostilla. Järjestelmän lähettämä automaattivahvistus ilmoittaa tilauksen onnistuneen ja normaalitapauksessa se toimii tilausvahvistuksena. Jos tilauksen toimitus viivästyy oleellisesti, arvioitu toimitusaika ilmoitetaan erikseen. Erikoistuotteiden, kuten eräiden studiosalamoiden, erikoisobjektiivien tms. toimitusaika voi olla pidempi kun 1-3 työpäivää. Noudolla tilatut tavarat ovat noudettavissa aukioloaikojemme puitteissa myymälästämme Ruosilantie 7A, 2. kerros, 00390 Helsinki.

Maksun suorittaminen

Maksu voidaan suorittaa tilauksen yhteydessä verkkokauppamme ilmoittamilla maksutavoilla. Maksuliikenteen hoitaa Checkout Finland Oy heidän käytäntönsä mukaisesti. Laskutusluottoasiakkaille toimitus tapahtuu laskutusehtojemme mukaan. Uuden laskutusasiakkaaksi haluavan luottotiedot tarkistetaan tiliä avattaessa ja mahdollisesti myös tulevien tilausten yhteydessä. Voit tehdä laskulla tilauksen ottamalla yhteyttä info@studiovarustamo.digiteam.dev. Paikan päällä maksuvälineenä käy pankkikortti, Visa, Visa Electron, Eurocard ja Mastercard sekä lähimaksu.

Jälkitoimitukset

Tuotekokonaisuuden jonkin osan heikko saatavuus ei velvoita Studiovarustamo Oy:tä pitämään muita mahdollisesti samaan tilaukseen kuuluvia tuotteita varattuna kunnes koko tilaus on toimitettavissa. Toisaalta, emme toimita vajaata kokonaisuutta ilman asiakkaan suostumusta, jos kokonaisuuden käyttö ei ole mahdollista puuttuva osan takia.

Huomautukset

Asiakkaan tulee tarkistaa vastaanottamansa lähetys välittömästi. Jos tavaran laatu tai määrä ei täsmää lähetteen kanssa on siitä ilmoitettava Studiovarustamo Oy:lle välittömästi, viimeistään 7 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

Palautukset

Mahdolliset tuotepalautukset ja palautustapa on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä puhelimitse 010 387 4100 tai sähköpostilla palautukset@studiovarustamo.fi. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä ehjissä myyntipakkauksissaan. Jos tuote on otettu käyttöön ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, helposti rikkoontuvat tuotteet on pehmustettava. Yksityishenkilöillä on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Erikoistilauksesta toimitetuilla tuotteilla (esim. normaalivalikoimaan kuulumattomilla tuotteilla) on kuitenkin palautusoikeus vain jos tavara on virheellinen. Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä jos tuote on erikoistilaustuote. Helposti kuluvilla tai vaurioituvilla tuotteilla kuten mm: taustat, suodinkalvot, puhdistusvälineet ja ohjelmistot ei ole palautusoikeutta jos pakkaus on avattu. Palautus hyväksytään vain jos toimitettu tuote on virheellinen. Studiovarustamo Oy ei suorita korvausta tuotteen huonosta saatavuudesta johtuvasta viivästyksestä. Kohtuuton viivästys oikeuttaa enimmillään tilauksen/kaupan perumiseen ja mahdollisesti suoritetun maksun palautukseen. Tilauksen mahdollisesta peruutuksesta tulee ilmoittaa ennen tavaran toimittamista. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista. Studiovarustamo Oy:llä on oikeus olla palauttamatta tilauksen postikuluja.

Takuuhuollot

Huollettavat laitteet tulee toimittaa erikseen ilmoittamaamme huoltopaikkaan. Huoltopaikka ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Myymillämme tuotteilla on yhden vuoden takuu tai valmistajan mahdollisesti myöntämä vuotta pidempi takuu. Mahdollinen takuukorjaus/-vaihto ei pidennä alkuperäistä takuuta. Tarkista laite huolellisesti vikatapauksessa, kysy tarvittaessa neuvoa puhelimitse 010 387 4100 vian varmentamiseksi. Aiheettomasti huoltoon toimitetusta tuotteesta syntyy käsittelykuluja. Veloitamme 25,- euroa + rahtikulut aiheettomasta huoltotyöstä.

Omaisuudenpidätysehto

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle silloin kun koko kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu, mahdollisine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen.

Vakuutus

Toimitukset vakuutettuina vain asiakkaan erillisestä pyynnöstä. Mahdollinen kuljetusvakuutus lisätään lähetyskuluihin.

Katso myös

Nopea toimitus!

Toimitus jopa saman päivän aikana

Lähetyskulut

Alkaen 6.90€

Ammattilaisen valinta

Henkilökohtainen palvelu

Kotimainen yritys

Ammattilaisten tukena vuodesta 2006